Bildirim
Resimdeki deri ceket nasıl ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Deri almayın Ne kadar rağbet o kadar katliam.
-
birde derisi için hayvanları kesiyorlarda peki etleri nereye gidiyor ? çöpemi atıyorlar yoksa restorantlara falanmı gönderiyorlar ayrıca deri giymeye karşı olupta her keze kavurma et yiyen insanlarda var malesef
-
quote:
Orijinalden alıntı: sigaram
birde derisi için hayvanları kesiyorlarda peki etleri nereye gidiyor ? çöpemi atıyorlar yoksa restorantlara falanmı gönderiyorlarayrıca deri giymeye karşı olupta her keze kavurma et yiyen insanlarda var malesef
Beslenmek ayrı zevk için giymek ayrı. Şu ana kadar deri giydiğimi bilmem ama et gördüm mü de affetmem. Sonuçta milyonlarca inek var ama milyonlarca akdeniz foku yok. (resimdeki için söylemiyorum akdeniz fokunu) -
işte kuzu derisimi ondan emin değilim inekte olabilir ondan sordum , ayrıca et gördümü affetmeyen adam deeri ceketede bi zahmet laf demesin sonuçta et yemedende yaşayabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: qdosahame
quote:
Orijinalden alıntı: ReMaek
quote:
birde derisi için hayvanları kesiyorlarda peki etleri nereye gidiyor ? çöpemi atıyorlar yoksa restorantlara falanmı gönderiyorlarayrıca deri giymeye karşı olupta her keze kavurma et yiyen insanlarda var malesef
Beslenmek ayrı zevk için giymek ayrı. Şu ana kadar deri giydiğimi bilmem ama et gördüm mü de affetmem. Sonuçta milyonlarca inek var ama milyonlarca akdeniz foku yok. (resimdeki için söylemiyorum akdeniz fokunu)
Arkadaş diyor ki kuzu derisi.Sen diyosun ıyyy katlıyam giymeyin şunları.İyi o zaman yediğin hayvanların derilerini çöpe atalım.
okuma özelliğiniz niye yok! alıntıladığın mesajı bile okumamışsın
-
quote:
işte kuzu derisimi ondan emin değilim inekte olabilir ondan sordum , ayrıca et gördümü affetmeyen adam deeri ceketede bi zahmet laf demesin sonuçta et yemedende yaşayabilirsin
ben tilki mi yiyorum, fok balığımı yiyorum? ineği zaten kesildikten sonra çöpe atmıycaklarına göre derisini kullanıyorlar ama sırf kıyafet yapmak için kesilen hayvanlardan bahsediyorum ben. az okuyarak yorum yapın. -
sırf senin yemen için kesilen hayvanlar nolcak ? sonuçta sırf ot yiyerekte yaşarsın deri ceket giymedende yaşarsın dediğimi anlıyormusun -
koyunca bilmiyorum -
Yakasındaki tüyler olmasaymış güzel olurmuş. 5/10 diyorum ben. -
cevap verecek kadar zeka olmayınca koyunca bilmezsin zaten -
yakasındaki tüyler çıkartılabiliyor -
quote:
yakasındaki tüyler çıkartılabiliyor
Çıkardığınızda da yakasında kesin düğme gibi birşey kalır büyük ihtimal. Ben pek sevmiyorum fakat sizin kendi zevkiniz. -
fermuar izi kalıyor, bende daha çok böyle yakası tüylü olan deri ceketlerden hoşlanıyorum, ağır tip yani , spor deri ceketler hoşuma gitmiyor -
Anladım. O zaman bu ceket kesinlikle tam sizlik,nasıl olsa tüylerini çıkartma gibi bi durumla karşılaşmayacağınız için bi sorun olmayacaktır o fermuar izleri. -
anlatıyorum anlamıyosun. bu da senin türkçe benim de koyunca bilmediğimi gösterir aynştaynın kayıp 'kalemi'.. u blocked beach -
yazık günah minicik hayvanları kesip giyiyor insanlar. gerçekten gerçek deriye kürke hiç ihtiyaç yok daha sıcak tutan daha ucuz yapay tekstil malzemeleri var polar gibi.
ki mont güzel de değil bence. suni deri al.
gerçek deri için hayvanlar canlı canlı katlediliyor derisi daha kolay zarar görmeden kesilsin diye.
bu işkenceye ortak olmayın.
çok lazımsa mangodan -erkek ürünleri de var- gerçek deri montlar var, sertifikaları falan var sadece yenmek üzere öldürülen hayvanların derisini kullanıyoruz diye. -
asıl sen anlamıyorsun, bak diyorsunki eti hertürlü yerim ama hayvanın giyim için kesilmesine karşıyım. o zaman bende diyorumki deriyi hertürlü giyerim ama hayvanın sırf yenmek için kesilmesine karşıyım. anlıyorsundur umarım 2 türlüde hayvanlar katlediliyor yemek içmek giyinmek bunlar ihtiyaç. insan et yemedende yaşayabilir deri ceket giymedende yaşayabilir, ama sen gelipte ete hertürlü abanırım deri giyilmesine karşıyım dersen kimse bu saçmalığı kaale almaz -
suni deriler çok çabuk eskiyor birkaç ay hatta haftadan sonra yıpranmaya başlıyorlar, hayvanları canlı canlı katlettiklerini bilmiyordum umarım gerçek değildir. ama sonuçta bu hayvan kesilmiş orda tezgahta duruyor bizim tek yaptığımız satın almak özel olarak hayvanı kestirip deri yaptırsak bu kadar normal karşılamam ama hayvancağız zaten kesilmiş , benim asıl kızdığım fok balıkları gibi daha özel, farklı ve nesli az olan türlerden sırf özel deri olsun diye kesilip deri yapılması, buna kesinlikle karşıyım ama nedende koyun, inek bunlar normal geliyor -
quote:
suni deriler çok çabuk eskiyor birkaç ay hatta haftadan sonra yıpranmaya başlıyorlar, hayvanları canlı canlı katlettiklerini bilmiyordum umarım gerçek değildir. ama sonuçta bu hayvan kesilmiş orda tezgahta duruyor bizim tek yaptığımız satın almak özel olarak hayvanı kestirip deri yaptırsak bu kadar normal karşılamam ama hayvancağız zaten kesilmiş , benim asıl kızdığım fok balıkları gibi daha özel, farklı ve nesli az olan türlerden sırf özel deri olsun diye kesilip deri yapılması, buna kesinlikle karşıyım ama nedende koyun, inek bunlar normal geliyor
böyle düşünürsen ama zaten kesilmiş diye yanlış olurki sen almazsan başkası almazsa o orda kalır yenileri kesilmez sen alırsan başkası alırsa satıldığı için yenileri gelir daha çok cana kıyılır
Benzer içerikler
- züccaciye dükkanı açmak
- ben tanrının yalnız adamıyım
- imex krem ne işe yarar
- telefon satış sözleşmesi
- foradil combi yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X