Şimdi Ara

Restore Sorunu 3194 Hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pilot23

shsh kayıdı tam olarak nedir?
    jailbreak ile ilgi bişey mi

benim cihazım jb li değil.

aslında herkes imzalarına telefon modellerini sürümleri yazarsa çok daha rahat olur her seferinde sürümünüz ne shsh kaydınız varmı telefon modeliniz ne diye sorular sormaya gerek kalmaz

shsh kaydı her yeni sürüm çıktığında bir önceki sürüme dönebilmemizi saylayan çoooook önemli (özellikikle JB yapanlar için) bir kayıttır.
    Her yeni sürümde shsh kaydını almak gerekir yeni sürüm çıktığında eski sürümlerin kaydı alınmaz.(kısa özeti budur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

quote:

Orijinalden alıntı: pilot23

shsh kayıdı tam olarak nedir?
    jailbreak ile ilgi bişey mi

benim cihazım jb li değil.

aslında herkes imzalarına telefon modellerini sürümleri yazarsa çok daha rahat olur her seferinde sürümünüz ne shsh kaydınız varmı telefon modeliniz ne diye sorular sormaya gerek kalmaz

shsh kaydı her yeni sürüm çıktığında bir önceki sürüme dönebilmemizi saylayan çoooook önemli (özellikikle JB yapanlar için) bir kayıttır.
    Her yeni sürümde shsh kaydını almak gerekir yeni sürüm çıktığında eski sürümlerin kaydı alınmaz.(kısa özeti budur)

Cihazım 4.3.2 Jailbreak li Iphone 3GS

Aynı hata ile bende karşılaştım yukarki videodaki gibi Host denilen dosyaya girdim fakat öyle şeyler yazmıyordu site isimleri yazıyordu onları silip kaydettim olmadı ( Shsh kaydı dediğiniz bu ise )

Restore yapmak istiyorum bende bu hatayı alıyorum 4.3.5 'e de yükseltmek istemiyorum lütfen yardım edin

edit : O dosyaya 74.208.10.249 gs.apple.com yazdım hiçbirşey olmadı.

edit2: 4.3.3 e yükseltmeyi düşünüyorum onun Softwaresini indirsem nasıl yaparım olacak ise ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vastiel -- 15 Ağustos 2011; 1:18:24 >

• Shsh kaydın varsa aşağıdaki linkteki gibi 4.3.3 restore yapabilirsin.

Eğer shsh kaydın yoksa 4.3.2 shsh kaydını ifaith ile alıp restore edebilirsin. Yine aynı konuda var videolu aciklama.

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=51659515&fromMobile=yes

Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Shsh kaydın varsa aşağıdaki linkteki gibi 4.3.3 restore yapabilirsin.

Eğer shsh kaydın yoksa 4.3.2 shsh kaydını ifaith ile alıp restore edebilirsin. Yine aynı konuda var videolu aciklama.

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=51659515&fromMobile=yes

Kolay gelsin.

Uğraşıyorum şu an teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.