Şimdi Ara

RESMİ İLK 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

VOLKAN DEMİREL, GÖKHAN GÖNÜL, JOSEPH YOBO, EGEMEN KORKMAZ, RETO ZIEGLER, SELÇUK ŞAHİN, SALİH UÇAN, CRISTIAN BARONI, DIRK KUYT, CANER ERKİN, MOUSSA SOW

• Salih
  • salih
  • bence çıkabilecek en iyi 11

hadi hardcore yapın ulan şu portekizlilere
  • salih bu maçı kaldırabilir mi düşündürüyor.hemen öyle sevinmeyin
  • İlk yarı işi bitireceğiz inşallah
  • Yedeklerimiz: Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch, Semih Şentürk, Beykan Şimşek

BENFICA

Artur
    Pereira Luisão Garay Almeida
    Matić Peréz
    Gaitán
    Salvio Cardozo Lima
  • ah meireles topal ikilisinden birisi olsaydı
  • SELÇUK
  • Fener genç oyuncu düşmanı derdi eskiden TVdeki şebelekler şimdide SALİH kaldıramaz diyorlar, görün bak nasıl kaldırıyor! size..Sahada yaş değil kalite oynuyor.. Orta saha SALİH UÇANLA!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salih hayatının maçını oynayabilir
  • ofansif olmuş bence
  • kulubede bir tane hamle oyuncusu kalmadı bence salih yedek kalmalıydı. olurda maç uzatmalara giderse işimiz zor
  • bizim kadro belki çok tecrübesiz duruyor ama benfica bizim kadar istemiyor bu kupayı olayı çözücek ayrıntı işte burda DAHA FAZLA İSTEMEK.
    ayrıca benfica çok ofansif kadroyla çıkmış bence bu maçta kesinlikle gol yada goller bulucaz umarım HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLUR...
  • Umarım baroni ileriye çıkmaz. Çıkarsa orta sahayı 2 pasla geçerler. Caner sow kuyt arkalarinda Salih cikarilabilecek en iyi kadro

• İyi bir 11 bence. Lazio maçındaki oyunu beklemesin kimse Fenerbahçe'den. takım bugün adım gibi eminim ki atak, kora kor oynayacak. Bol şans.
  • hadi SALİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİH

SALDIR SALİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİH

SAAAAAALİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİH SALDIIIIIIIIIIIIR KOOOOOOOOOOOOOOOOÇUUUUUUUUUUUUUUMMMM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matterhorn

Fener genç oyuncu düşmanı derdi eskiden TVdeki şebelekler şimdide SALİH kaldıramaz diyorlar, görün bak nasıl kaldırıyor! size..Sahada yaş değil kalite oynuyor.. Orta saha SALİH UÇANLA!

Nokta! Ağzına sağlık be dostum.
  • Ben Salih-Baronı ikilisini uyumsuz buluyorum ve ayni anda olmalarının iyi fikir olmadıgı kanaatindeyim.Bu yüzden korku duyuyorum.

Bu arada Salihin yeteneğine,yapabileceği seylere ve getirebileceği muhtemel katkıların farkındayım.

Bir de Salihin uguru vardı yedekten girince gol gelirdi

İnşallah ben yanılırım orta sahamız harika iş yapar.

Benfica da oldukça ofansif çıkmış.Kaleye otobüs çekmeyip orta sahamızın oyunu kontrol etmesi lazım.

• Kadro ideal arkadaşlar. Benfica çok ofansif bir kadroyla çıkmış. Kapanırsak o ofansif oyuncular çalışır. Cesur oynarsak zaaflarını görürüz. Böyle ofansif bir kadroya biz de bu şekilde önlem alabiliriz. Kenarda hamle oyuncusu olarak gol için Stoch,Semih oyunu tutmak için de Topuz var. Kadro güzel bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.