Bildirim
RESİMLERİ BİRLEŞTİREBİLECEĞİM Bİ PROGRAM ARIYORUM?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şu program işine yarar heralde..
CAS
Boyutu küçük ama yararı büyük olan, kullanışlı bir program. Bu program sayesinde, bir klasörünüzdeki resim dosyalarını, tek resimde toplayabilirsiniz. Yani program, seçtiğiniz klasördeki resim dosyalarını alır ve bir zemin üzerine sıralar. Bunu da tek bir resim halinde kaydetmenize izin verir. Ayrıca resimlerin kalitesini, sayfanın büyüklüğünü ve arka plan rengini ayarlayabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay ve sisteminizde bulunması gereken bir program.
İNDİR:
http://zhornsoftware.co.uk/cas/cas.zip -
bence windows movie maker i kullan başlat menüsünden bulabilirsin boşu boşuna program indirmene gerek -
Macromedia Flash.. Gif animator.. -
quote:
Orjinalden alıntı: chingachgook
Şu program işine yarar heralde..
CAS
Boyutu küçük ama yararı büyük olan, kullanışlı bir program. Bu program sayesinde, bir klasörünüzdeki resim dosyalarını, tek resimde toplayabilirsiniz. Yani program, seçtiğiniz klasördeki resim dosyalarını alır ve bir zemin üzerine sıralar. Bunu da tek bir resim halinde kaydetmenize izin verir. Ayrıca resimlerin kalitesini, sayfanın büyüklüğünü ve arka plan rengini ayarlayabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay ve sisteminizde bulunması gereken bir program.
İNDİR:
http://zhornsoftware.co.uk/cas/cas.zip
Program gerçekten güzel ama görüntüyü tam olarak benim istediğim gibi yapmıyor.
Mesela hareketli resimleri donduruyor!
Çözünürlüğünü de bozuyor.
-
Devamlı kullandığım PhotoFilter i deneyin derim.
-
quote:
Orjinalden alıntı: xax
Devamlı kullandığım PhotoFilter i deneyin derim.
TŞK'LER TAM ARADIĞIM GİBİ AYRICA BU PROGRAM BENDE VAR VE BU İŞE YARADIĞINI BİLMİYORDUM BAKALIM YAPABİLECEK MİYİM?
-
YA HERŞEYİ İYİ İYİ AMA PhotoFiltre DE RESİMLERİ BİRLEŞTİRDİĞİM DE HAREKETLİ RESİMLER HAREKETSİZ KALIYOR!
BEN İSTİYORUM Kİ BİRLEŞTİRDİĞİM SAYFADA Kİ RESİMLER AYRI AYRI HAREKET ETMESİNİ İSTİYORUM! -
quote:
Orjinalden alıntı: mad_tramp75
YA HERŞEYİ İYİ İYİ AMA PhotoFiltre DE RESİMLERİ BİRLEŞTİRDİĞİM DE HAREKETLİ RESİMLER HAREKETSİZ KALIYOR!
BEN İSTİYORUM Kİ BİRLEŞTİRDİĞİM SAYFADA Kİ RESİMLER AYRI AYRI HAREKET ETMESİNİ İSTİYORUM!
quote:
Orjinalden alıntı: haruncicek
Macromedia Flash.. Gif animator..
-
kArpUz3 -
BEN BURDA BECEREMEDİM YAA! -
up -
quote:
Orjinalden alıntı: mad_tramp75
BEN BURDA BECEREMEDİM YAA!
arkadaşın dedigi PhotoFilter Programını dene derim daha kullanışlı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X