Yorumlarınız şimdi daha sağlıklı olur, Sizce Boğaziçi İnşaat Olur mu?
Teşekkürler :)
Hiç Yorumu olan yok mu ?
Tebrik ediyorum, gayet başarılı da millet kendi derdinde şimdi o yüzden sana yorum yapacak fazla kişi bulamazsın :)
quote:
Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose
Tebrik ediyorum, gayet başarılı da millet kendi derdinde şimdi o yüzden sana yorum yapacak fazla kişi bulamazsın :)
Teşekkür ederim inş herkesin hakkında hayırlısı olur...
hayırlı olsun.ygs de baya iyi yapmıştım.ama lys batırmış beni.
Dershaneye fln gittim buyuk iht olur dediler hayırlısı :)
Tebrik ederim.
Kontenjanlar bu yıl da arttı. Bir de tıp ve diğer sağlık sempatizanları artıyor. Mühendisliklerin önü açılıp geriye düşebilir. Gerçi ilk 10000'de aşırı değişim olmaz da...
BOÜN İnşaat Mühendisliği geçen yıl en son SAY-2 6550.'sini almış. Sen zaten ilk 6000'desin. Girebilirsin bence. Hayırlı olsun şimdiden.
Kontenjanlar bu yıl da arttı. Bir de tıp ve diğer sağlık sempatizanları artıyor. Mühendisliklerin önü açılıp geriye düşebilir. Gerçi ilk 10000'de aşırı değişim olmaz da...
BOÜN İnşaat Mühendisliği geçen yıl en son SAY-2 6550.'sini almış. Sen zaten ilk 6000'desin. Girebilirsin bence. Hayırlı olsun şimdiden.
Çok teşekkür ederim aslında bende bu yıl sıralamaların 4 e bölünmesinden dolayı korktum biraz...
tm2 den alan dışı 477 aldım sıralamamı bilmiyorum açıkçası, en kötüsündende olsa bi hukuk olurmu
ben bundan bişe anlamadım tm-2 alandışı 469 ile nasıl 7 binli bişesn ben 481 ile 7 binlerdeym ne saçmalıktır bu:S
çok güzel bir sonuç arkadaşım tebrik ederim. bu sonuçla tıpta hukukta garanti.
quote:
Orijinalden alıntı: Hukukçu25 ben bundan bişe anlamadım tm-2 alandışı 469 ile nasıl 7 binli bişesn ben 481 ile 7 binlerdeym ne saçmalıktır bu:S
O kendi aralarında 7k civarı oluyor. Gerçek sıralaması o puanım alaniçi değeri sıralamasının %10 fazlası gibi bir değer oluyor.
sistem değişti sıralamalarda çok güvenilir değil o yüzden dikkatli tercih yap + - töleranslara önem ver derim şimdiden hayırlı olsun;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme