Şimdi Ara

RESİM EKLEDİM !!!! KELEPİR ÜRÜNLER !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar elim de 1 aylık logitech mx revolution marka mouse var kutusu cd si şarj aleti ile beraber çok temiz faturalı bir şekilde vereceğim
    150 ytl istiyorum bana gelişi 170ytl idi. pazarlık payı var! takas olur.

ek olarak ubiquio marka pda var tv radyo wi-fi he isterseniz var bunu için de 750 ytl istiyorum bu cihaz için laptop ile takas olur kutulu full aksesuardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vserkan -- 6 Eylül 2007; 9:31:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• mx revolution'un sıfırı 146 YTL, ücretsiz aynı gün kargo...

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=339&pid=1029
    ♦qa.deer♦mucak35♦rabesantra♦steeler♦woxed♦cybertonics♦muho06♦rock ford forgate♦hasansezek♦emresti♦criminal♦..::Arda::..♦Emre-sti
    ♦kene♦supremacy♦masterg♦barbarostugruL♦sasuta♦Azad__Arda♦sharkatk♦toffieboi♦volkov_19♦shadeof♦cmrhun♦dangeraus♦swordmaster
    ♦leprechaun♦lordqbeck♦necoinside♦StrangerXT♦Tuerker♦haylazwelet♦CoxeD♦toksin♦oldivame♦exo_1905♦02AN♦NaKkaSss♦cbalci♦SAVIAR...

Daha fazlası profilde... Olumsuz referanslar:emre_81♦tasotti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.