Şimdi Ara

resme müzik ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamın aleyküm arkadaşlar benim sorum şu mesela bir resme müzik ekliyorlar onu nasıl yapabilirim yada hangi programla nasıl yaparım umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır genelde youtubede görürsünüz bir resim var yotubede müzik eklenmiş çalıyor onu nasıl yaparım yardımlarınız için teşekkürler

• A.selam arkadaşım Windows movie maker, proshow gold, ashampoo burning studio 15, nero gibi programların ilgili araçlarıyla dilediğin kadar fotoğraf ekleyip müzik eşliğinde değişik değişik geçişleri olan slaytlar hazırlayabilirsin. Kolay gelsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkürler ben tek resme yapıcam zaten ama video formatında olması lazım birde
  • kardeş çok teşekkür ederim tam aradığım pro ;)
  • movie maker
  • kardeş bu pronun ücretsizi yok mu trailini indiriyorum ondada o render butonu çalışmıyor movie makerdede proje aç deyip resmi seçiyorum oda gerçi proje dosyası değil diyor basit bir şeyi yapıp çıkamadım sinir oldum iyice
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Foruma video ekleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: myo_1433

kardeş bu pronun ücretsizi yok mu trailini indiriyorum ondada o render butonu çalışmıyor movie makerdede proje aç deyip resmi seçiyorum oda gerçi proje dosyası değil diyor basit bir şeyi yapıp çıkamadım sinir oldum iyice

windosunkini kullan
  • oda aynı hatayı veriyor proshow gold porgramı ile hallettim ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.