Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SImsi arkadaslar, eski re ci arkadaslar kabul edelim biz dinazor olmusuz.
    Yani dusunun herkes gencliginde muslum gurses dinler asik olur kiz sever biri alir vs iki dertlenir dinler.
    Aynen bizde burda 13-15 yaslarinda re 2 -3 -1 vs ile buyuduk./
    Onun ozlemindeyiz ancak analistlere gore dinazor oldugumuz icin emekliye ayrilmamiz olasi.( onlara gore diyorum genel manada avrupa ve ABD icin ongorulen bir durum)
    O yuzden eski oyun tadi ni bizler ariyoruz. analistlere gorede dinazoruz emekli olma gibi bir durumumuz var. E yeni genclik cok sevdi re 5 i , embesil amarikali 15 lik dombililer de cod ile buyudu, online siz oyuna babasi yapsa donup bakmiyorlar.
    Hal boyle olunca daha bundan sonra SAHSI FIKRIM PORTABLE YADA YAN KONU OYUNLARI disinda cikacak HIC BIR ANA OYUN bizim istedigimiz bir RE olmayacak malesef.
    ANCAK PORTABLE VE WII De ki RE oyunlari tarzi oyunlar gorebiliriz eski tarz olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

Outbreak yerine böyle bir oyun yapıldığına gerçekten sevindim... Bazı yerlerde Left 4 Dead tarzında olacağı söyleniyor ama durum böyle değil. Söylenenlerin aksine, bu RE2 ve RE3 arasında geçen bir ara oyun olacak. Olayları Umbrella askerlerinin gözünden göreceğiz, tabii Online Co-Op gibi saçma modların olması Resident Evil ruhunu pek yansıtamayacak, orası ayrı. Yinede dediğim gibi Outbreak File 3 ve ayrıca RE6 olmamasına sevindim.

Söz konusu Raccoon City olunca, haliyle Leon gibi serinin efsane karakterleri yeniden göreceğiz...

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

İnsanlar racoon city ye hasret kalmışken böyle saçma shooter oyunların çıkmasına nasıl sevinebilirsin ki ? Outbreak resident evil serilerindeki en gerçekçi en dramatik oyundur.. Oyunda T virüs bar ı bile var kapılara yaslanıp zombilerin gelmesini bile geciktirebiliyorduk .. İşin zevki de ordaydı zaten..
    Resident evil'ın bütün oyunlarını bitirmeme ramen outbreak in yeri bende apayrı.. Çoğu RE fan ı da 2 li oynuyor reoutbreak e jill valentine ı koy bakalım insanlar koşa koşa outbreak alırdı çoğu fan bencil..Millet bu oyunu sırf insanlar var ana karakterler yok diye almadı.. Ana karakterler hayatta kalırken insanlar da raccoon city de halay mı çekiyordu sanki ? YA DA RUHUNUZA BOTOKS YAPTIRDINIZ DUYGULARINIZI ALDIRDINIZ ?

Bu oyun un da outbreak le alakası yok .. Eminim outbreak in coop sisteminin yanından bile geçemeyecektir zira resident evil 5 coop sistemi bile outbreak kadar olamadı..

Resident evil outbreak in o sunu bilmeyenler için yanıtlayayım ..

Resident evil outbreak tam bir takım oyunu demektir.. T virüsü vicudunda yayılırken bir kaçış yolu bir tedavi aramaktır..Arkadaşlarınla birlikte hayatta kalmak onlara yardımcı olmak birbirinizin işinizi kolaylaştırmak sizin elinizde..

Zombi arkadaşınızın üstüne çullanmış ve onu yere düşürürken , arkadaşınızın yardım edin çığlığına koşup koşmamak size kalmış.Bir kişi kapıya yaslanıp zombilerin gelmesini geciktirirken diğer kişiler yolu açmaya çalışabilir.. Ya da sakat yürüyen arkadaşınızın elini omzunuza atıp onu o ortamdan kurtarmaya çalışabilir Ulaşamadığınız yerler olursa takım arkadaşı aracılığyla çıkabilir ve her karakterin kendine has özelliğiyle birbirinize yardımcı olabilirsiniz... Takım ruhundan anlamayanlar yine anlamayacaktır tabi.. Outbreak e laf atacağınıza gidin resident evil 4 e 5 e laf atın bakalım hangi oyunda eski resident evil ruhu varmış yokmuş daha iyi anlarsınız o zaman!

