Şimdi Ara

RevivaL isimli admine istinaden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki konuda mesaj yazdıktan sonra hemen kapatmışlar ve bize cevap şansı tanımamışlar.
    Resimdeki yorumda 2.maddeyi paylaşmışsın ve hırsız kelimesi geçmiyor demişsin. Buna rağmen 7.maddeden ceza verilebilirdi ama ben vermemeyi tercih ettim demişsin.
    Parantez içindeki kelimeleri tekrar oku. O kelimeler aynı şekilde yazılırsa ceza verilecek diye bir durum yok. Kelimelerin sonunda vs. yazılmış. Vs. nin anlamı vesairedir. Yani bu ve buna benzer kelimeler denilmek istenmiş. Birebir aynısı olacak denmemiş. Öyle olsa vs. konulmazdı.
    Ayrıca emek hırsızı ve Allah'ın hırsızı çok farklı anlamlara geliyor.
    Son olarak konuyu kim kapattı bilmiyorum ama burası bir forumsa eğer bir münakaşaya girdikten sonra üyelere cevap hakkı tanımalısınız. Forum'un mantığı mesaj yaz kilitle değildir. Herkesin görüş bildirmesi lazım.
    Bu kadar temel şeyleri bilmemeniz çok kötü bir durum. Umarım daha düzenli ve adaletli bir ortam sağlanır.

• Lan gecen hafta emek hirsizi sikeci fener dedim diye 4 gun banladilar emek hirsizi yazanlaru banlamadik diyor bir de ss atayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bana çok yardımcı oldı ama yanlış yapmış. Oradaki vs. kelimesi onları da içeriyor ve içermeli.

• Rds ilgilenecekmiş arkadaşla.

Gelişmeleri takipteyiz rds...
  • Mizuhara kullanıcısına yanıt
    Yani bi iş yapıcaklarsa tam yapsınlar. Madem öyle kelime seçiyolar tüm yanlış kelimeleri sözlük haline getirip bize versinler
  • aşın bunları artık o gs li bu fb li şu bjk li.

bunlar kendisini henüz tamamlayamamış insanların etraflarını da kendisi gibi görmesidir. sonucunda burası forumdur, burada adminin bjkli falan olması yada gs li fb li olmasının önemi yoktur.

zira,

burası ne uefa binası ne tff nede fifadır.

forumdur.

forumda kendi takımdaşını korumanın ne admine yöneticiye nede başka bir kişiye katkısı vardır.

--

zaman zaman yapılan hatalar olabilir ki kimse hatasız değildir ama,

HAYATTA HER ŞEY FUTBOL DEĞİLDİR, sırf futbol uğruna kimse burada renklerden dolayı kolay kolay haksızlık yapmaz rahat olun. o dar dünyalarınızdan kurtulup kişileri sadece insani yönüyle incelemeniz daha makbüldür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

aşın bunları artık o gs li bu fb li şu bjk li.

bunlar kendisini henüz tamamlayamamış insanların etraflarını da kendisi gibi görmesidir. sonucunda burası forumdur, burada adminin bjkli falan olması yada gs li fb li olmasının önemi yoktur.

zira,

forumdur.

forumda kendi takımdaşını korumanın ne admine yöneticiye nede başka bir kişiye katkısı vardır.

--

HAYATTA HER ŞEY FUTBOL DEĞİLDİR, sırf futbol uğruna kimse burada renklerden dolayı kolay kolay haksızlık yapmaz rahat olun. o dar dünyalarınızdan kurtulup kişileri sadece insani yönüyle incelemeniz daha makbüldür.

ek olarak bu mesaj kimseye cevap olarak yazılmamıştır, geneldir, kimse üstüne alınmasın, cevap olarak yazsam alıntılardım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RevivaL ile iletişim kurup mantıklı sonuçlar alabileceğiniz aktif bir "bölüm yöneticisi" ama kapatılan konuda yaptığını bende yanlış buldum.

Bu forum kuralları kişiye veya takım taraftarlarına göre farklı yorumlanıp uygulanıyor bu kesin birşey, kim uyguluyor kim onay veriyor bunlar bence açıkca görülmeli ! Konu siliniyor veya üye ceza alıyor ama sadece standart "admin" yazısını görüyoruz. Yani hangi yönetici taraflı hangisi tarafsız göremiyoruz.

