ARkadaslar restore yapacamda simdi yapsam yeni versiyonumu yukler acaba yoksa 1.1.4 olarak devammı ediyor?
Şu an cihazın 1.1.4 ise mutlaka 1.1.4 version yüklemen gerekiyor.Aksi takdirde başın büyük derde girer işin içinden çıkamazsın. Üst versionlara geçişte bir sorun olmuyor ama alt versionlara geçişler çok zahmetli,işlemi bilmiyorsanız sakın alt versiona geçmeye kalkmayınız! Sen 1.1.4 firmware yükle ve sıkıntı olmasın.Kolay gelsin.
Dostum saol zaten versiyonu yukseltmekten korkuyorum iphoneyi i tunese simdi baglayıp restore dedigimde hangi versiyonu yukler 1.1.4 se sorun yok daha 2.0 yayınlanmadı diye biliyorum ama yinede nolur nolmaz bir kactane okudum yukselten onun için yazdım
imzamdaki link'e gir ve gerekli açıklamaları oku.Kafana takılan bir şey olursa sor cevaplayalım.Sıkıntın varsa ve Restore düşünüyorsan tek bir source ile tüm uygulamalı yüklüyorsun.Daha ne olsun. Bizim zamanımızda o kadar çok karmaşıktı ki bu işler,hepsi birbirine girmişti.Her geçen gün sizler için arkadaşlar uğraşıp,daha da kolaylaştırıcı uygulamalar çıkarıp hizmetinize sunuyorlar.Aman 2.0 a bulaşayım deme,yapışır kalır,çıkaramazsın bilesin.
Saol dostum daha oncede bu linkten kurulumu yapmıstım aradıgım dosya buydu 1.1.4_4A102_Restore.ipsw indiriyorum tskkur.
quote:
Orjinalden alıntı: aggressor19
Saol dostum daha oncede bu linkten kurulumu yapmıstım aradıgım dosya buydu 1.1.4_4A102_Restore.ipsw indiriyorum tskkur.
Herhangi bir yerde takılırsan sor ama takılmayacağına ekminim.Kolay gelsin.
walla ben kendımden bılıyorum cok onceden bu restore denılen sey ne kadar can sıkıcıydı ne kadar zordu allahım 1 gece uyumadım sırf restore ıcın sonunda bır cok denemeden sonra becerdım :) bence sımdı cok daha şanslıyız saolsun forumdakı arkadaslar hergecen gun cok daha pratık formuller gelıstırıyor