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Outbreak oyununu sevmeyenleri anlamıyorum doğrusu. Acaba beceremediklerinden mi yoksa eski teknolojiyi göz önüne getirip uzun yükleme sürelerinin olduğundan mı?Sonuçta Next-Gen denilen bir dönemdeyiz ve her eski oyunu yada yeni oyunu cilalayıp çıkartmalarına alıştık.Belkide çoğu kişi Outbrek oyununu online oynamadığı için ve cpu'nun mal gibi davranmasından dolayıda oynamak istememiştir diye düşünüyorum ama genel olarak oynayanların çoğu Resident Evil sevenleri ve atmosfer olarak kullanılan değişikliğinden dolayı.

Outbreak çıktığında ise serinin 1. ve 2. oyunundan bölümlerin olacağını ve Next-Gen olarak görmek isteyenlerin eski tarzda online olarak 4 kişi oynayacağını vaad eden bir oyun ne kadar kötü olabilir.?Bence mükemmel olur ve özellikle ilk defa hayvanları zombileştiren Resident Evil olarak , hayvanlarında bu oyuna dahil edilmesi korku ve adrenalin düzeyinin üst seviyede tutulacağını düşünüyorum.

Nasıl ki Tomb Raider : Guardians Of Light oyununun gerçeği çıkmadan önce bir ara oyun olarak psn'den sunulması olayı bence Resident Evil Outbreak oyununda gerçek Resident Evil 6 (yada başka bir isim altında) oyununu çıkarmak için Psn'den sunacağı alternatif bir Resident Evil oyunu olabilir diyede düşünmeden edemiyor insan.

Bir diğer düşüncem ise şu yönde , remakeleri yada hd versiyonları çıkan yada çıkacak olan oyunlara belki bir yeniside eklenebilir.Belki edition tarzında Outbreak 1-2 HD ve 3 yada Outbreak 3 çıktıktan sonra 1 ve 2'yi collection olarak çıkarma düşüncesi , tabi bu durmda herşey olabilir.

Karakter olark 1 ve 2 bulunan karakterlere ek olarak Claire ve Leon ikilisi eklenebilir yada gizli karakter olarak konulabilir.Sonuçta Raccon City'e döneceğimiz zbir oyun olacak ve oraları en iyi bilen bu ikiliden başkası değil. Karakter seçm olarak 10 yada 15 karakter düşünüyorum bu oyun ile ilgili , çünkü diğer oyunlarında 10'dan fazla karakter vardı.

Oyununun en can alıcı noktası ise item kapasitemizin az olması ve enfeksiyon'a yakalandığımız zaman kullanacağımız ilaçların etkisinin hızlı bir sürede geçmesi idi. Umarım bu yeni oyunda sandık tarzı depolama yeri yada Resident Evil 5'te ki gibi bir menü yapmaları , bulduğumuz itemleri veya eşyaları anında paylaşacağımız birisinin yanımızda olmamasından kaynaklanan bir itemi alamama durumunun ortadan kalkması bir nebze sıkıntıdan kurtabilir.

Oynanırlık olarak inşallah belli bir alan içerisinde karakterler arasında geçiş sınırı olmaz. A kişi bir yere gitmek istersen B kişinin yada takım arkadaşlarının illaki yakınında olma durumlarını pek sevmiyorum açıkcası ve çoğu kişide bu durumu sevmiyordur.Eski serilerde yok diye diye hatırlıyorum umarım bunda olmaz. Resident Evil 5'te olduğu gibi bile olsa güzel olur.

Aklıma gelenler bu kadar , geldikçe yazarım artık.

Arkadaşım sana tamamen katılıyorum duygularıma tercüman oldun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 21 Nisan 2011; 16:29:09 >

• kesinlikle bende katılıyorum bu yazılana ve yazana, re outbreak 3 beklerkn, şu çıkacak re denilen oyun pekte mutlu etmedi :( aslında yazıcak çok şey var ama neyse susmak en iyisi... değmez capcoma yapıcak en ufak yorum bile
  • yokmu REORC ile yeni gelişme? konu durgunlaşmış
  • Resident Evil: Operation Raccoon City E3 Trailer

• Bunlar kimi kovaliyor Allah askina.
    Resmen sanirim polisti o kacanlar, polisleri avliyorlar.
    Ayrica bunu yaparken daha onceden soylenen zombilerden kacmak, kurtulmak icin degil. Oylesine.
    Degisik bir durum ama ben sevmedim.

