Şimdi Ara

Resimleri Avatar Boyutuna Getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaliteli bir şekilde resimlerin boyutunu ayarlayan bir site var mıdır bildiğiniz?

Şunu avatar yapmayı planlıyorum ama ben yapınca çok bozuluyor. Lütfen bir el atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 14 Mart 2010; 2:50:02 >

• resim görünmüyor...ben yapabilirim
  • Pain te , eğ uzat diye seçenek var orada % kısım var orayı %50 falan yaparak ayarlaya bilirsin resim kare ise , eğer olmazsa tekrar küçültursun
  •  Resimleri Avatar Boyutuna Getirmek

• quote:

Orijinalden alıntı: LoGenius

Eyvallah @samsunlusemih sende sağol. Nasıl yaptığınızı veya diğerleri de nasıl yapılacağını, kendi yöntemlerinizi de anlatır mısınız?

Ps programım yok şuan olsaydı kaydetme yerinden ayarlanabiliyordu. Birde resizepic.com u biliyorum ama kalitesini bozuyor o da.

• resim dikdörtgen olduğu için en fazla genişlik değerine baktım profil ayarlarında ve 64px idi. resmi photoshopta açtım yukarıda image'ye tıkladım image size'a tıkladım genişliği 64px olarak değiştirdim yüksekliğide otomatik olan oranladı. tamam dedim. file'a tıkaldım save for web & devices yaptım png seçiliydi oynamadım kaydettim. gitti bitti. 9 - 10 saniye sürdü...
  • high quality photo resizer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hemen bi site yapalım mı? İhtiyaç varsa yapayım.. Can sıkıntısı işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _qwerty_

Hemen bi site yapalım mı? İhtiyaç varsa yapayım.. Can sıkıntısı işte :)

kb olarak boyutunu ve pizel olarak boyutunu ayarlayıp ps gibi protect aspect ratio gibi oranını korumasını ayarlattırabileceksen yap hacı yoksa hiç bulaşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Orijinalden alıntı: _qwerty_

Hemen bi site yapalım mı? İhtiyaç varsa yapayım.. Can sıkıntısı işte :)

kb olarak boyutunu ve pizel olarak boyutunu ayarlayıp ps gibi protect aspect ratio gibi oranını korumasını ayarlattırabileceksen yap hacı yoksa hiç bulaşma.

Bulaştım işini görür sanırım

DonanımHaber Avatar ve İmza fotoğrafı yapıcısı :) Hayırlı olsun herkese :)

• 1 numaralı tercihim paint
  • Arkadaşlar farklı bir konu açmamak için buradan yazdım. Resmi paintten de küçültmeyi denedim yapamadım ne kadar küçültsem de resim twitterda hep aynı gözüküyor. Yardım edebilir misinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: spade35

Arkadaşlar farklı bir konu açmamak için buradan yazdım. Resmi paintten de küçültmeyi denedim yapamadım ne kadar küçültsem de resim twitterda hep aynı gözüküyor. Yardım edebilir misinizi

pix resizer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.