Şimdi Ara

resimleri bilgisayara aktaramıyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşler casio z-110 dijital foto makinası aldım...kutudan çıkan cd yi yükledim...usb kablosunu taktım ama bilgisayara aktaramıyorum çektiğim resimleri... sorun nedir bi türlü çözemedim..lütfen bilen arkadaşlar bana yardım etsin....şimdiden herkese teşekkür ederim

• Dostum,

-Makineyi bilgisayara bağla. ( usb kablosuyla )
    -Makinenin resim önizleme bölümünü aç. Yani makinenin lcd ekranında çektiğin resimleri izleme bölümü.
    -Sonra bağlantı otomatik kurulması lazım
    -şayet hala kurulmadıysa
    -bilgisayardan masaüstünden bilgisayarım simgesini çift tıkla. Çıkan ekranda foto makinesi ayrı bir sürücü gibi görünür. Sonra o sürücüye gir. Resimleri kopyala yapıştır yap

Okey,
  • arkadaşım verdiğim bilgiler için saol ama şöyle bi sotunum var usb kablosunu bilgisara takınca foto makinası açılmıyo...ayrıca bilgisayarım simgesinde ayrı bi süürücü gibi bişey çıkmıyo...kafayı yicem yaaa .....
  • bende casio ex-z110 dıgıtal kamera kullanıcısıyım bir türlü resimleri aktaramadım bilgisayara.mesajını okudum ocak ayında yazmıssın suanda mutlaka ogrenmıssındır.anlatırsan sevinirim günlerdir ugrastım yapamadım.şimdiden tesekkürler
  • hocam
    dfm açık iken bağla pc ye
  • 1.En baştan almak gerekirse usb kablosunu Pc ye tak
    2.Çektigin F. makinesinde çektigin resimlerim izlenmesine getir.
    3.F. makinesinde hiç bir tuşa bamadan Usb kablosunu bagla.
    4.DRiver isterse Cdyi tanıt.
    5.tarayıcı ve kamera sihirbazını otomatik yap.
  • Drver isteyeceğini sanmıyorum, dirk tnıyor XP zaten. Cd de rsim işleme programları oluyor. Tak otomatimen ayrı bir sürücü olarak görür.
  • normaLde tanıması lazım otomatik olarak ama nedense makına hıc acılmıyor.sımdı tanıtmaktanda vazgectım fotografcıların kullandıgı bır parca var butun hafızaları takıp resımlerı bılgısayara aktarabılıyor oyle birsey alsam dahamı ıyı olur ?aılede 3 kişinin farklı dıgıtal kamerası var herbırının hafıza kartını o parcaya takarım bılgısayara aktarmıs olurum olmazmı arkadaşlar ?
  • Farklı usb girişinde dene tabi bundan önce resimlerin izlendiği modda olması lazım makinanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugba96

normaLde tanıması lazım otomatik olarak ama nedense makına hıc acılmıyor.sımdı tanıtmaktanda vazgectım fotografcıların kullandıgı bır parca var butun hafızaları takıp resımlerı bılgısayara aktarabılıyor oyle birsey alsam dahamı ıyı olur ?aılede 3 kişinin farklı dıgıtal kamerası var herbırının hafıza kartını o parcaya takarım bılgısayara aktarmıs olurum olmazmı arkadaşlar ?

makinan açık olucak zaten. Hani resimlere bakıyorsun ya. Çektigin resimlere makinada bakarken çaktımadan kabloyu tak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 27 Ağustos 2006; 0:21:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.