Şimdi Ara

RESİM KURSUNDA MODELLİK YAPTIM 15 KIZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten çok zor bir şey arkadaşlar bi kız arkadaşım vardı rica etti bana model olurmusun resim kursumuzda dedi bende hayhay tabiki dedim kızda hayhay ne lan adam gibi cevap ver olur musun olmaz mısın dedi bende olurum dedim ondan sonra gittim işte beni uzun bi tabureye oturttular o kadar uzun ki parmak uçlarım zar zor yere değiyordu, elimede at kadar bi gitar verdiler, başlarda zorlanmadım aradan 15-20 dk geçti benim ayaklarım titremeye başladı hiç hareket etmeden duruyordum o kadar yorucu bişey ki, sonra yorulduğumu farkettiler 10 dk mola verelim dediler sonra ben çıktım dışarı işte ohh be deyip bi sigara yaktım etrafımda 15 tane kız vardı sonra bunlar birden sen kalk zebaniye dönüş.. allah ne verdiyse bana girişmeye başladılar aslında zebaniye kadar anlattıklarım doğruydu da sonrasında nedense böyle yazasım geldi biraz böyle uzun yazıyım da cümleyi okuyun diyemesin kimse. Ondan sonra işte geri döndük yaklaşık 1,5 saat kadar hareketsiz durdum sonuç hüsran kimse güzel çizemedi, güya 1 tanesini alıp çerçeveliticektim..

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk
    Gerçekten çok zor bir şey arkadaşlar bi kız arkadaşım vardı rica etti bana model olurmusun resim kursumuzda dedi bende hayhay tabiki dedim kızda hayhay ne lan adam gibi cevap ver olur musun olmaz mısın dedi bende olurum dedim ondan sonra gittim işte beni uzun bi tabureye oturttular o kadar uzun ki parmak uçlarım zar zor yere değiyordu, elimede at kadar bi gitar verdiler, başlarda zorlanmadım aradan 15-20 dk geçti benim ayaklarım titremeye başladı hiç hareket etmeden duruyordum o kadar yorucu bişey ki, sonra yorulduğumu farkettiler 10 dk mola verelim dediler sonra ben çıktım dışarı işte ohh be deyip bi sigara yaktım etrafımda 15 tane kız vardı sonra bunlar birden sen kalk zebaniye dönüş.. allah ne verdiyse bana girişmeye başladılar aslında zebaniye kadar anlattıklarım doğruydu da sonrasında nedense böyle yazasım geldi biraz böyle uzun yazıyım da cümleyi okuyun diyemesin kimse. Ondan sonra işte geri döndük yaklaşık 1,5 saat kadar hareketsiz durdum sonuç hüsran kimse güzel çizemedi, güya 1 tanesini alıp çerçeveliticektim..

• OKUMAYIN
  • Bırak bu işleri ya

People are born free
    life chained forever NBC
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Orijinalden alıntı: hll knk
    Gerçekten çok zor bir şey arkadaşlar bi kız arkadaşım vardı rica etti bana model olurmusun resim kursumuzda dedi bende hayhay tabiki dedim kızda hayhay ne lan adam gibi cevap ver olur musun olmaz mısın dedi bende olurum dedim ondan sonra gittim işte beni uzun bi tabureye oturttular o kadar uzun ki parmak uçlarım zar zor yere değiyordu, elimede at kadar bi gitar verdiler, başlarda zorlanmadım aradan 15-20 dk geçti benim ayaklarım titremeye başladı hiç hareket etmeden duruyordum o kadar yorucu bişey ki, sonra yorulduğumu farkettiler 10 dk mola verelim dediler sonra ben çıktım dışarı işte ohh be deyip bi sigara yaktım etrafımda 15 tane kız vardı sonra bunlar birden sen kalk zebaniye dönüş.. allah ne verdiyse bana girişmeye başladılar aslında zebaniye kadar anlattıklarım doğruydu da sonrasında nedense böyle yazasım geldi biraz böyle uzun yazıyım da cümleyi okuyun diyemesin kimse. Ondan sonra işte geri döndük yaklaşık 1,5 saat kadar hareketsiz durdum sonuç hüsran kimse güzel çizemedi, güya 1 tanesini alıp çerçeveliticektim..

Anahtar kelime bulunduğuna göre , okumaya gerek kalmadı

Not : okudum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hay hay ne landan sonrasını okumadım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.