Şimdi Ara

Reto Ziegler İstanbul'a Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe'nin, Santos'tan boşalan sol bek pozisyonu için transfer ettiği Ziegler İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin kiralık olarak transfer ettiği İsviçreli futbolcu Reto Ziegler, İstanbul'a geldi.

İsviçre'den kalkan uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen futbolcuyu Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile Medya Sorumlusu Orkun Yazgan karşıladı.

Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ziegler, Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu belirterek, "Böyle bir kulüpte oynamak benim için çok büyük bir gurur. Hocamız beni biliyordu zaten, takip ediyordu. Onun beni istediğini öğrendim ve çok büyük bir kulüp olmasından dolayı Fenerbahçe'yi seçtim" diye konuştu.

Türkiye Ligini bildiğini ve burada mücadele edecek futbolcuların teknik ve fizik bakımından güçlü olması gerektiğini anlatan İsveçli futbolcu, "Ben de bu ligde oynayabilecek kalitede olduğumu düşünüyorum. Ayrıca İsviçre'de yaşayan çok Türk var. Onlardan dolayı Fenerbahçe'nin ne kadar büyük kulüp olduğunu biliyorum. Türk Milli Takımı'nda oynayan oyuncuları tanıyorum. Bazılarıyla Fenerbahçe'de oynayacağımdan dolayı da çok mutluyum. Burada kaldığım sürede takım arkadaşlarıma, takımıma yardımcı olmak ve tepede olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

İsviçreli oyuncusu, sol bek mevkisinde oynayan bir futbolcu olduğunu da dile getirerek, "Fakat daha çok ofansif bir sol bekim. Zaten hocam da bu özelliklerimi bilerek beni aldı" şeklinde konuştu.

Reto Ziegler, kendisine karşılamaya gelen az sayıdaki Fenerbahçeli taraftarların tezahüratları arasında havalimanından ayrıldı.

• Ziegler defansif değil miydi ya
  • Eyvah Santos 2 olacak bu da heralde.
  • zaten çakılı oynamasının bir anlamı olmazdı. misal gökhan gönül oda ofansif sağ bek sık sık ileri çıkıyor. ama bu kısımda hakkını vermek gerekiyor. malesef santos bazı maçlarda bunu yapamiyordu. umarım ziegler bunu yapabilir. hoşgeldi
  • ziegler daha konsantre bir oyuncu ve defansif yönü daha iyi
    çok faydalı olacaktır fakat bence bizim elimizde daha büyük bir silah var bence
    Gökhan+orhan silahı bu ikili bence beraber oynamalı ve gökhanın agresifliği çabukluğu pres yeteneğini önde kullanmalıyız
    bu sene 1kere deneme şansı buldu aykut hoca onda da gökhan sadece 45dk da 4net posizyona girdi ve o kadar da posizyon sağladı..

bence kadro şu olmalı
    volkan
    orhan-serdar-yobo-ziegler
    gökhan-mehmet-emre-stoch
    alex
    bienvenu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Step-Speed

ziegler daha konsantre bir oyuncu ve defansif yönü daha iyi
    Gökhan+orhan silahı bu ikili bence beraber oynamalı ve gökhanın agresifliği çabukluğu pres yeteneğini önde kullanmalıyız
    bu sene 1kere deneme şansı buldu aykut hoca onda da gökhan sadece 45dk da 4net posizyona girdi ve o kadar da posizyon sağladı..

bence kadro şu olmalı
    volkan
    gökhan-mehmet-emre-stoch
    alex
    bienvenu

Kadro fena olmamış hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

quote:

bence kadro şu olmalı
    volkan
    gökhan-mehmet-emre-stoch
    alex
    bienvenu

Kadro fena olmamış hocam

Kesici adam lazim baroni veya selcujtan biri oynamali mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLGİLENDİRME - Josef De Souza
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zieglerin gelişiyle stoch coşacak...

arkasında adam seçen, canı istediğinde oynayan bir santos tan çok, kendisine destek verecek bir ziegler var...

kadro güzel olmuş, bir çok maçta bu kadroyu kullanacaktır aykut hoca, zira hazırlık maçlarında gökhan forvet bile oynadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex dé Souza

quote:

quote:

bence kadro şu olmalı
    volkan
    gökhan-mehmet-emre-stoch
    alex
    bienvenu

Kadro fena olmamış hocam

Gökhan ortasaha da olmasa dediğine katılıyorum kesinlikle kesici lazım
    ancak gökhan mehmet emre varken bence gerek yok o kesici adama
    sadece mehmet topuz biraz daha sistemli ve defansif oynasa yeterli olur bence..
    bienvenunun önde baskısı nasıl bilemem tabii ona göre konuşmak çok zor
    ancak bildiğim bişey var ki emre mehmet gökhan orta 3lüsü her takıma rahatlıkla üstünlük sağlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

zieglerin gelişiyle stoch coşacak...

arkasında adam seçen, canı istediğinde oynayan bir santos tan çok, kendisine destek verecek bir ziegler var...

kadro güzel olmuş, bir çok maçta bu kadroyu kullanacaktır aykut hoca, zira hazırlık maçlarında gökhan forvet bile oynadı

kurduğum kadro daha dengeli ve 2 yönlü bir kadro
    ve gökhanın daha çok hucuma desteği ile daha golcü bir takım olabiliriz...
  • Gökhan hazırlık maçlarında, Sağ açık'ta çok güzel oynamıştı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alex dé Souza

quote:

quote:

bence kadro şu olmalı
    volkan
    gökhan-mehmet-emre-stoch
    alex
    bienvenu

Kadro fena olmamış hocam

Gökhan ortasaha da olmasa dediğine katılıyorum kesinlikle kesici lazım
    ancak gökhan mehmet emre varken bence gerek yok o kesici adama
    sadece mehmet topuz biraz daha sistemli ve defansif oynasa yeterli olur bence..
    bienvenunun önde baskısı nasıl bilemem tabii ona göre konuşmak çok zor
    ancak bildiğim bişey var ki emre mehmet gökhan orta 3lüsü her takıma rahatlıkla üstünlük sağlar

tabi ki tercih meselesi.

orduyla içerde oynarken uygun bir kadro olur.biraz daha zorlu maçlarda gereğinde defansın içine girebilecek oyuncular olmadığı için baroni veya selçuk monte edilir.

• Röportajı izlemedim ama, izleyen bir arkadaşım Zieglerin değil de yine Samet'in sözleri olduğunu belirtti. Bir Samet Güzel fun club mı kursak? Bu adamın çevirilerine, hareketlerine falan hastayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.