Şimdi Ara

resim numarası sıfırlama???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce de sorulmuştu cewabı da werildi>>>
    soru şuydu: millet ben resimlerimin numarsını nası sıfırddan başlatıcam
    cewabı da: hepsini sil sıfırlanır....... şeklinde bi diyalog geçti

o topici şimdi bulamadım.. ben resimlerin hepsini sildim ama tekrar yeniden çektiğimde bilmem kaçtan(yani kaldığı yerden) dewam etti..
    sorarım size sıfırdan başlatmanın yolu nedir??

• arkadaşım bende 6600 var. onda resimleri 0 lamak için varsayılan görüntü ismi kısmını değiştiriyosun yeni çekilen fotolar 0 dan başlıyo.
    eğer aynı adı kullanıp 0 layacaksan da ismi 2 kez değiştir. yeni verdiğin isimle bi foto çek kaydet. daha sonra görüntü adını tekrar değiştir.
  • Hocam kamerayı aç ayarlar menüsünden dosya numaralarını sıfırla seçeneği olacak.. bütün resimleri boşalttıktan sonra resimler klasöründen onu seç sıfırdan başlayacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

arkadaşım bende 6600 var. onda resimleri 0 lamak için varsayılan görüntü ismi kısmını değiştiriyosun yeni çekilen fotolar 0 dan başlıyo.
    eğer aynı adı kullanıp 0 layacaksan da ismi 2 kez değiştir. yeni verdiğin isimle bi foto çek kaydet. daha sonra görüntü adını tekrar değiştir.

s.e ler farklı sağol yine de ..

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Hocam kamerayı aç ayarlar menüsünden dosya numaralarını sıfırla seçeneği olacak.. bütün resimleri boşalttıktan sonra resimler klasöründen onu seç sıfırdan başlayacaktır

ya war ya sen Hızır mısın nesin ya .. saol basit bişeymiş ama işte benim beceriksizliğim..

• işte bu dooru bunu dene olur
    quote:

Hocam kamerayı aç ayarlar menüsünden dosya numaralarını sıfırla seçeneği olacak.. bütün resimleri boşalttıktan sonra resimler klasöründen onu seç sıfırdan başlayacaktır
  • Bende sana bunu yapmanı söylemiştim ama, anladığım kadarıyla sen o malum yerdeki resimleri silip, başka bir işlem yapmamışsın

quote:

Orjinalden alıntı: 10_ur

quote:

ya war ya sen Hızır mısın nesin ya .. saol basit bişeymiş ama işte benim beceriksizliğim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çince İsim ve Kimlik Numarası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Bende sana bunu yapmanı söylemiştim ama, anladığım kadarıyla sen o malum yerdeki resimleri silip, başka bir işlem yapmamışsın

quote:

Orjinalden alıntı: 10_ur

quote:

yok o diyalogda ben yoktum... başkası sormuştu ben bulamadım
    o topici bulsam dert olmıcaktı.. sağol yine de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.