PhotoFiltre Bu programresim küçültme programı.Giriyoruz.Sonra kağıt resmine basıyoruz.(dokununca New yazıyo.)boyutunu Width ve Heigthten ayarlıyoruz.Backyour patterne basıyoruz ve resim seçiyoruz.Oka basıyoruz.Çok büyük gelirse sağ tıklayıp fit imageye basıyoruz.Daha sonra yeniden boyutunu ayarlıyoruz.Kaydetmek için sağ tıklayıp save asa basıyoruz.Kaydediceğimiz yeri seçip kaydediyoruz ve programdan çıkıyoruz.Ve resme süseklemek için bir çok seçenek var.Onusa siz halledersiniz herhalde.Değil mi?
yukarıda 5 satırlık resim küçültmenin özeti
resim>resim boyutu
yada
ctrl+H
işlem tamam
1.new e basmıyoruz.çünkü yeni bir resim oluşturmuyoruz. 2.onun yerine opene tıklıyoruz
bu resim küçültme resim yapma değilllllllllll
sol tarafta gizmo sağ tarafda sönix her açılan konuda tartışacaklar gibi gözüküyor
acdsee de resmi açıyoruz edit mode da istediğimiz ölçüyü giriyoruz bitiyor
Photoshopda resmi açıyoruz image>image size da boyutları giriyoruz olup bitiyor
Resmi paintte açıyoruz kafamıza göre çekip çekiştiriyoruz olup bitiyor
İrfanview da resmi açıyoruz ayarlarndan boyutları giriyoruz olup bitiyor
31 ağostostaki topici bulup ne alakaysa resim küçültmeyle geldiğinin..bari topic aç geldim diye
photofiltrede open i bulabildinmi
quote:
Orjinalden alıntı: g_g_gizem_g_g
siteye geri döndümmmm
önemli olan resmi küçültmek değil.format atmadan önce bi program vardı bilgisayarda.resmi hiç bozmadan büyültüyordu.o lazım bana.bildiğiniz varsa lütfen.
ay öf be bıktım resim büyültülüyoda işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme