Şimdi Ara

Resim Bulma Yarışması Derneği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
264
Cevap
0
Favori
8.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alamanci

Resimleri nerede ve nasıl aradığımız konusu ile birlikte hangi anahtar kelimelerle doğru resime ulaştığımızı da buradan paylaşabiliriz..Mesela Hellmarch Michael Jackson fotoğrafını mjpool anahtar kelimesiyle bulmuştu ki bunu öğrenmek benim işime yaradı.Bizler de burada her bulunan resimden sonra doğru anahtar kelimeleri paylaşabiliriz.

kesinlikle katılıyorum ben bu konuda pek başarılı değilim ama sizden çok şey öğrenebilirim.Evet alamancı sizden başlayalım
    Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasî bir fikre malik olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetlerine maliktir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hâkim olunamaz.
    ***Mustafa Kemal Atatürk***
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuguko

kesinlikle katılıyorum ben bu konuda pek başarılı değilim ama sizden çok şey öğrenebilirim.Evet alamancı sizden başlayalım

Gördüğüm kadarı ile en son siz 3 puanlık resim eklediniz sizden başlasak daha doğru olur

ozzye36 öncelikle derneğimize hoşgeldin ve çok önemli bir noktaya dikkati çekerek sefalar getirdin tabiiki her dernek yada kulüp gibi bizimde bir imzamız olacak. ben şimdilik aşağıda verdiğim imzaları kullanıyorum. Yeni ve kabul edilen imzalarımız yapılana kadar sizlerde bu imzaları kullanabilirsiniz, kullanırsanız bizi mutlu ve bahtiyar edersiniz.

yeni ve kabul edilen dedim, çünkü resim bulma yarışmacıları adı altında faaliyet gösteren bir derneğin imzasının text halinde olmasını istemiyoruz. Dolayısıyla logo şeklinde yada flash gif tarzında bir imza tasarımı düşünüyoruz. Bu görsel imzayıda biz dernek üyeleri ve yarışmacı arkadaşların yardımı ile oluşturmayı amaçlıyoruz. Sunulan tasarımlar arasından, yapılacak bir anket ile kabul etmek en doğrusu olacaktır. Sonuç olarak arkadaşlarımızın imzalarına koyacakları görselin herkesin kabul ettiği bir tasarım olmasını ve kaliteli olması ilk hedefimiz.

DH Resim Bulma Yarışması - Ödüllü (Size=1)
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_5442890/tm.htm][b][color=red][size=1]DH Resim Bulma Yarışması - Ödüllü[/size][/color][/b][/link]

|@| DH Resim Bulma Yarışmacıları Derneği |@| (Size=1)
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_11038001/tm.htm][b][color=#FF6600][size=1]|@| DH Resim Bulma Yarışmacıları Derneği |@|[/size][/color][/b][/link]

• quote:

Orjinalden alıntı: alamanci

quote:

Gördüğüm kadarı ile en son siz 3 puanlık resim eklediniz sizden başlasak daha doğru olur

arayıp bulamıyorum ama çekebiliyorumBunu sizde yaparsınız önemli olan aramak ve bulmak
    Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasî bir fikre malik olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetlerine maliktir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hâkim olunamaz.
    ***Mustafa Kemal Atatürk***

• quote:

arayıp bulamıyorum ama çekebiliyorumBunu sizde yaparsınız önemli olan aramak ve bulmak

Arayıp bulmak veya çekmek farketmez önemli olan doğru resime ulaşmak.
    Ayrıca vakit ayırırsan arayıp bulacağına eminim.
  • Merhaba ben (nickimden de anlaşılacağı gibi) HoPaRLoR'ün kardeşiyim. Abim gece gündüz birşeylerle uğraşıyordu, merak ettim neler yapıyor diye, böyle bir sitede dernek kurduğunu ve çok hoş vakit geçirdiğini söyledi, bende hayırlı olsuna ve abime destek vermeye geldim

Abi sayfa çok güzel olmuş, artık bende vakit buldukça yarışmanıza ve derneğinize gelirim. Derneğinizin hayırlı olmasını dilerim ve tebrik ederim Diğer arkadaşlarada yarışmalarında başarılar diliyorum. Görüşmek üzere...

• HoPaRLoR eğer HoPaRLoRs SiSTeR fake değilse aileyi topluyosun demektir.Onca zaman webstar ve alamanci kanka dedin ama biz webstar ile sadece didiştik sen trübün yapmaya başlamışın.Hayrola ne iş

Şaka bir yana fake veya gerçek HoPaRLoRs SiSTeR derneğe hoş geldin.

Bu mesaja email ile güncelleme abonesi ol

Bu butona bastığınızda yarışmamızda atılan her mesaj için üyelik bilgilerinizde verdiğiniz mail adresinize anında mail geliyor. Yani bu demek oluyor ki Pharmabiotech veya TT resim eklediği anda haber almak, istenen soruları anında görüp vakit kaybetmeden aramaya başlamak. Bu forumdaki her topic için geçerli, yani derneğimiz içinde yapabilirsiniz. Bilmeyen arkadaşlarımız için eşi bulunmaz bir ipucu oldu bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoPaRLoR -- 19 Aralık 2006; 0:09:50 >

• alamanci yok fake değil, gerçekten kardeşim sorup duruyordu sen ne yapıyosun, neden durup durup kendi kendine gülüyosun diye. şimdi desen ki alamanci'nin yazdıklarına gülüyorum bu seferde gel alamanci'yi anlat. gir kızım dedim verdiğim adrese üye ol, ondan sonra anlarsın neden güldüğümü.

alamanci!! hiç alakası olmayan kişileri foruma üye yapmak zorunda bırakan adam!! yakındaaaaa sinemalardaaaa.....

