Şimdi Ara

Respring yaptım hersey gitti Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cydiadan igotya yükledim sonra respring yaptım dondu kaldi cihaz bende home tuşuyla Powera bastım telefon geldi gitti felan açıldı ama hersey sıfırlanmis resimlerim rehberim herseyim gitmiş menüde ayarlar butonuda yok gitmiş napabilirim bı öneri verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tel ios sürümü nedir? 6.0 a jb attıysanız bu normaldir. çünkü untethered jb cıkmadı. kapatıp açmalarda sorun yaşarsınız. siz fw nizi söyleyin bi

Orijinalden alıntı: spunky24

tel ios sürümü nedir? 6.0 a jb attıysanız bu normaldir. çünkü untethered jb cıkmadı. kapatıp açmalarda sorun yaşarsınız. siz fw nizi söyleyin bi

5.1.1 kullanıyorm 1 ay öncesinin yedeği varda ama çok öenmli reismler felan vardı geri yükledim gelmedi onlar ve hala ayarlar butonu yok

Orijinalden alıntı: Nemésis

igotya bütün bilgilerinizi silmiş olabilir, yakınlarda yedek almış mıydınız?

yedekten yükledim telefonu ama ayarlar butonum hala yok hocam sbsetting çalışıyor telefonda ama cydia yı bulamadım igotya silecektim olmadı ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenandal

hocam bi çözüm buldunmu,arkadaşım 2 kere yanlış girmiş şifreyi herşey silindi,ayarlar butonu yok birazda teknoloji cahiliyim,düzelttiysen yardımcı olabilirmisin?

hocam şimdi ayarlarda şöyle bişey onu aktif ettiyse bu silinme ondan oluyor şifreyi 3 kez mi ne yanlış girince gidiyor telefon eğer şifreyi biliyorsa girsin cydiadan kaldırsın ıgotya programını bilmiyorsada safe moddan girsin kaldırsın düzelecektir

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.