Şimdi Ara

Resident Evil: Revelations 2 - Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens


    quote:

    Orijinalden alıntı: dark dragon


    quote:

    Orijinalden alıntı: smalsrol

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens

    Order normal bir oyuna göre çok kısa süren teknoloji demosu kıvamında bir oyun, arkadaşımla beraber bitirdik. Kesinlikle kötü değildi, grafikleri tarih yazmış resmen, poligon sayısı inanılmaz yüksek ama eğer ben bir oyunu sadece grafiklerini överek anlatabiliyorsam orada bir sorun vardır. Revelations ise Orderdan çok daha küçük bütçeli, bölümler halinde çıkan korku gerilim kıvamını güzelce tutturmuş tatlı bir oyun. Orderla tek ortak noktaları TPS olmaları. Eğer Ryse PS exc. olsaydı koyu fanlar eminim Order'a yaptıklarının aynısını yapacaklardı, her yerde "Hakkı yendi buna 6 veren yer batsın!!" yazacaklardı, tıpkı bu incelemenin altında olduğu gibi. Ve bir oyuncu olarak en önemli etkenlerden biri olarak fiyat, yani kabul etmeliyiz ki Watch Dogs 20$ ile çıksaydı eminim eleştiriler çok azalırdı. Order 60$ iken Revelations ondan çok daha ucuz. Order saati 30 TLye denk gelen ve çok yüksek PR çalışması yapılmış bir oyunken bu kadar laf sokmaya çalıştığınız oyun onun onda biri bütçesinde yapılmış bir yan oyun. Her şeyin bir sınırı var, fanboyluğun da olmalı. Merak edenler için, PS4 sahibiyim ve çok severek kullanıyorum,.


    Helal olsun, her şeyi çok güzel açıklamışsın. Capcom şuan kamuoyu yoklaması çekiyor büyük ihtimalle, bakıcak acaba bu tip yapımlara ( gerilimi çok, aksiyonu az ) hala ilgi varmı. Ee doğal olarak adamlar az bütçe kullanıyor ki satışlar düşük bile olsa zarar etmesinler.

    Ne demek istediğimi anlayan anlamıştır herhalde. Bu oyunu değil order incelemelerinde yapılan haksızlığı dengesizliği eleştirdim. Bu oyunla mutluysanız, resident evil'in bu hali sizi tatmin ediyorsa bir şey diyemem. Bir de sürekli fiyat konusu yapıyor bilen bilmeyen, forumdaki kardeşlik konusu olsun takas ve ikinci el sistemi olsun, çoğu kişi oyunu 20-30 lira maliyetle oynuyor. Çok beğendiğim bir oyunsa fiyatı 2-3 ay içinde inince tekrar alıp arşive koyarım. Ağzınıza dolamışsınız 60 doları başka bir şey yok.

    Yazdığım onca şeyden sadece fiyatı savunabiliyorsan (ki kardeşlik beni ilgilendirmiyor, Order 20 TL maliyetle oynanıyorsa Revelations'u oynayıp üstüne kara geçmemiz lazım) bir sorun vardır ortada oyunla ilgili, amacım kesinlikle Order'ı yermek değil ama tek ortak noktaları TPS olan bir oyunun altında bu yorumları yapıyorsanız yakında FIFA 16 altında yazarsınız. Order hayatımda gördüğüm en güzel grafiklere sahip ama siz öyle bir yazıyorsunuz ki oyun her açıdan kusursuz. Yapımcı firma bile eksiklerini kabul etmiş ve ikinci oyunda düzelteceklerinin sözünü vermişken bu yorumların aşırı taraflı olması insanı soğutuyor tamamen.

    Farklı şeylerden bahsediyoruz herhalde anlamıyorsunuz, ben order kusursuz demedim. Sadece yapılan incelemelerin haksız dengesiz olduğunu yazdım. Fiyatı falan boşverin oyun olarak bir order'a ve incelemelere bir de bu oyun ve incelemelere bakın, hangisi eleştirilmeyi hak ediyor elinizi vicdanınıza koyun. Bir de sürekli fiyat eleştirisi yapıyorsunuz, asıl eleştirmeniz gereken 60 dolara oyununun yarısını satıp gerisini season pass gibi şeylerle satanlardır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ahah oğlum nasıl bu oyunu The Order'la karşılaştırıyorsunuz ya. Evet bu oyunun grafikleri kötü, evet bu oyun 2 saat sürmüyor falan ama 60 dolarlık AAA oyunla karşılaştırmadan önce bi Steam'ı açıp fiyatına bakın. The Order da 6 dolar olsa kimse bu kadar eleştirmezdi. 10 kat fark var abi ya.
  • oldukça kötü bir oyun olmuş. neden ve ne amaçla piyasaya sürüldüğünü de anlayamadım doğrusu...
  • The order'ı savunanlara fan boyluk yapıyorsunuz diyenler nedense capcomun fanboyluğunu yaptıklarının farkında değiller herhalde.The order şu anki fiyatını haketmiyor olabilir ama eğer iki oyunu karşılaştıracaksak fiyat en son aşamada olur herhalde.Biz,eski RE fan boyları elbette kaliteli RE oyunları görmek istiyoruz böyle yok düşük bütçeli yok piyasa yoklaması bahanelerinin ardına sığınıp oyunu aklamaya çalışmak komik oluyor.Düşmanlar yaratıcılıktan uzak,kafa patlatacak bulmacalar yok,oyundaki karakterler silik,animasyonlar sorunlu...RE the order'a kıyasla en büyük dezavantajı çok eskiden kaliteli bir serinin adını taşıması tabi yoksa ver 12 lira oyna bir seferlik bi daha da hatırlamazsın.Bi de bu oyunda korku nerde var anlamış değilim...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun fena değil, fakat bazı kısımlarda Resident Evil 6 yı anımsattı midem bulandı. Mesela Claire ve Morie ile oynarken hapishanenin orada yaklaşık 10 tane normal 3 tane ağır silahlı zombi geliyor. Ordan kurtulmak için mermim kalmamıştı zombilere kafa göz uçak tekme daldım :D. Zar zor geçtim. Ağır silahlı olan 2 kez kafama geçirdi fakat bir şekilde hayatta kaldım. Zor da oynuyorum bide...

    Coop mod olsaymış gerçekten zevkli olurmuş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • The Order öyle bir oyunki her oyunla kıyaslanabiliniyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence oyun vasatın üzerinde, beklentiler çok yüksek tutulmazsa beğenilebilir ama daha iyi olabilirdi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yahu bu video niye donuyor dünden beri izleyemedim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunu alıp almama konusunda kararsızım.Oynayan arkadaşlar ne dersiniz eski RE fanı olarak bu oyun alınmalı mı ? Birde oyunu şimdi sezonluk tüm bölümler şeklinde alsak bu önsiparişle gelen içeriklere sahip olabiliyormuyuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gayet güzel.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

    Beyler oyunu alıp almama konusunda kararsızım.Oynayan arkadaşlar ne dersiniz eski RE fanı olarak bu oyun alınmalı mı ? Birde oyunu şimdi sezonluk tüm bölümler şeklinde alsak bu önsiparişle gelen içeriklere sahip olabiliyormuyuz ?

    Şu sorunun cevabını bilen 1 kişi yok mu forumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skype üzerinden coop oynamak istiyen varsa iletişim kurabilir, ona göre alıcam oyunu
  • re 5 ve re 6 baya hayal kırıklığı oldu uzun ara vermiştim ama şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum.

    aksiyondan ziyade survivor tarzının daha ağır basmasını istiyorum.re4 sevenler bu seriyi tavsiye edermi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.