daha önce de sorulmuştu cewabı da werildi>>> soru şuydu: millet ben resimlerimin numarsını nası sıfırddan başlatıcam cewabı da: hepsini sil sıfırlanır....... şeklinde bi diyalog geçti
o topici şimdi bulamadım.. ben resimlerin hepsini sildim ama tekrar yeniden çektiğimde bilmem kaçtan(yani kaldığı yerden) dewam etti.. sorarım size sıfırdan başlatmanın yolu nedir??
arkadaşım bende 6600 var. onda resimleri 0 lamak için varsayılan görüntü ismi kısmını değiştiriyosun yeni çekilen fotolar 0 dan başlıyo. eğer aynı adı kullanıp 0 layacaksan da ismi 2 kez değiştir. yeni verdiğin isimle bi foto çek kaydet. daha sonra görüntü adını tekrar değiştir.
Hocam kamerayı aç ayarlar menüsünden dosya numaralarını sıfırla seçeneği olacak.. bütün resimleri boşalttıktan sonra resimler klasöründen onu seç sıfırdan başlayacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: Time2Die
arkadaşım bende 6600 var. onda resimleri 0 lamak için varsayılan görüntü ismi kısmını değiştiriyosun yeni çekilen fotolar 0 dan başlıyo. eğer aynı adı kullanıp 0 layacaksan da ismi 2 kez değiştir. yeni verdiğin isimle bi foto çek kaydet. daha sonra görüntü adını tekrar değiştir.
s.e ler farklı sağol yine de ..
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
Hocam kamerayı aç ayarlar menüsünden dosya numaralarını sıfırla seçeneği olacak.. bütün resimleri boşalttıktan sonra resimler klasöründen onu seç sıfırdan başlayacaktır
ya war ya sen Hızır mısın nesin ya .. saol basit bişeymiş ama işte benim beceriksizliğim..
işte bu dooru bunu dene olur
quote:
Bende sana bunu yapmanı söylemiştim ama, anladığım kadarıyla sen o malum yerdeki resimleri silip, başka bir işlem yapmamışsın
quote:
Orjinalden alıntı: 10_ur
quote:
ya war ya sen Hızır mısın nesin ya .. saol basit bişeymiş ama işte benim beceriksizliğim..
Bende sana bunu yapmanı söylemiştim ama, anladığım kadarıyla sen o malum yerdeki resimleri silip, başka bir işlem yapmamışsın
quote:
Orjinalden alıntı: 10_ur
quote:
yok o diyalogda ben yoktum... başkası sormuştu ben bulamadım o topici bulsam dert olmıcaktı.. sağol yine de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme