Şimdi Ara

retina ipad alıcam bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu günlerde bir tablet almak istiyorum arkadaşlarım retinalı ipadleri önerdi

peki..........

appstoredaki paralı uygulamaları bedava indirebilirmiyiz (gta 3 gibi)

androiddemi daha iyi oyunlar var iosda mı

jailbreak hakkında yaılar okudum ama anlamadım pek bir nevi jailbreak yardımıyla androidteki apk dosyalar gibi oyun dosyalarını ipadten açabilecek miyiz

• Tablet te ne olursa olsun ipad. İpad 2 bile su anki en guncel android tabletten iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beles uygulama pesindeysen android al. Bunu sormanin yeri burasi degil korsan uygulama nedir nasil elde edilir bu forumda yasak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beleş uygulama peşindeysen yine ipad al.Jailbreak yaparsın.Android tablet al diyenlere cidden inanamıyorum.Hayatlarında hiç kullanmadılar heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Beleş uygulama peşindeysen yine ipad al.Jailbreak yaparsın.Android tablet al diyenlere cidden inanamıyorum.Hayatlarında hiç kullanmadılar heralde.

Apple urun kullanipta calinti uygulamaya karsiyim hepsi bu. merak etmeyin her turlu tableti kullandim. Arkadas uygulamalara para vermek istemeye bilir anlarim, retina ipad e zaten jb yok. Jb cikmasini bekleyecegine android tablet alsin beles uygulamadan gecilmiyor zaten.

• Android cephesinde ,iOS da onlarca cihaz kullandım.

İki platformunda ,oyun konusunda marketleri neredeyse kafa kafaya ,ancak yeni oyunlar ,update ve stabilite konusunda,iOS bir adım önde.

Android cephesinde onlarca tablet ,fiyat seçeneği olmasına karşın,bu bol çeşitlilik yeri geldimi ,herhangi bir programda dez avantaj olabiliyor.

İOS için yazılan oyun vb programlar ,Apple ın ürünlerine ,ürün özelliklerine ,donanımına göre yazıldığı için ,android tabletlere nazaran daha iyi sonuçlar alırsınız.

Android deki bu bol çeşitlilik,donanımdaki farklılıkları ,okadar çok fark yaratabiliyorki ,bazen işlemci hızları aynı olsa bile ,chipset farklılığından dolayı bile ,bir tabletin açtığını diğer tablet açamıyor bile.

Yine iOS için çıkmış ve Android platformu için yazılmış program vb oyunlar ,bütün android tabletlere göre optimize olmadığından ,oyun deneyimi her tablette farklı olabiliyor.

Kısacası iOS da bir standart var,Android de ise bir standart dan söz etmek mümkün değil.

Android market,Play Google'da hangi oyun vb programın ,kullandığınız cihaza yükleyince nasıl tepki vereceğinizi kestiremiyorsunuz kısacası.

Basit bir örnek ,Temple Run oyununu her iki platformunda uzun süre oynayan birisi olarak ,Oyunnun Android versiyonlarını oynarken ,salise farklarlada olsa daha çok hata yapıyordum.

Birçoğu böyle bir durumun farkına bile varmamıştır.Önemide yoktur ,tek taraflı baktığı için.

Jail Break li cihaz kullanmadığım için , fikir yürütmek istemiyorum.Fakat Android platformun da istediğiniz oyunlara ,ücretsiz daha kolay ulaşabilirsiniz.

• ben daha öğrenciyim ücretli uygulamaya verecek param yok malesef olsa hepsi apple olsun bunla birlikte jailbreak olayına karşı çıkmanıza saygı duyarım ama başkalarına karışmamanız gerekir asıl konum ise retina ipadta niye jailbreak yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

ben daha öğrenciyim ücretli uygulamaya verecek param yok malesef olsa hepsi apple olsun bunla birlikte jailbreak olayına karşı çıkmanıza saygı duyarım ama başkalarına karışmamanız gerekir asıl konum ise retina ipadta niye jailbreak yok

Kimseye karistigimiz yok hocam. Uygulamalar bellidir, cogunun fiyati indirime gidiyor 1.79 a alinabiliyor. Ben kendi gorusumu soyledim. Retina ipad icin jb simdilik yok, olur mu olmazmi o da muamma. Jb isleri artik yavas yavas bitmeye basladi, hercihazda apple guvenligi dahada arttiriyor. Ilk ipod touch dan beri kullaniyorum apple, jb li kullandiklarim oldu ama artik jb li kullanmiyorum. Freemyapps ile uygulamalara 2-3 senedir parada vermiyorum. Sporsor uygulamalari indiriyor puan topluyorum ve onlarla itunes da kullanmak uzere kart aliyorum. Yani jb yok diye uygulamalar icin illa cebinizden para cikacak degil :) freemyapps den bu gune kadar 200 dolara yakin kart cikardim. Tabi bu soyledigim tek bir cihazla mumkun degil ancak bizde 4 cihaz olunca oldu yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

ben daha öğrenciyim ücretli uygulamaya verecek param yok malesef olsa hepsi apple olsun bunla birlikte jailbreak olayına karşı çıkmanıza saygı duyarım ama başkalarına karışmamanız gerekir asıl konum ise retina ipadta niye jailbreak yok

Kimseye karistigimiz yok hocam. Uygulamalar bellidir, cogunun fiyati indirime gidiyor 1.79 a alinabiliyor. Ben kendi gorusumu soyledim. Retina ipad icin jb simdilik yok, olur mu olmazmi o da muamma. Jb isleri artik yavas yavas bitmeye basladi, hercihazda apple guvenligi dahada arttiriyor. Ilk ipod touch dan beri kullaniyorum apple, jb li kullandiklarim oldu ama artik jb li kullanmiyorum. Freemyapps ile uygulamalara 2-3 senedir parada vermiyorum. Sporsor uygulamalari indiriyor puan topluyorum ve onlarla itunes da kullanmak uzere kart aliyorum. Yani jb yok diye uygulamalar icin illa cebinizden para cikacak degil :) freemyapps den bu gune kadar 200 dolara yakin kart cikardim. Tabi bu soyledigim tek bir cihazla mumkun degil ancak bizde 4 cihaz olunca oldu yani :)

Freemyapps olayını biraz açarmısıız çünkü tablet almak için bile yaklaşık1 yıldır bara biriktiyorum 1700tl oldu yaklaşık artık alim diyorum :) ondada sıkınntılar çıkıyor Freemyapps olayı nasıl bişeydir tek bir tabletten idare edebilirmiyim

• android yada ios iki seçenekte de ücretsiz oyun yükleme seçeneği mevcut.
    Ipad retina ve samsung galaxy 10.1 iki cihazıda kullandım.benim tercihim tablette ipad.forumda iki ürünün de incelemesi ve yorumlar mevcut ,inceleyip son kararı vermek size kalmış.
    Bir teknoloji markete gidip 2 cihazıda inceleyip öyle almanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Freemyapps olayını biraz açarmısıız çünkü tablet almak için bile yaklaşık1 yıldır bara biriktiyorum 1700tl oldu yaklaşık artık alim diyorum :) ondada sıkınntılar çıkıyor Freemyapps olayı nasıl bişeydir tek bir tabletten idare edebilirmiyim

Forumda konusu var, freemyapps diye aratir bulursunuz konuyu inceleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

android yada ios iki seçenekte de ücretsiz oyun yükleme seçeneği mevcut.
    Ipad retina ve samsung galaxy 10.1 iki cihazıda kullandım.benim tercihim tablette ipad.forumda iki ürünün de incelemesi ve yorumlar mevcut ,inceleyip son kararı vermek size kalmış.
    Bir teknoloji markete gidip 2 cihazıda inceleyip öyle almanızı tavsiye ederim.

zaten inceledim bugün teknosada note 10.1 ile new ipad ı ipad daha stabil ama benim sıkıntım oyunlar apk gibi oyun indirip yükleyebilirmiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.