Bence şikayeti okuyup işleme alan yönetici, şikayeti onaya çeken yönetici ve şikayeti sonlandıran yönetici şeklinde hepsi isimleriyle belirtilmeli. Çünkü bir yönetici şikayeti okumadan işleme alıyor, diğerleride şikayeti sonlandırıp konu/mesaj silip üyenin cezasını veriyor..

Böyle açık ve şeffaf olmadığı sürece hangi yöneticinin kişiye göre muamele yaptığını anlayamayız. Ben bir kelime yüzünden 4 gün alırken diğer üye aynı mesajdan yada daha ağırından ceza almadan hatta uyarı almadan sadece mesajı silinerek geçiştiriliyor.

• özcan35 kullanıcısına yanıt
    İyi hoş diyorsun da bu bana kalmış bir durum. İşlem yapsam niye yaptın diye kimse bişey diyemez, yapmasam da aynı şekilde. Ayda 1000'lerce şikayete bakıyoruz değerlendirmelerimiz farklı olabiliyor.

Konudaki diğer emsalleri de size gösterdim. Emek hırsızı kelimesine işlem yapılan mesajlar da oldu benim gibi silip geçilen mesajlar da. Evet Allahın hırsızı da hoş bir kavram değil farkındayım ama ben tercihimi o şekilde kullandım. Konunun sonundaki vs. kelimeleri çoğaltılabilir, bu tür durumlarda işlem yapabiliyoruz. Bu konuda sonuna kadar haklısın.

Sizin mantığınız Beşiktaşlı üye kendi takım taraftarını koruyor. Korumakla alakası olmadığını gösterdiğim için örnekler de koydum. Şimdi aynı mesaja Gs'li üye benim gibi işlem yapsaydı ne diyecektiniz onu da merak etmiyor değilim.

Forumun mantığı yaz kilitle değil fakat konuda yazılan yorumları hiç okudun mu ? Kendini benim yerime koy ne hissedersin ? Biraz daha ilerlese ana bacı gidecekler. Duymadığımız bişey değil söven oluyor zaten.

@evrimleşmemiş maymun aldığın uyarıya baktım. Keşke objektif olup cümlenin sonuna kadar yazsaydın. Cümlende yüzsüzler şeklinde hakaret etmişsin. Emek hırsızı kelimesinden değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet

Yani bi iş yapıcaklarsa tam yapsınlar. Madem öyle kelime seçiyolar tüm yanlış kelimeleri sözlük haline getirip bize versinler

Ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. fenevbahçe gibi söylemlere birçok aklı başında galatasaraylı karşıdır. Kendisinin de öyle bir şeyi savunacağını sanmam.

• Galatasaray  kullanıcısına yanıt
    İşte dediğim nokta bu. Bölüme bakan farklı kişiler mevcut. Herkesin değerlendirmesi de farklı oluyor haliyle. Size uyarıyı veren de başka bir yönetici.

Diğer konuda söylediğim ve bu konuda söylediğim gibi işlem yapılan durumlar da oldu olmayan durumlar da. Genel olarak ben ilgilenmeye çalışıyorum çünkü fikir ayrılığı yaşanmadan mesajlara tek gözle bakabilmek için. O mesajını ben okumuş olsaydım yine işlem yapmazdım
  • Cuma'dan sonra daha detaylı konuşalım. Hem benim tarafımdan hem sizin tarafınızdan hoş bir durum değil biliyorum
  • Revival iyidir ona laf edenler her gun yuzlerce sikayete baksinlarda gorelim .Ceza alanlarada sozum azicik terbiyeli konusmayi ogrenin hayatta kimseye 4 gun uzaklastirma vermezler biraz empati yaparak konusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Revival iyidir ona laf edenler her gun yuzlerce sikayete baksinlarda gorelim .Ceza alanlarada sozum azicik terbiyeli konusmayi ogrenin kimseye 4 gun uzaklastirma vermezler biraz empati yaparak konusun.

