Bildirim
Resimleri Avatar Boyutuna Getirmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
resim görünmüyor...ben yapabilirim -
Pain te , eğ uzat diye seçenek var orada % kısım var orayı %50 falan yaparak ayarlaya bilirsin resim kare ise , eğer olmazsa tekrar küçültursun -
-
quote:
Orijinalden alıntı: LoGenius
Eyvallah @samsunlusemih sende sağol. Nasıl yaptığınızı veya diğerleri de nasıl yapılacağını, kendi yöntemlerinizi de anlatır mısınız?
Ps programım yok şuan olsaydı kaydetme yerinden ayarlanabiliyordu. Birde resizepic.com u biliyorum ama kalitesini bozuyor o da.
-
resim dikdörtgen olduğu için en fazla genişlik değerine baktım profil ayarlarında ve 64px idi. resmi photoshopta açtım yukarıda image'ye tıkladım image size'a tıkladım genişliği 64px olarak değiştirdim yüksekliğide otomatik olan oranladı. tamam dedim. file'a tıkaldım save for web & devices yaptım png seçiliydi oynamadım kaydettim. gitti bitti. 9 - 10 saniye sürdü... -
high quality photo resizer -
Hemen bi site yapalım mı? İhtiyaç varsa yapayım.. Can sıkıntısı işte :) -
quote:
Orijinalden alıntı: _qwerty_
Hemen bi site yapalım mı? İhtiyaç varsa yapayım.. Can sıkıntısı işte :)
kb olarak boyutunu ve pizel olarak boyutunu ayarlayıp ps gibi protect aspect ratio gibi oranını korumasını ayarlattırabileceksen yap hacı yoksa hiç bulaşma. -
quote:
Orijinalden alıntı: SilverQuasar
quote:
Orijinalden alıntı: _qwerty_
Hemen bi site yapalım mı? İhtiyaç varsa yapayım.. Can sıkıntısı işte :)
kb olarak boyutunu ve pizel olarak boyutunu ayarlayıp ps gibi protect aspect ratio gibi oranını korumasını ayarlattırabileceksen yap hacı yoksa hiç bulaşma.
Bulaştım işini görür sanırım
DonanımHaber Avatar ve İmza fotoğrafı yapıcısı :) Hayırlı olsun herkese :)
-
1 numaralı tercihim paint -
Arkadaşlar farklı bir konu açmamak için buradan yazdım. Resmi paintten de küçültmeyi denedim yapamadım ne kadar küçültsem de resim twitterda hep aynı gözüküyor. Yardım edebilir misinizi -
quote:
Orijinalden alıntı: spade35
Arkadaşlar farklı bir konu açmamak için buradan yazdım. Resmi paintten de küçültmeyi denedim yapamadım ne kadar küçültsem de resim twitterda hep aynı gözüküyor. Yardım edebilir misinizi
pix resizer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X