Şimdi Ara

Return to castle wolfenstein hatası?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun wolfenstein i kurdum ama çok ilginç bir hatayla karşılaştım. Nedir bu athlonlarda bu sekilde bir hata duydunuz mu, yada gf4 mx de? Daha oyuna başlamıyorum bile.Id nin introsu bile oyunun başında geldiğinde kasılarak geliyor, aynı şekilde oyunun içerisindeki menu ekranıda o şekilde. Sanki bozuk bir cd den okumaya çalışıpda okuyamıyormuş gibi ağır çalışıyor. Internette arattım bole bir bug var mı diye ama rastlayamadım. Yeni patch ini indirdim v1.4 u ama değişiklik olmadı. Çok ilginç sadece bende mi oluyor bu? Bilen yada duyan var mı?

• Bende eskiden TNT2 de bile çalışıyordu o oyun.
    Hiç sorun yaşamadım.
    Arkadaşında filan denedin mi ?
  • oyunu arkadaştan aldım zaten ama onun pentium du acaba diyorum athlonlarda mı bole bir bug oluyor? ama yabancı sitelerde athlonları test etmek için bile kullanılmış öle bir sorunun olmaması lazım .Hiç böyle bir soru yaşayanınız yok mu?
  • Hiç sanmam, öyle bir şey olsaydı duyulurdu.

Sistemini kurcalamadan önce, başka bir kopya ile dene derim ben gene de.
    Bende de Battlefield 1942 sorunluydu. Aldığım yerden değiştirdim ama ne yaptımsa düzeltemedim. Gittim başka yerden bir tane daha satın aldım, tıkır tıkır çalışıyor.
  • Olabilir aklıma benimde geldi, ama arkadasdan aldım ve oynadığını soyluyor. Kendisinde pentium var ve sorun yokmuş. Yinede başka kopya bulmam lazım sanırım.
  • Arkadaşlar çok ilginç ama oyunu başka bir arkadaştan aldım oda oyunu bitirdi pentium işlemciyle, eskisini uninstall ederek yenisini kurdum ama sonuç değişmedi yine aynı. Daha oyun başlamadan id nin logosu geldiğinde oyun kasılmaya başlıyor ve görüntüler frame frame ilerliyor?. Cpu %100 çalışıyor görünüyor, başka hiç kimseden de böyle bir sorun duymadım. internette arattım böyle bir bugda yok!!! Hiç böyle bir sorunla karşılaşan olmadı mı aranızda? Oyunu athlon işlemciyle yada gf4 mx ile oynayan var mı?
  • Ben de oymatamadım. pentium 4 işlemcim, asus MX440 64 MB. ekran kartım var ama, bu oyunu açamadım.Kurmada bir problem olmadı, fakat başlatamaya gelince ilk sahneden sonraki sayfayı açmak için ok tuşu ile ileri dediğimde bilgisayarım kilitlendi.İki kere denedim sonunda oyunu sildim .))Şimdi bir derdim yok:))Başka bir tanıdığımda aslanlar gibi oynuyor hemde P 3 ve 64 MB MX400 ekran kartı varken..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işletim sistemleriniz xp ise bide uyumluluk modunda deneyin derim...
  • directx sorunu olabilir, temiz bir windowsta tekrar deneyin, büyük ihtimal hallolacaktir.
  • Bence Grafık kartının drıver'ını guncelle yada Dırectx'ını guncelle.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Phenone</i>
    <br />işletim sistemleriniz xp ise bide uyumluluk modunda deneyin derim...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    uyumluluk modu dedi#287;in nedir tam olarak anlayamad#305;m. Safe mode diyorsan onda da ayn#305; sorunu ç#305;kar#305;yor. #304;#351;in ilginç yan#305; oyun daha ba#351;lamadan ba#351;#305;ndaki id software in demo ekran#305; bile frame frame hareket ediyor. 1.4 patch i ç#305;km#305;#351; indirdim yine sorunu çözmedi. Bendeki driverlar yeni directx hatas#305; olabilir 9 u kurmu#351;tum 9 kuruluyken hardware seslede kaybolmu#351;tu üzerine 8.1 kurunca duzeldi belki hala o sekilde bir sorun olabilir.Baska bir fikri olan var m#305;? Bu oyunu directx 9 da deneyen var m#305;?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.