Orjinalden alıntı: HoPaRLoR

alamanci yok fake değil, gerçekten kardeşim sorup duruyordu sen ne yapıyosun, neden durup durup kendi kendine gülüyosun diye. şimdi desen ki alamanci'nin yazdıklarına gülüyorum bu seferde gel alamanci'yi anlat. gir kızım dedim verdiğim adrese üye ol, ondan sonra anlarsın neden güldüğümü.

alamanci!! hiç alakası olmayan kişileri foruma üye yapmak zorunda bırakan adam!! yakındaaaaa sinemalardaaaa.....

Hem aileyi buraya topla hem de bana fatura et.Bir de ayak üstü bana film çek.Senden korkulur

• abi anlatsam koparsınız yaaa... en iyisi kısaca özet geçeyim. annem "NİYE GÜLÜYOSUN OĞLUM DİYE SORUYOOOOO"
    ABİT AN8 SLI - AMD 64 x2 3800@ 2500Mhz [Günlük] - SAMSUNG 750 GB SATA 2 - SHAPPHIRE ATI X800 [x850xt BioS 610-639]GTO FB - 512*2 TwinMOS PC3200 1GB DUAL-CH KIT - TAGAN 480W EASYCON SP PSU - CREATIVE 4400 INSPIRE - CREATIVE NX ULTRA WEB CAM - ViewSonic 22" 2230wm LCD Widescreen - SAMSUNG 17"763 MB CRT - ASUS DVD RW 1608P2 - AIRTIES RT-5030 ADSL - Zalman-CNPS7000B-CU - Zalman-Fatal1ty VGA Soğutucu FS-V7 - HP 7260 PHOTO PRINTER
  • F@ruk nezaketin ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, hoşgeldin
  • Arkadaşlar, derneğimizin açılışını kazasız belasız yaptık Allah'a şükür. Şimdi şahsi kanaatimce paylaşımların havada uçuşması gerekli diye düşünüyorum Ben yarından itibaren görsel aramada kullandığım tüm siteleri eklemeye başlayacağım. Bu arada karşıma çıkacak paylaşıma müsait görselleri de arşivime alıp yayımlayacağım. Herkese gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim..

Orjinalden alıntı: HoPaRLoR

abi anlatsam koparsınız yaaa... en iyisi kısaca özet geçeyim. annem "NİYE GÜLÜYOSUN OĞLUM DİYE SORUYOOOOO"

Ben de koptum hani korku filmlerinin ve seinfeld gibi komedi dizilerinin son sahneleri olur ya aynen öyle olmuş

• HoPaRLoR kardes PM attım yardımcı olabılırmısın ?
    ABİT AN8 SLI - AMD 64 x2 3800@ 2500Mhz [Günlük] - SAMSUNG 750 GB SATA 2 - SHAPPHIRE ATI X800 [x850xt BioS 610-639]GTO FB - 512*2 TwinMOS PC3200 1GB DUAL-CH KIT - TAGAN 480W EASYCON SP PSU - CREATIVE 4400 INSPIRE - CREATIVE NX ULTRA WEB CAM - ViewSonic 22" 2230wm LCD Widescreen - SAMSUNG 17"763 MB CRT - ASUS DVD RW 1608P2 - AIRTIES RT-5030 ADSL - Zalman-CNPS7000B-CU - Zalman-Fatal1ty VGA Soğutucu FS-V7 - HP 7260 PHOTO PRINTER
  • _Blackfly_ kardeş, PM'i cevapladım zaten sende almışsın. Şimdi bu resmi yarışma içerisinde yorumlayacak olanlar sadece Pharmabiotech ve TT. dolayısıyla biz burda konuşabiliriz. Bu resim için birçok kişiden en az seninkisi kadar güzel yanıtlar gelmişti. Bu soru Pharmabiotech tarafından vereceğim bu sayfada soruldu ve altında yanıtlar var.

http://forum.donanimhaber.com/m_5442890/mpage_58/key_//tm.htm#10769851

seninde göreceğin gibi birçok kişi 10 kişiyi tamamlamış ve hepsinede aynı yorum yapıldı. Bunlar kaymıyor poz veriyor dendi. Dolayısıyla senin eklemiş olduğun resim içinde aynı yanıt geleceğini düşünüyorum. Hatta seninkilerde kayaklarda eksik haliyle kayma eylemi yok..

• alamanci yat güzel kardeşim yat sabah işin gücün yokmu senin? hadi beni afaganlar bastı, senin gündüzle ne derdin var ki gecelere sarılıyosun ben yatıyorum güzel kardeşim. sizlere hayırlı geceler hatta sabahlar yani
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.