Şimdi Ara

Retro Konsol Dükkanı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aranızda İstanbul içinde eski konsolları ( nadir bulunanlar değil) ve oyunlarını satan dükkanlar varmı bayağıdır PSP falan istiyorum teknoloji mağazalarından da almak istemiyorum

NOT : İkinci el de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tahtakalede Deniz elektronik vardı oraya bir bak istersem oralarda mutlaka bulursun.
  • Saolasın kardeş sömestr'da bakarım yok mu başka bilen?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak ben sana yardımcı oldum ama sen 33 yaşındak adama ne güzel yazıyorsun.
  • anlayamadım?

• eminonu zaza han ozkan elektronik. atari filan bulunmaz da ps1 ps2 ps3 ps4 wii xbox xbox360 xbox one bulabilirsin. vita filan da vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol kardeş bunlar 2.el PS2 alırlar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewtrolar14 kullanıcısına yanıt
    psp dediğin cihaz henüz retro denecek bir cihaz değil.. hala sıfırları ve oyunları üretiliyor

temiz sıfır içinde oyun yüklü istiyorsan kadıköy yazıcıoğlunda var.. illa ucuza gelsin istersen arkadaşların dedikleri yerlere bakabilirsin veya internet satış sitelerinde bulabilirsin ama şunu da unutma ucuza getirecem diye hor kullanılmış bir cihaz alırsın verdiğin paraya yazık olur.. ayrıca psp 1004 kasa ile street, go, 3000 arasında çok fark var.. en iyi kasa 3000.. bütçene göre ayarla kendini

retro olarak amiga, sega, gameboy, gamegear satan bir dükkan kadıköyde var.. sub way'in olduğu sokakta, antikacı bir dükkan.. ama ben gameboy sormuştum çalışmıyordu.. şansına
  • çok eski bir konu ama yazıyım kadıköyde antikacı dükkanı var bir tane orda gameboy nes c64 amiga filan görmüştüm zamanında hala varmıdır bilmem o çarşıyı dolaşın rahat bulursunuz zaten camın arkasında gameboylar duruyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

çok eski bir konu ama yazıyım kadıköyde antikacı dükkanı var bir tane orda gameboy nes c64 amiga filan görmüştüm zamanında hala varmıdır bilmem o çarşıyı dolaşın rahat bulursunuz zaten camın arkasında gameboylar duruyordu

saolun hocam yazın istanbula gidince bakacağım :)

• sanırım siz burayı arıyorsunuz..

https://youtu.be/1qlG_96lbLk

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu

sanırım siz burayı arıyorsunuz..

https://youtu.be/1qlG_96lbLk

Hollanda'da çok uzak yaa :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.