Şimdi Ara

resmi nasıl renklendiririz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siyah byeaz bi resim var elimde bunu nasıl renklendiririm var mı programı basit bi şey

• Bunun nasıl bir programı olabilir? Program nerden bilsin önündeki karenin gerçekten gri mi, yoksa yeşilin siyah-beyaz halde gri görünen bir tonu mu olduğunu? Bilmeden sallamış olmayayım ama bana imkansız görünüyo. Bence PS'de fotoğrafın tamamını manuel olarak renklendirmen gerekecek.

Gerçi benzer bir mantıkla zoom yaptıkça kalitenin bozulmasını engelleyen programlar da bana imkansız görünüyodu ama varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasbi 81 -- 28 Ekim 2005, 17:58:16 >
  • Ancak kullanıcının belirleyeceği renkler doğrultusunda bir renklendirme yapılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasbi 81

Bunun nasıl bir programı olabilir? Program nerden bilsin önündeki karenin gerçekten gri mi, yoksa yeşilin siyah-beyaz halde gri görünen bir tonu mu olduğunu? Bilmeden sallamış olmayayım ama bana imkansız görünüyo. Bence PS'de fotoğrafın tamamını manuel olarak renklendirmen gerekecek.

Gerçi benzer bir mantıkla zoom yaptıkça kalitenin bozulmasını engelleyen programlar da bana imkansız görünüyodu ama varmış.

bu zoom yaptıkça kalitenin bozulmasını engelleyen programda ne innesidir. merak ettim böyle birşey mümkünmü ?
  • fotoğrafçılar çok para istiyorlar bu işe.

böyle bir proğramı bende arıyorum ama bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    imzaya link nasıl eklenir
    18 yıl önce açıldı
    Resim Çizdim Nasıl Olmuş ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.