Revolver 2005 Jason Statham (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap >> Sinema >> Sinema Genel >> Yerli Filmler >> Yabancı Filmler >> Film Tavsiyeleri
.i. => Revolver 2005 Jason Statham (1.4.2009 19:06:13)
Revolver 2005 Jason Statham (Tabanca)

Film Fransa - İngiltere yapımıdır. Revolver Fransızca tabanca demektir.
http://www.fransizcasozluk.gen.tr/sozluk.php?word=revolver
Film Fransa yapımı olduğundan bir çok ülkede sinemaya çok geç girmiştir.

Filmin konusunda mükemmel fikir var ama işleyiş berbat. Bari sonunu bağlayın. 10/4

Filmi izleyenler şunlara bir bakıversin, teşekkürler. (izlemediyseniz sakın okumayınız.)

1-Neden 3 gün içinde öleceğini bildiği halde salak gibi o iki kişinin dediklerini yaptı, ölecek olan istediğini yapar, hatta zorla para isteyen birilerini(o 2 kişi gibi) direkt öldürür..
2-Nasıl kanına o şeyi koyabildiler, doktorlar 3gün içinde öleceksin dediler, sonra hastalık kanından kayboldu.
3-Sorter gibi mükemmel acımacız bir katil neden Jake'in arkadaşına yardım etti, acıdı ise niye.
4-Sorter 3 kere ıskalamış, bilerek mi yapmış bunu hiç anlamadım gitti.
5-Filmin sonu ne peki, tamam ego ile olan mesajı anladık, "en büyük düşman kendinizdir(beyniniz, egonuz)" ama film hiç bağlanmadı ki, bitiverdi. O kadar o iki kişi onu dalgaya aldı, ölüme attı ne yani hiç birşey yapmayacak mı?
6-Filmin 1saat 20dk 24.sn sinde zenci(Avi) kumar makinelerine tek tek dokunuyor, sonra tüm makineler jeton vermeye başlıyor, bu ne demek şimdi. Bu adam o makinelerin herşeyini mi biliyor. Filmde böyle alakasız bir sürü şey var ya. Sıçmasalar olmayacak. Herkes matrix yapmaya çalışıyor, yanlış işledikleri için sifonu çekiyor.
7-Hapisteyken Jake in o iki kişiye kendi hakkında bilgi verdiği hiç gösterilmiyor. O iki kişi nasıl adam hakkında etrafta sakladıkları paraları öğrenebildiler, Jake hakkında o kadar bilgiyi toplamalarıda imkansız anca Jake söylerse bilebilirlerdi. Çünkü sadece Jake in bildiği şeyler bunlar.
..
.Bu sorular uzar gider, böyle anlamsız bir film.
.
.
Film hakkındaki yorumlarım
-Konu güzel ama batırmışlar.
-Film o kadar kopuk ve tam anlamıyla içeriği işlenmeyecek şekilde karmaşık çekilmiş. Sırf bu yüzden filmin sonuna psikayatrist konuşmaları konulmuş. Adam gibi film çekseydin açıklamalara gerek kalmazdı zaten.
-Filmde içerikle alakasız konuşmalar bolca.
-Anlam verilmeyen sahneler neden.
-Filmde BİR SÜRÜ MANTIK hataları mı var yoksa bunlarda birşey mi ifade ediyor.

Bunların bazıları yerine otursada bazıları kesinlikle yerine oturmuyor. Yapan adamada sorsak kesin oda ne yaptığını bilmiyordur.

http://www.imdb.com/title/tt0365686/
< Resime gitmek için tıklayın >

Smokinli Şövalye => Revolver 2005 Jason Statham (1.4.2009 19:11:41)
hiç sevmediğim J.Statham'a hayran kaldığım filmdir ama filmin bundan başka hiçbirşeyi yok bomboş bir film olduğu kanısındayım

lpark => Revolver 2005 Jason Statham (1.4.2009 19:30:13)
jason dan beklenmeyecek kadar kötü birfilm hiç beğenmedim

qraff => Revolver 2005 Jason Statham (1.4.2009 19:34:59)
Ekşi'de bir yorum vardı gayet hoşuma gitmişti..''Dostum Guy Ritchie demişsin ama bu David Lynch''

Doom => Revolver 2005 Jason Statham (1.4.2009 19:38:33)
Filme 20 dakika dayanabildim.Jason Statham'ın en berbat filmi diyebiliriz.

.i. => Revolver 2005 Jason Statham (1.4.2009 20:03:20)
Tam tersi film beni ilk dakilar çok heyecanlandırdı, dedim manyak bir film galiba ama yapamışlar, bu filmi Memento yu çeken-yazan Christopher Nolan ın eline ver o zaman görün, konuyu tam anlamıyla işlerdi.

quote:

Orjinalden alıntı: qraff
Ekşi'de bir yorum vardı gayet hoşuma gitmişti..''Dostum Guy Ritchie demişsin ama bu David Lynch''

Aaa cidden öyle gibi David filmleri gibi olmuş.
Abi bu David Lynch in filmleri o kadar saçmaki inanın hiç mantık yok, kendisi bile bilmiyor ne yaptığını, saçma, alakasız, mantıksız, konu monu olmayan, en alakasız şeyle fikri bağlamaya çalışan filmler yapıyor.

ax => Revolver 2005 Jason Statham (1.4.2009 20:11:13)
bu adamın bir tane iyi filmini izlemedim daha.

Kartal Göz => Revolver 2005 Jason Statham (2.4.2009 00:47:37)
quote:

Orjinalden alıntı: ax

bu adamın bir tane iyi filmini izlemedim daha.

Bu film sıkıcı geldi bana gerçi tam olarak anlayıp dinleyerek izlemedim ama hiç kendisine bağlayıcı değildi orası kesin.Birolayd'ın notu bu sefer yerinde olmuş.

KorgenaraL => Revolver 2005 Jason Statham (2.4.2009 00:51:59)
Hepinize katılıyorum psikolojik film yapacaz diye saçmalamışlar resmen Jason'a da yakışmamış

Sayfa: [1]