Şimdi Ara

Resmin Arka Fonunu Yok Etme???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PES10'a orjinal logolar ekliyorum. Fakat takım logolarının arka fonu farklı renklerde. Mesela aşağıdaki arsenal logosunun arka fonu beyaz, bunu nasıl temiz bir şekilde yok ederim ya da silerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 29 Ekim 2009; 17:50:03 >

• photoshopta boşlukları sildikten sonra gif formatında kaydetmelisin. jpg formatında boşluk yoktur

like that:

• quote:

Orijinalden alıntı: caqlayan

photoshopta boşlukları sildikten sonra gif formatında kaydetmelisin. jpg formatında boşluk yoktur

Benim de zorlandığım şey arka fonu silmek. Çok uğraştıracak yaklaşık 30 tane takımın logosunu bu şekilde düzeltmeye kalkarsam baya zaman alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468

quote:

photoshopta boşlukları sildikten sonra gif formatında kaydetmelisin. jpg formatında boşluk yoktur

Benim de zorlandığım şey arka fonu silmek. Çok uğraştıracak yaklaşık 30 tane takımın logosunu bu şekilde düzeltmeye kalkarsam baya zaman alacak

Ozaman nabıyoruz kolay gelsin diyoruz.

• Paintle çok uğraştırır, PhotoFiltre adında bi program var ama onda silme seçeneğini bulamadım
  • Oyun gif formatını kabul etmiyor.
  • quote:

Paintle çok uğraştırır, PhotoFiltre adında bi program var ama onda silme seçeneğini bulamadım

photoshop programını indir onda tek tuşla bütün arka planı siliyosun bilmiyosan sen indir programı anlatırım nası olduğunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    word de arka planda bulunan yazı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oyun gif formatını kabul etmiyor.

png formatını dene bir de

• quote:

quote:

Oyun gif formatını kabul etmiyor.

png formatını dene bir de

png yi kabul ediyor. png yi paintte düzelt dediğim anda beyaz fonu siyah yapıyor. dediğin programın adı tam olarak ne?
  • Adobe Photoshop CS4
  • Maalesef gif de olsa png de olsa arka planı biraz siliyorum sonra oyuna attığımda sildiğim yüzey beyaz çıkıyor neyse artık gri yaparım. sağol ilgilendiğin için
  • quote:

Maalesef gif de olsa png de olsa arka planı biraz siliyorum sonra oyuna attığımda sildiğim yüzey beyaz çıkıyor neyse artık gri yaparım. sağol ilgilendiğin için

oyunun içinden aldığın resmin orjinali hangi formatta?
  • quote:

quote:

Maalesef gif de olsa png de olsa arka planı biraz siliyorum sonra oyuna attığımda sildiğim yüzey beyaz çıkıyor neyse artık gri yaparım. sağol ilgilendiğin için

Oyunun içinden alma durumu yok üzerine yazma var. Ayrıca senin hazırladığın png yi denedim istediğim gibi arka yüzeyi yok etti. Adobe programını daha önce kullandım fakat şu bende yok indirmem gerek trialı bile 80 mb. Kotayı da aştım. Şöyle 5-6 mb lık bir program olsa senin bahsettiğin gibi tek tuşla arka yüzeyi yok etse...

• quote:

quote:

quote:

Oyunun içinden alma durumu yok üzerine yazma var. Ayrıca senin hazırladığın png yi denedim istediğim gibi arka yüzeyi yok etti. Adobe programını daha önce kullandım fakat şu bende yok indirmem gerek trialı bile 80 mb. Kotayı da aştım. Şöyle 5-6 mb lık bir program olsa senin bahsettiğin gibi tek tuşla arka yüzeyi yok etse...

şunlara bi bak
    http://www.bildirgec.org/yazi/photoshop-bilmeyenlere-ozel-7-adet

• Çok ilginçtir, bilmiyorum az önce yanlış mı yaptım. Netten png olarak aldığım logoları şimdi yaptım. İlgilendiğin için çok sağol arkadaşım
  • quote:

Çok ilginçtir, bilmiyorum az önce yanlış mı yaptım. Netten png olarak aldığım logoları şimdi yaptım. İlgilendiğin için çok sağol arkadaşım

önemli değil. değiştirdiğin yeni logolu dosyaları bizle de paylaşırsan süper olur :)
  • Orjinal logoların png formatlarını indirip oyuna atıyorum. Tabi indirdikten sonra oyunun içinde boyut ayarlama yapıyorum. Ayarlanmış şekilleri dediğim gibi alınmıyor ama orjinal logoları atarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.