Şimdi Ara

(Resimli) Super Max Turbo Zayıflama Kemeri - LCD Ekranlı, Titreşimli, Isıtmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  (Resimli) Super Max Turbo Zayıflama Kemeri - LCD Ekranlı, Titreşimli, Isıtmalı

(Resimli) Super Max Turbo Zayıflama Kemeri - LCD Ekranlı, Titreşimli, Isıtmalı

sıfır,direk ithal eden bir arkadaşımdan birden fazla sayıda temin edebilirim
    80 ytl,sabit fiyat,pazarlık yok,takas yok, sadece satış
    kendim denedim sıradan bir zayıflama aleti değil,oldukça güçlü
    açıklamaları okursanız inceltmenin yanında birçok şeye faydası olduğunu anlıyabilirsiniz

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=19173&productid=sporatlmax01

kutu içeriği

* LCD ekranlı El kontrol kumandalı Masaj Kemeri
    * Uzun ve kısa kemer uzantısı
    * Anahtar tipli güçlü adaptör
    * Talimat Kılavuzu
    * Taşıma Çantası
    * 2 yıl garanti belgesi

# Çift turbo motorlu
    # LCD ekranlı kumanda
    # Heat Function ısıtma sistemi
    # Benzerlerinden farklı termal ısıtma sistemiyle bel,karın ve kalça bölgesindeki yağları eriterek gerçek anlamda zayıflama sağlar.
    # Güçlü çift motorluyla, performansınızı arttırır.
    # Yorgunluğunuzu giderir, dinçleştirir.
    # Vücudunuza zindelik ve tazelik verir.
    # Sindirim güçlüğü ve mide şişkinliği için faydalıdır.
    # Selülite meyilli bölgeler için kusursuzdur.
    # Kan dolaşımını hızlandırır.
    # Vücudunuzdan toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
    # Termal ısıtma sistemiyle karın ve kalça bölgesindeki yağları eriterek zayıflatır.

Etkin bir şekilde incelmek ve vücudunuzu canlandırmak için ihtiyacınız olan tek şey, kendi evinizin özelinde ve rahatlığında günde sadece 10 dakikanızı Supermax Isıtmalı&Titreşimli Turbo İncelme Kemeri'ne ayırmak. İncelirken, kitap okuyun, çalışın ya da uyuyun. Hiçbir şey bundan daha kolay olamaz.

Supermax Turbo, vücudunuzun belirli bölgelerini inceltmek için kan dolaşımını hızlandıran masaj hareketlerini kullanarak devrim yaratan yüksek performanslı bir incelme kemeri olup üstün ısıtma özelliği ile aynı zamanda kilolarınızı terleme yoluyla atmanıza da yardımcı olur.

Dilerseniz belinizi, kalçalarınızı, sırtınızı, dilerseniz de baldırlarınızı ve karnınızı inceltebilirsiniz.

Ürünü rakiplerinden ayıran diğer bir özelliği ise ekran aydınlatmalı özel LCD gösterge paneli ile yaptığınız tüm işlemleri kontrol ve kumanda edebilmesidir.

Size titreşimli ve harekete geçirici bir masaj sağlayan Supermax Turbo ısıtmalı incelme kemeri, kan dolaşımınızı belirgin biçimde hızlandırır, vücudunuzdan toksinlerin atılmasına yardımcı olur ve size daha sıkı bir vücut için yardımcı olur.

Supermax Turbo ısıtmalı incelme kemeri, Isıtmalı ve Titreşimli Masaj Kemerinden, Aydınlatmalı LCD Ekranlı Kumandadan ve Adaptörden oluşur. Vücudunuzdaki ekstra santimlerden kurtulmak için mükemmel bir alettir. Tek yapmanız gereken arkanıza yaslanmak, rahatınıza bakmak ve aleti 10 dakikalığına çalıştırmak. Bu kolaylığın tadını çıkarın!

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitrox -- 18 Şubat 2008; 6:42:26 >

• PM atmıştım ve aldım Hayırlı satışlar

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

PM atmıştım ve aldım Hayırlı satışlar

evet serdar dostuma cuma günü bir adet gönderdim,umarım memnun kalır ve faydasını görür.
    ayrıca çok değerli bir forum üyesidir
    tşk ler serdar
  • quote:

çok teşekkür ederim dostum bu güzel sözler için..ürünü teslim aldım henüz denemedim ama piyasanın altında bir rakama temin ettiğim için memnunum.teşekkür ederim dostum

ben teşekkür ederim kardeşim,yazdıklarım hakettiğin için yazılmıştır,cihazı kontrol et,herhangi bir aksilik yaşarsan 1 hafta içinde birebir sıfırı ile değiştirme veya paranı geri iade alma hakkına sahipsin.
    selamlar

Orjinalden alıntı: mitrox

quote:

çok teşekkür ederim dostum bu güzel sözler için..ürünü teslim aldım henüz denemedim ama piyasanın altında bir rakama temin ettiğim için memnunum.teşekkür ederim dostum

ben teşekkür ederim kardeşim,yazdıklarım hakettiğin için yazılmıştır,cihazı kontrol et,herhangi bir aksilik yaşarsan 1 hafta içinde birebir sıfırı ile değiştirme veya paranı geri iade alma hakkına sahipsin.
    selamlar

dün gece çalıştırıp baktm.sorunsuz çalışıyor..kendim için almamıştım ama sanırım kendimde kullanacam..çift motorlu olduğu için çok kuvvetli titreşim veriyor.seviye 4 de bile kasıyor kaldıki birde seviye 5 var..ben sırtım için denedim,10 dakika süreyle baya bir darbeli masaj yaptırıyorsunuz:) düşünenlere tavsiye ederim (hepsiburada daki yorumlar gibi oldu)iyi satışlar dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 20 Şubat 2008; 9:17:22 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mitrox

quote:

selamlar

dün gece çalıştırıp baktm.sorunsuz çalışıyor..kendim için almamıştım ama sanırım kendimde kullanacam..çift motorlu olduğu için çok kuvvetli titreşim veriyor.seviye 4 de bile kasıyor kaldıki birde seviye 5 var..ben sırtım için denedim,10 dakika süreyle baya bir darbeli masaj yaptırıyorsunuz:) düşünenlere tavsiye ederim (hepsiburada daki yorumlar gibi oldu)iyi satışlar dostum.

hehe saol serdar iyi yorum olmuş,geri iade etmek isteidğin pm den kimsenin haberi yok dimi,aman ha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.