Edit : Evet simdi baktim adamlardan birinin tam vurulma aninda yeleginin arkasinda R.P.D yaziyor. Yani polis bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 5 Haziran 2011; 13:24:21 >
  • Resident Evil: Operation Raccoon City - E3 2011 Gameplay FourEyes Campaign Mode

• sadece ismi Resident Evil galiba? ben Resident Evil serisine ait hiçbir şey göremedim bu gameplay videoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

sadece ismi Resident Evil galiba? ben Resident Evil serisine ait hiçbir şey göremedim bu gameplay videoda

Açıkçası şu dead nation'ı oynamaya başladığımdan beri eski serilerdeki resident evil keyfini alıyorum. Noldu bu seriye anlamak mümkün değil, yeni versiyon üstüne versiyon geldi resident evil için ama hr seri bir adım uzaklaştı özünden sanki.
  • Az once oyun ici 2 videoyuda izledim.
    Resmen bu oyun ilerde capcom un bile hic hos bir sekilde anmayacagi bir oyun olmus.
    Bu kadar aptalca bir oynanis gormedim. Aslinda Capcom kendi yapsaydi belki bu konu uzerine guzel bir sey yapabilirmis ama verilen sirket iyice eline yuzune bulastirmis.
    Resident evil demek ZOMBI demek bunu gidin cocuga sorun bilir,.
    Ancak firma ne yapmis. Catisma , catisma kimler arasinda. Polisler ve bu mallar arasinda. Ikide araya zombi sIKISTIRMIS, serpistirmis adi resident evil ya.
    Yani adi resident evil degilde Mario olsaydi demekki araya iki mario SIKISTIRICAKLArdi bunlarin resident evillestirmesi yada mariolastirmalari bundan ibaret sanirim,
    Ya ben zombiyi zevkle oldurmek istiyorum. Once ayagina o yerde surunecek vs falan. Burda ne oluyor ne bitiyor hic bir sey anlamiyorsunuz. Devamli call of duty oynar gibi bi oyana bi buyana kosup ates ediyorsunuz (call of dutyi asagilamiyorum zaten oyunun amaci o ve o amaci cok iyi yansitan bir oyun)
    Sen RE adini tasiyorsun resmen basta soylenen L4D in kopyasi mi acaba soylemi gercek olmus cunki oynanis cok ama cok hizli. Eee fps de hiz kabul edilebilir ancak TPS de bu hiz nerde var Allah askina. En iyi TPS olan Geow da bile bu hizin yarisi yok.

Yani daha fazla sey yazmak istemiyorum sinirlendim.
    Bu oyundan RE severlere ekmek cikmaz arkadaslar. Bunu anladikdida bu videolarla birlikte daha iyi anlamis olduk.

• Rahmetli Adilen Asisid in iki sozu vardi. Nur icinde yatsin. Hic unutmam bir o guzel gülüsü 2. side Gitiiiii gitti gitti gtiti :) ) Seriyide boyle katlettiler. Gittiiiii gitti gitti gitti 2012 , 2013 de bari adam gibi bir Nemesis yapsalar su nesil bitmeden bizlerde gorebilsek ihtiyarladik yasimiz yetmiyecek. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_outbreak

quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

Outbreak yerine böyle bir oyun yapıldığına gerçekten sevindim... Bazı yerlerde Left 4 Dead tarzında olacağı söyleniyor ama durum böyle değil. Söylenenlerin aksine, bu RE2 ve RE3 arasında geçen bir ara oyun olacak. Olayları Umbrella askerlerinin gözünden göreceğiz, tabii Online Co-Op gibi saçma modların olması Resident Evil ruhunu pek yansıtamayacak, orası ayrı. Yinede dediğim gibi Outbreak File 3 ve ayrıca RE6 olmamasına sevindim.

Söz konusu Raccoon City olunca, haliyle Leon gibi serinin efsane karakterleri yeniden göreceğiz...

