Şimdi Ara

Reuse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. öncelikle herkesin kandili mubarek olsun.

Ben hierophant classı ile hero oldum. enchantlı resist var ana chara basıyorum. Heroic valor 1 dakika sürüyor ve 15dk da reuse oluyor Song of champion, Song of Renewal, Berserker Sprit, Dance Of Berserker ile. zerklerin etkisi varmı reuse de bilmiyorum ama onlarıda kullanıyorum. Heroic Valor reuse düşürmek için ne yapmak gerekir?Atk.spd me Cast spd me yüksek olması lazım nasıl bir yol izlemeliyim?

• benim en son hatırladığım bi gracia serverda c.speed gerekiyodu valor için ama serverdan servera değişirmi bilemem ...
  • + gift seraphim de alıyorum onurda yazayım dedim :)
  • ewt casting speed gerekli yani mage icin butun bufflari alabilirsin + malaria da hot springden
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NecroKINGS_

ewt casting speed gerekli yani mage icin butun bufflari alabilirsin + malaria da hot springden

anlamadım?
  • hot spirings adlı mekana git ordaki moblara ilk vur sonra kendine heal yap o sana malaria diye bir debuff atıcak ( etkili bir buff :D ) lvl 4 olana kadar heal bas snradan mobu kes.. ama heal yoksa zor biraz lvl 4 e kadar atması S: eğer 5lvl yaparsa orda bir u var yeşil renkli içinde yaşlı bir adam yıkanio oraya git aldıklarini silio sonra tkrar gidip 4 lvl yaparsn..
  • Gracia final serisi falan ise c speedte etkilemiyor banko dolma suresi var bufssize bassan ayni bufliida
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cast speed artınca reuse süresi düştü. Malaria debuff deneyeceğim. şuan 6kda reuse oluyor. malaria ilede 4,5dkya düşerse güzel olur. teşekkürler..
  • Hot spring e gittim. o banyo yapan adamıda buldum 3 çeşit mob var zaten. 3ünüde çektim kendime heal yapmaya başladım 2-3dk. sonra dedim belki debuff geldikden sonra heal yapılcaktır falan. bekledim 2dk heal yapamdan hp yarıya geldi artık dedim olmayacak. foto koydum bi bakın isterseniz doğru moblarmı?

http://www.resimupload.com/ds423851825_shot00022.html
  • bunlar deiller orda bi mob var uçuyo çiçek gibi garip bi ağzı var ismi aklıma gelmio ama o banyo yapan adamin yakınlarındadir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.