Ucuz bisiklet almak istiyorum adlı konuya tavsiyede bulundum. Hayatta kimseye durduk yere ceza vermezler demişsinde ?

• Emek hırsızı diyen 2 üyeyi şikayet ettim ikisi de ceza aldı. Şikayetlerimi tek tek kontrol et.

Göz göre göre ben öyle bir şey görmedim diye yalan söylüyorsun. Üstelik Allah'ın hırsızı demek , emek hırsızından daha ağır kelime.

Gelmiş bana , bana göre ceza sebebi değil diyorsun. Bu işin sana göresi mi olur ?

Brumanın sakatlığı ile dalga geçen mesaj atılıyor , şikayet ediyorum işlem yapılacak bir şey yok diyorsun. Millet delirmiş , mesajı bile silmiyorsun.

Ama arkadaş açtığı konuda hiç bir hakaret ve tahrik mesajı içermediği halde bazı tipler dedi diye , kendinizi onların yerine koyun deyip 3 defa üst üste konuyu kapattın. Objektiflikten uzak bir yöneticisin. Bu işi yapamıyorsun kabul et
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

aşın bunları artık o gs li bu fb li şu bjk li.

zira,

forumdur.

--

Ben bu mesaja katılmakla birlikte, yöneticilerin taraf tutmaktan çok çok alakasız şeylere ceza verdiklerini düşünüyorum. Elbette tahrik edici, kışkırtıcı şeyler yazılmamalı ama emek hırsızı demek bir ceza teşkil ediyorsa, onun türevi herhangi bir şey de ceza teşkil etmeli.

Dediğim gibi bence de mesele takım meselesi değil. Bu foruma Galatasaray'lı bir yönetici getirmekle her şey düzelmeyecek bence.

• Dostum sen çok fazla insiyatif kullanıyorsun. Kurallar belli. Verip vermemek benim elimde, kimse hesap soramaz diyemessin. Adam oraya ne tür kelimeler ceza alabilir sıralamış. Onların dışındakiler benim insiyatifimde diyemessin. Sana göre hakaret, bana göre değil diye birşey olamaz.
    Şikeci ile hırsız kelimesi arasında çok fark yok. Aziz de şike yaptı, Burak da yalandan penaltı aldı. Bu kişiler bu eylemleri yaptı. Birisi çıkıp Apo'ya katil dese hakaret sayabilir misin, hayır. Çünkü adam katil. Bana kalırsa hiçbiri hakaret değil. Ama şikeci Aziz lafına nasıl muamele yapılıyorsa hırsız Burak içinde aynı muamele yapılması lazım.

Yanlış anlama seninle kişisel bir problemim yok. Genel olarak forumdaki yöneticilerle cezalar konusunda çok sıkıntı yaşıyoruz. Bugün sen denk geldin sana yazıyorum. Genel olarak tüm yöneticiler alınması lazım. Resimde paylaştığım bisiklet mesajını bir oku istersen örnek olarak. Ne bir hakaret ne bir argo. Tarihe bakmadan yazmışım ve 4 yıllık konuya mesaj atmışım. Onun da yasak olduğunu bilmiyorum. Ona rağmen farkına varınca altına not düşmüşüm, konu eskiymiş ama hala ihtiyacı olanlar için faydalı olabilir diye. Gelen ceza puanıyla birlikte 4 gün ceza almıştım.

@RevivaL

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Cuma'dan sonra daha detaylı konuşalım. Hem benim tarafımdan hem sizin tarafınızdan hoş bir durum değil biliyorum

Siz ne yapmacık ne içten pazarlıklı insanlarsınız ya şu hallere bak.
  • Emek hirsizi demek ceza sebebidir

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Revival iyidir ona laf edenler her gun yuzlerce sikayete baksinlarda gorelim .Ceza alanlarada sozum azicik terbiyeli konusmayi ogrenin kimseye 4 gun uzaklastirma vermezler biraz empati yaparak konusun.

Ucuz bisiklet almak istiyorum adlı konuya tavsiyede bulundum. Hayatta kimseye durduk yere ceza vermezler demişsinde ?

Konu hortlatmsk yasak...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.