Bildirim
Resimlerin Arkasını Şeffaf Yapmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ps de yaptıktan sonra png olarak kaydet -
Photoshop'ta daha File>New den boş bir resim açarken seçeneklerden Background=Transparent seçiyosun.
Sonra New>Layer'e basarak boş bir layer açıyosun ve onun üzerine çizimini yapıyosun.
Resmi kaydederken de transparan destekli formatlarda kaydetmen lazım. Bu formatlar png, gif, ico ve cur dır. Başka var mı bilmiyorum ama en çok kullanılanlar bunlar. Bu arada önemli bir şey daha var. Diyelim ki çizdiğin resmin kenar kısımlarını yumuşak yapmak istiyosun. Yani transparanlıktan direk renge geçiş çok kaba durduğundan bazı resimlerde en dıştaki piksel %75 transparan, 1 içteki %50, 1 içteki %25 ve en son %0 transparan yaparsan yumuşak bir geçiş elde edersin. Yalnız bu derecelenmiş transparanlığı gif formatında yok. Bunun için png'yi kullanabilirsin. Gif'in de avantajı daha ufak boyutta resimler yapabiliyor olman. Bir de hareketli resim yapabilirsin.
-
Çok ama çok teşekkür ettim arkadaşlar -
Arkadaş cevabı vermiş zaten durun ben de espri yapıyom
Arkadaşlar resmin arkasını şeffaf yapınca ne gözükçek monitörün içi mi?
Nasıl? nasıl? he komikmi? komiğim mi ben? ben miyim komik olan?olan komik mi ben? -
son mesajdan sonra konu silinebilir -
-
lütfen biri bana yardım edebilirmi ben hiç anlamıyorum ama bebeğimin resimlerini çizgi film kahramanlarıyla süslemek istiyorum fakat arkası beyaz duruyor ltfn biri yardım edebilirmi?? -
quote:
Orijinalden alıntı: elixsir
lütfen biri bana yardım edebilirmi ben hiç anlamıyorum ama bebeğimin resimlerini çizgi film kahramanlarıyla süslemek istiyorum fakat arkası beyaz duruyor ltfn biri yardım edebilirmi??
arka tarafı silip jpg olarak kayıt edersen beyazlık geri geliyor PNG olarak kaydetmek gerekir ykarıda bir arkadas soylemişti zaten. -
şey ama ben hiç anlamıyorum o dediklerinizii sabahtan beri beceremedim bu eşimin hesabı ben bebğimin resimlerini süslemek istiyorum ama rakası beyaz duruyor güzel olmuyor ozaman mesela yedi cüceleri koymak istiyorum resmine ama arkası beyaz oldugu için olmuyor -
yararlı ve hort
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X