Şimdi Ara

revizyon nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu revizyon olayı nedir? Mesela ben şimdi ds3 almaya karar verdim rev.3.3 deniyo ne oluyo o 3.3 beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim..

• şimdi bu şeye benzer hani programlarda en son versiyonlu programı kurarız ya daha performaslı ve sorunsuz çalışır işte anakartlardada bunun gibi bişey yapılır anakart elden geçirilir ve sorunlar düzeltilir buna revizyon olayı denir.
  • versiyon gibi, hataları düzeltilmiş ve yeni özellikler eklenmiş modeller oluyolar.
    mesele eski ds3 1333mhz fps desteği yoktu ama rev3.3 de 1333mhz fps desteği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemesisR3 -- 24 Mayıs 2007; 14:17:33 >
  • Bir şey daha öğrenmiş olduk teşekkürler..
    peki ch8 veya ch9 olması ne anlama geliyor? ds3 lerde ch9 varmı?
  • ya bende zaten ds3 alacaktım da onun için sordum..vhkm arkadaşın sordugu da dikkatimi çekti ch8-ch9 ne demek?
  • GIGABYTE 965P DS3 de ICH8 var. ama sakın onboard ekran kartı olan modelini almayın.
    onboard ekran kartı olan anakartlar overlock özürlüdürler.

ICH8 bir güney köprüsü modelidir. Güney köprüsü nedir diye soracak olursan; anakarta dahil olan firewire, ethernet ,USB ve PCI veriyollarını, IDE kontrolcülerini (sabit disk ve optik diskler (dvdrom, cdrom vs...), güç yönetimi özelliklerini ve IRQ gibi diğer mevzuları yönetir. Ayrı bir raid kontrolcüsü yoksa, raid işlevleri de güney köprüsünce sağlanır ve yönetilir.
  • anladım dostum saol ağzına sağlık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DS3 Rev 3.3 1333 Mhz anakarta yeni işlemciler oluyor mu?
    Örnek : Yeni çıkacak olan 4 çekirdekli 1333 Mhz 45 nm...
  • @manakan

Malesef hayır.

DS3P yi boşa çıkarmadılar.
  • DigitalWorld

Neden kutunun üzerinde 1333 Mhz yazıyor, 1333 Mhz işlemci var mı şu anda?

Teşekkürler

Manakan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.