Şimdi Ara

rev 1.0 ve rev 3.3 arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GIGABYTE GA-965P-DS3 (rev 3.3) FSB 1333
    GIGABYTE GA-965P-DS3 (rev 1.0) FSB 1066

25-30 $ fiyat farkı var sizce ne gibi bir fark var aralarında?

• fiyatlarını yazarmısın bi,DS3 rev3.3 126$ dan satılıyor

öncelikle rev 3.3 ün fsb si daha yüksek,daha sonra katı kapasitör olayı vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

fiyatlarını yazarmısın bi,DS3 rev3.3 126$ dan satılıyor

öncelikle rev 3.3 ün fsb si daha yüksek,daha sonra katı kapasitör olayı vs...

Ek olarak sanırsam FireWire grişi de var
  • nasıl katı kapasitör?,nasıl firmware?lem meydanı boş buldunuz galiba sallamayın

arkadaş aynı modeli sormuş..katı kapasitör rev. 1 de de var +firmware ds-3P modelinde var..yani arkadaşın yazdığı modeller arasında bahsettiğiniz gibi farklar yok..revizyon farkı var..

rev.3 1333 fsb desteğiyle geliyo o kadar..birde ses yongasında iyileştirme yapılmış rev 1.0 "Realtek ALC883" kullanıyo rev 3.3 "Realtek ALC888" kullanıyo..
  • yaw rev 1.0 da bütün kapasitörler katımıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 24 Mart 2007; 4:17:46 >
  • 3.3 ü almakta fayda var o zaman birtek investusta var gibi buldum ben 3.3ü diğerleri 1.0 sanki. ayrıca bu investus nasıl bir şirket güvenli midir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavi Korsan

3.3 ü almakta fayda var o zaman birtek investusta var gibi buldum ben 3.3ü diğerleri 1.0 sanki. ayrıca bu investus nasıl bir şirket güvenli midir

Dostum o firmadan daha güvenli bir firma bulabiliceğni sanmıyorum çok ciddiyim eğer forumda aratırsan nedenini anlıcaksın.... Bitanesini söyliyim müşteriye insan gibi davranıyorlar ve bu davranış satıştan sonrada devam ediyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

nasıl katı kapasitör?,nasıl firmware?lem meydanı boş buldunuz galiba sallamayın

arkadaş aynı modeli sormuş..katı kapasitör rev. 1 de de var +firmware ds-3P modelinde var..yani arkadaşın yazdığı modeller arasında bahsettiğiniz gibi farklar yok..revizyon farkı var..

rev.3 1333 fsb desteğiyle geliyo o kadar..birde ses yongasında iyileştirme yapılmış rev 1.0 "Realtek ALC883" kullanıyo rev 3.3 "Realtek ALC888" kullanıyo..

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

nasıl katı kapasitör?,nasıl firmware?lem meydanı boş buldunuz galiba sallamayın

zeus arkadaşımızın dedikleri doğru
    rev 1.0 da realtek alc 883 ses çipi var
    rev 2.0 rev 1.0 dan farkı ise da ise alc 888
    rev3.0 da alc888 ve 1333 fsb desteği var

ama sallamışınız arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.