Şimdi Ara

Returnal [PS5 ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
18
Favori
40.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam güle güle oyna, amazon sağolsun, ekstra 20 lira indirim tanımlamış bana hehehehe.

Baya sarıyor oyun, iyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

GamesRadaryoutube
    Housemarque winsa the Breakthrough award at the Golden Joysticks awards 2021
    https://www.youtube.com/watch?v=oaehzYK77H0

• DLC gelecek gibi. :)

Housemarquetwitter
    “Atropos..? #Returnal 👩‍🚀”
    https://twitter.com/Housemarque/status/1464238590251212801
  • Hiçbir zaman hardcore bir oyuncu olmadığım için bu tarz zor oyunlara hep önyargı ile bakmıştım. Ancak indirimde Hepsiburadada 280 gibi bir fiyata yakaladım, kazandığım bonuslarla maliyeti aşağı yukarı 260 lira oldu. Ben de dayanamadım aldım. Bir yandan çok merak ediyorum bir yandan da sıkılıp yarıda bırakmam umarım diye kendimi telkinliyorum

Sabrı düşük olanların uzak durması gereken bir yapım,hiçbir oyunda bu kadar odağımı yüksek tuttuğumu hatırlamıyorum.
    Yapımcı yapmak istediğini,oyuncuya hissettirmek istediğini güzel bir şekilde işlemiş.
    Sony'nin belki de en düşük bütçe ayırdığı,PR çalışması için gerekli önemi vermediği oyun bile Xbox'in en iyi oyunundan daha iyi. Özellikle atmosfere bayıldım diyebilirim.
    Tek olumsuz yönü bazı NPC'lerin orantısız güçlü olması, bossların bile onlar kadar güçlü olmaması.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

3.boss sonrası save geliyor.

Yok 3 ten sonra save geliyor ne zaman ölseniz 4. bölümden başlıyorsunuz. Ancak 5. biom baya zordur eğer satma düşünceniz varsa büyük ihtimal orada satacaksınız  

• Oyuna gayri resmi olsa da save gelmiş durumda. 3.biom a güzel şekilde geldim. Oyundan çıkıp save i buluta attım. 3. Boss a giderken çok saçma şekilde öldüğüm zamanlarda save i buluttan yükledim kaldığım yerden devam ettim. Boss a çıkmadan hemen önce zorlandığım birer vardı oradan önce de save aldım. Hatasız geçince bossun önünde de save aldım. Stres olmadan bossa girdim 4 kez öldüm ama save dibinden başladığı için hiç zaman kaybetmeden geçip 4. Bioma geldim. Şuanda 4. Biomun bossun da bir save saha aldım.

Bu şekilde yapınca oyunun oynanabilirliği çok arttı benşm açımdan. Yoksa bırakmıştım oyunu.

3. Bölümden sonra 4. Bölümle birlikte alınan silahlarla oyun çok daha kolay ilerlenir duruma geliyor. 5. Boss’a kadar bir çırpıda geldim. Hatta silah sayesinde 5. Bossu da oldukça kolay hallettim.

En zor bölüm 3. Biom bence. Boss olarak ta ikinci ve üçüncü boss en zorları.

• Ben ilk bossu geçtim, ikinci bölüme (Crimson Wastes) geldim. Burada ilerlerken öldüm. Sonra tekrar Crimson Wastes'e git dedi. Şimdi ilk bölümü runlayıp mı gitmek mantıklı? Crimson Wastes'e girdiğinde direkt 5. seviye oluyorsun. Ama ilk bölümü runlamadan gidince can ve özellik kazanamıyorsun. Sanırım runlamak gerekiyor gene ilk bölümü ikinci bölümde can bulma şansı çok az gibi geldi.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

Direk git biraz ilerle 5-6 levellik silah çıkacak 👍

• aynen ikinci boss'u tek seferde kestim. aslında beklediğimden daha hızlı ilerliyorum. bosslardan çok boss'a giderken daha fazla ölüyorsun. 3. biome da baya ilerledim şu uçan dronlar çok fena. attıkları roketler uzun süre takip ediyor ve ciddi hasar veriyor. oyunun bölüm tasarımı çok iyi olmuş. biomeların her birini ezberlemenizi istiyor. misal 1. biome dan 3. biome'a kestirme bir yol var. aslında ölünce başa dönüyorsunuz ama dilerseniz 5 dakikada 1. bölümden 3. bölüme tekrar gidebilirsiniz. ama güçlenip gitmek daha mantıklı her zaman. öldüğümde 1. bölümü tekrar temizliyorum ben. kısaca oyun baya sardı beni, başarılı buldum. ama ciddi focus istiyor. savaş alanı 360 derece, her yeri kollaman gerekiyor. ayrıca ilk oynayanlarda "suspend cycle" özelliği yoktu. 2.0 update ile bu özellik gelmiş. run'ın ortasında dilediğin gibi kapatabiliyorsun oyunu, konsolu. açınca bıraktığın yerden devam. daha da oyunu kıranlar var tabi cloud save ile. o kadar kolsuz değiliz. [the bomb has been planted  ]

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.

• eonmg kullanıcısına yanıt

Böyle yapınca oyun yaklaşık 6-7 saatte biter herhalde.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Biz eonmg abimle platin kasıyoruz şuan oyunun bir zorluğunu görmedim ben rahat ilerlersin dronelar 5.biomda daha agresif oyunun en zor yeri de 5.bölüm aklında bulunsun.

3.biomda direk gitmeni önermem 1.biomda toplayabildigin kadar artifact toplamaya çalış öyle geç yoksa seni avlarlar.

İlk 3 bölgede kullanacağın iki silah var Hollowseeker ve Electro Pylon Driver.Kill Sight olanı çıkarsa onla ilerlemen senin için daha iyi olur.

Hollowseeker kullanacaksan Turret yada Portal Beam eklentisi olmasına dikkat et silahta.

Sen biraz ateş ettikten sonra Portal da düşmana sıkıyor.

Suffer Damage etkili parazite kesinlikle dokunma.

Birinci bölümün yıldızlı challenge odasında genelde weapon Profiency i %15 artıran parazit çıkıyor onu alırsan uça uça 4.bioma gelirsin orada save alıyor oyun.

Herseyin de hilesini buluyorsunuz helal valla 😉

Ahahha. Oyunun kıymetini bilmemişiz emre.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.