Bildirim
resme müzik ekleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
A.selam arkadaşım Windows movie maker, proshow gold, ashampoo burning studio 15, nero gibi programların ilgili araçlarıyla dilediğin kadar fotoğraf ekleyip müzik eşliğinde değişik değişik geçişleri olan slaytlar hazırlayabilirsin. Kolay gelsin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevap için teşekkürler ben tek resme yapıcam zaten ama video formatında olması lazım birde -
-
kardeş çok teşekkür ederim tam aradığım pro ;) -
movie maker -
kardeş bu pronun ücretsizi yok mu trailini indiriyorum ondada o render butonu çalışmıyor movie makerdede proje aç deyip resmi seçiyorum oda gerçi proje dosyası değil diyor basit bir şeyi yapıp çıkamadım sinir oldum iyice -
quote:
Orijinalden alıntı: myo_1433
kardeş bu pronun ücretsizi yok mu trailini indiriyorum ondada o render butonu çalışmıyor movie makerdede proje aç deyip resmi seçiyorum oda gerçi proje dosyası değil diyor basit bir şeyi yapıp çıkamadım sinir oldum iyice
windosunkini kullan -
oda aynı hatayı veriyor proshow gold porgramı ile hallettim ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ara belleğe alınıyor ne demek
- kulaklık sağ sol testi
- bilgisayar yeniden başlatılıyorda kaldı
- sahibinden eski ilanları görme
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- vram nedir
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- klavye kısayolları
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X