Şimdi Ara

Resimdeki kız mı daha güzel barbara palvin mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Resimdeki kız mı daha güzel barbara palvin mi?

(En Son Oy Tarihi: 29.4.2020)
Giriş
    annem ben 14 yaşımdaykene taşarot falı baktırmış.falcı deniz aşırı bir yere taşınacağımızı ama fazla oturmayacağımızı sonra istanbula döneceğimizi ama farklı bir semte taşınacağımızı söyledi.dedikleri çıktı.alanyaya taşındık.4 sene oturduk sonra önceki semtimizden farklı ve uzak bir semte taşındık.babam denizci falcı babamın uzak sefere gideceğini söyledi.ve babam gerçektende uzak sefere gitti.asıl konuya gelirsek; falda benim iş yerinde önceden tanıdığım bildiğim sevdiğim bir kızla tanışacağımı ve kızın isminin c ile başladığını söylemiş.annem kızın özelliklerini sorunca açık tenli sarı saçlı mavi gözlü demiş.ve kızın benden 5 yaş büyük olacağını söylemiş (ben 97 cara 92).önce arkadaş olacağımızı sonrada ciddi bir ilişki yaşayıp evleneceğimizi söylemiş.4 tanede çocuğumuz olucakmış.şimdi söyle bakalım cara kiminmiş?
    not:allah canımı alsın ki fal doğru.annem anlattı.teyzemde bu fala şahit.

• ulan barbara madem bu kadar güzel niye dünya çapında adriana lima angelina jolie kadar konuşulmadı? niye onlar kadar ünlü olmadı? hadi bunu açıklayın anasını satayim
  • 1-aragorn güzel olmaz yakışıklı olur çünkü o erkek.
    2-ılık mısın kardeşim?
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    e çünkü adını söyleseydim hemen barbaraya oy verecektinizçok önyargılısınız bu kıza karşı.
  • Ben Barbarayı da beğenmiyorum ama Barbara daha güzel.
  • Böyle kızlar hiç ilgimi çekmiyor oyuncak gibiler barbarada rihannada aynısı.Mesela şeyma subaşı hepsine bin çeker.Sex isteği uyandırmıyor böyle kızlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.