Bildirim
resımdeekı hatayı alıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Format CD'nizi takıp onarmayı deneyiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: neto_
Format CD'nizi takıp onarmayı deneyiniz.
1 format cdm yok ve cddrom okumuyor bozuktu yanı oncedeende bbunu usb ıle veya bbaska bbı sekılde aasamazmıyız ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 06ultrAslan37
quote:
Orijinalden alıntı: neto_
Format CD'nizi takıp onarmayı deneyiniz.
1 format cdm yok ve cddrom okumuyor bozuktu yanı oncedeende bbunu usb ıle veya bbaska bbı sekılde aasamazmıyız ?
Açıkçası USB ile hiç format atmayı denemedim, o yüzden bilmiyorum. Format CD'si bulursanız (Vista) yedeklerinizi kurtarabilirsiniz, sistem dosyalarından bazıları hasar görmüş o yüzden bu hatayı alıyorsunuz. Ama içinde önemli belgelerim yok diyorsanız, herhangi bir format cdsi ile (win 7, xp vs.) tekrar işletim sistemi kurabilirsiniz.
Edit: CD Rom için ise, komşulardan filan ödünç alın direk kasaya bağlayıp öyle kurun, aklıma bu geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neto_ -- 27 Mayıs 2014; 19:13:39 >
-
Selam
Vista iso dosyası varsa, dosyaları flash belleğe yazdırarak tamir etme yöntemini kullanın. Sistem BOOTMGR hatası vermiş ve bu nedenle sistemi başlatamıyor.
Tamir ederseniz düzelecektir.
Kolay gelsin.. -
2 komut var onu deneyin.
fixmbr fixmbr bu ikisi. Büyük ihtimalle bu komutlardan sonra onarıma veya yeniden kurmaya gerek kalmadan kurtarabilirsiniz sistemi.
Aşağıdaki linkte windows xp için olanı var. Vista içinde aynısı geçerli. flash diski önyüklenebilir olarak ayarlayın vista için aynı şekilde onarım alanına girin ve bu komutları uygulayın.
http://www.bilgisayar.name/yazilim-makaleleri/isletim-sistemi-makaleleri/windows-asagidaki-dosya-eksik-veya-bozuk-oldugu-icin-baslatilamadi-hatasi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanrevan -- 27 Mayıs 2014; 19:29:42 >
-
Eelımdeen geldıgınce hepınızınkını denneyıp buraya ssonucu yaazaarım ılgınız ıcın tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun çözüldü arkadaşlar öncelikle çalışan bi cd rom aldım ve ürünü alırken verilen kurtarma cd sini taktım ve hiç bi işlem yapmadım cd ile başlattım sadece hiç bi işlem yapmadan bilgisayar açıldı zaten dahha sonra cd siz giriş yaptığımdada açıldı ilginiz için teşekkür ederim yeniden.. -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- wifi sınırlı bağlantı sorunu
- autocad kesikli çizgi
- reboot and select proper boot device
- laptop kapandı açılmıyor ışıkları yanmıyor
- klavye kısayolları
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- telefon çok ısınıyor
- telefon şarj olmuyor
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X