Şimdi Ara

Resmi Siteyede Koydum Herkes Görsün Rezilleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Download Link:http://files.filefront.com/Ardream+Pileriwmv/;9490019;/fileinfo.html
    Tıkla İzle Link:
    http://www.youtube.com/watch?v=ySMe57oMlLw
    Ardream speed hilecileri.
    Özellikle o warriora iyi dikkat edin bugün tam 15 dk uğraştırdı beni şerefsiz ahlaksız.
    VS yapıyoruz canı dibe inince kalkan takıp NOSluyor Tam 3 kere bunu yaptı adama spike la 450 vuruyorum dd 25 takıyor birde utanmadan speed hack açıyor
    Banlanacak inşallah girecek o raptor o speed hack bi taraflarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 28 Ocak 2008; 2:02:42 >

• =) ßro o speed hack yüzünden ardreamdeki asasımı bıraktım...Wariora geçtim...
  • @L.J.

Sanırsam her serverın ardream'inde var bir speed hack'ci.. Her serverda GM'e şikayet ediliyor fakat sonuç sıfır.. Ksc'li ticket atılıyor yine sonuç hüsran..

Acaba diyorum ki K2'nin bilerek yaptığı bir olay olabilir mi? Ya K2 bu durumdan(speed hack'ciden) direk para kazanıyor ya da dolaylı bir yoldan bir menfaati var.. Yoksa sanmıyorum ki GM'ler böyle bir duruma göz göre göre izin versin..

Kafam karıştı yani
  • ares ardreamındada rastlanıyor bunlara saten düzgün itemim yok millete 750 spıke ile anca vuruyom adam bide bi bakmışım benim 2 dk da gideceğim yolu 5 sn de gitmiş

Speed Hack kullanananların alayına koca bi
  • size yine iyi denk gelmiş.bana bp resser priest denk gelmişti.parazite ve malice atıp bana yetişebildiğini farkettiğimde press ok yazısı ekranda duruyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZikkiM

size yine iyi denk gelmiş.bana bp resser priest denk gelmişti.parazite ve malice atıp bana yetişebildiğini farkettiğimde press ok yazısı ekranda duruyordu.

5 Part Club Talia FTW
    quote:

Sanırsam her serverın ardream'inde var bir speed hack'ci.. Her serverda GM'e şikayet ediliyor fakat sonuç sıfır.. Ksc'li ticket atılıyor yine sonuç hüsran..

Acaba diyorum ki K2'nin bilerek yaptığı bir olay olabilir mi? Ya K2 bu durumdan(speed hack'ciden) direk para kazanıyor ya da dolaylı bir yoldan bir menfaati var.. Yoksa sanmıyorum ki GM'ler böyle bir duruma göz göre göre izin versin..

Kafam karıştı yani

Bendede var tbl ile yapılıyor hiç kullanmadım ama çok rahat bulunabilen bişey. Öyle parayla falan alakası yok cashflow diye bir bp 4. charını açtı banlanıp banlanıp gene açıyor char speed hackle oynamaya devam ediyor.

• O C4shFLow'Un Ben
    Haywan 500 500 yiyor bi bakıyorum ucmus getmis ibiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • speed hack. ne arakadaşlar??
  • SrfsizLerin KuLLandıgı Bir Tür HızLı Kosma İcin Hack
  • Tabi kullanırlar .Bu kadar basit bir Data'sı olan oyuna herşey yaparlar .TBL Editörle istedikleri TBL'yi yapıyorlar oyunun Datasına atıyorlar oldu bitti .Ben başka bi sitedede takılıoyorum .O sitede adamlar işi çözmüş .Ne isterlerse yapıyorlar .Daha dün Pet i değiştirmek için satılan 20 lvl iteminin TBL'sini yaptılar .Dataya koydular .Petin yemeklerini aldığımız yerde 110k dan satılıyor .Onu sürüyle çekip 200 ,250 k dan sürüyorlar .Adamlar paraya para demiyorlar .
  • çinlilerin işi olabilir.
  • o lejyoner iLe sabah vs yapıyordum legcut yediriyorum bakıyorum cure +wınnn
  • Speed Hack olmaması lazım varda benim haberim yok muş
  • hep oldu hep olacak malesef...

Youtube a
    www.ktunnel.com dan girebilirsin hacım...
  • Halen banlanmadı siteye koymama ve ticket ile rapor etmeme rağmen bu lamerler işte K2 nin acziyeti ne diyim Gamers Last Money First
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Download Link:http://files.filefront.com/Ardream+Pileriwmv/;9490019;/fileinfo.html
    Tıkla İzle Link:
    http://www.youtube.com/watch?v=ySMe57oMlLw
    Ardream speed hilecileri.
    Özellikle o warriora iyi dikkat edin bugün tam 15 dk uğraştırdı beni şerefsiz ahlaksız.
    VS yapıyoruz canı dibe inince kalkan takıp NOSluyor Tam 3 kere bunu yaptı adama spike la 450 vuruyorum dd 25 takıyor birde utanmadan speed hack açıyor
    Banlanacak inşallah girecek o raptor o speed hack bi taraflarına

Logosdada War Dolu +75 Warriorlar Yapıyo Bea Banlanıcam Die Hiç Mi Düşünmüyorlar..Light Feet Basıyorum ama adam sw ile beni geçiyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: explore

çinlilerin işi olabilir.

Yuh Artık Çinlilermi GeneTürkler Yapmaz Zatn Böyle Birşey DeiLmi?Uyanıq Türkler Bu oyunun içine ediyor suçlu çinliler xS
  • quote:

çinlilerin işi olabilir.

işte bu güzeldi :)

neyse oyunu bırakalı çok oldu en son bıraktığımda koxp vs vs baya engellenmişti vaybe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDz

quote:

çinlilerin işi olabilir.

işte bu güzeldi :)

neyse oyunu bırakalı çok oldu en son bıraktığımda koxp vs vs baya engellenmişti vaybe.

Zannetmiyorum hilaladamın forumundan çıkmış sanırım tbl edit türk işi genelde
  • Harbiden datası cok basit kücük kücük dosyaLar bazı oyunLarın datasına bakıyorum 1 dosya war 800mb
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.