Şimdi Ara

Resmin boyut ve boyunu ölçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asp ile foruma koyulan imageshack resimlerinin boyutunu ve boyunu otomatik olarak nasıl algılayabilirim.
    Buna göre resimler büyükse kabul etmeme gibi bir olay deneyecem.

Umarım bu konuda bilgisi olan vardır.
    Şimdiden tşkrler

• ben web dillerini bilmiyorum ama teknik olarak Sen şu 460*500 pixelin yukarısını tablolardan galiba engellersen sorun kalkar
    Yada sen resimleri sen fazla 500x500 pixel diye sınrılandırabilirisin tabi 5000 kb gibi halledebilirisin Vatanay abi bilmiyorum ama algoritmatik olarak böle bence
    css yi kullanabiliyosan
    <div style="width:385px"><p>Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni.</p><p>Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni. Deneme metni.</p></div>

boyut olarakda
    <?php 

$veri = "DenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDen emeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeD enemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenem eDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDen emeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDenemeDeneme";

for($i=0;$i<strlen($veri);$i+=100){
    echo substr($veri,$i,100)."<br />";
    }

?>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C# C++ JAVA SQL -- 18 Ağustos 2008; 2:09:27 >

• soru asp olarak cevap php olarak gelmiş
    olsun yinede işe yarar çok benzer diller. teşekkürler
  • vatabay abi gerçekten bilmiyorum bu tür dilleri kusura bakma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.