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

İnsanlar racoon city ye hasret kalmışken böyle saçma shooter oyunların çıkmasına nasıl sevinebilirsin ki ? Outbreak resident evil serilerindeki en gerçekçi en dramatik oyundur.. Oyunda T virüs bar ı bile var kapılara yaslanıp zombilerin gelmesini bile geciktirebiliyorduk .. İşin zevki de ordaydı zaten..
    Resident evil'ın bütün oyunlarını bitirmeme ramen outbreak in yeri bende apayrı.. Çoğu RE fan ı da 2 li oynuyor reoutbreak e jill valentine ı koy bakalım insanlar koşa koşa outbreak alırdı çoğu fan bencil..Millet bu oyunu sırf insanlar var ana karakterler yok diye almadı.. Ana karakterler hayatta kalırken insanlar da raccoon city de halay mı çekiyordu sanki ? YA DA RUHUNUZA BOTOKS YAPTIRDINIZ DUYGULARINIZI ALDIRDINIZ ?

Bu oyun un da outbreak le alakası yok .. Eminim outbreak in coop sisteminin yanından bile geçemeyecektir zira resident evil 5 coop sistemi bile outbreak kadar olamadı..

Resident evil outbreak in o sunu bilmeyenler için yanıtlayayım ..

Resident evil outbreak tam bir takım oyunu demektir.. T virüsü vicudunda yayılırken bir kaçış yolu bir tedavi aramaktır..Arkadaşlarınla birlikte hayatta kalmak onlara yardımcı olmak birbirinizin işinizi kolaylaştırmak sizin elinizde..

Zombi arkadaşınızın üstüne çullanmış ve onu yere düşürürken , arkadaşınızın yardım edin çığlığına koşup koşmamak size kalmış.Bir kişi kapıya yaslanıp zombilerin gelmesini geciktirirken diğer kişiler yolu açmaya çalışabilir.. Ya da sakat yürüyen arkadaşınızın elini omzunuza atıp onu o ortamdan kurtarmaya çalışabilir Ulaşamadığınız yerler olursa takım arkadaşı aracılığyla çıkabilir ve her karakterin kendine has özelliğiyle birbirinize yardımcı olabilirsiniz... Takım ruhundan anlamayanlar yine anlamayacaktır tabi.. Outbreak e laf atacağınıza gidin resident evil 4 e 5 e laf atın bakalım hangi oyunda eski resident evil ruhu varmış yokmuş daha iyi anlarsınız o zaman!

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Outbreak oyununu sevmeyenleri anlamıyorum doğrusu. Acaba beceremediklerinden mi yoksa eski teknolojiyi göz önüne getirip uzun yükleme sürelerinin olduğundan mı?Sonuçta Next-Gen denilen bir dönemdeyiz ve her eski oyunu yada yeni oyunu cilalayıp çıkartmalarına alıştık.Belkide çoğu kişi Outbrek oyununu online oynamadığı için ve cpu'nun mal gibi davranmasından dolayıda oynamak istememiştir diye düşünüyorum ama genel olarak oynayanların çoğu Resident Evil sevenleri ve atmosfer olarak kullanılan değişikliğinden dolayı.

Outbreak çıktığında ise serinin 1. ve 2. oyunundan bölümlerin olacağını ve Next-Gen olarak görmek isteyenlerin eski tarzda online olarak 4 kişi oynayacağını vaad eden bir oyun ne kadar kötü olabilir.?Bence mükemmel olur ve özellikle ilk defa hayvanları zombileştiren Resident Evil olarak , hayvanlarında bu oyuna dahil edilmesi korku ve adrenalin düzeyinin üst seviyede tutulacağını düşünüyorum.

Nasıl ki Tomb Raider : Guardians Of Light oyununun gerçeği çıkmadan önce bir ara oyun olarak psn'den sunulması olayı bence Resident Evil Outbreak oyununda gerçek Resident Evil 6 (yada başka bir isim altında) oyununu çıkarmak için Psn'den sunacağı alternatif bir Resident Evil oyunu olabilir diyede düşünmeden edemiyor insan.

Bir diğer düşüncem ise şu yönde , remakeleri yada hd versiyonları çıkan yada çıkacak olan oyunlara belki bir yeniside eklenebilir.Belki edition tarzında Outbreak 1-2 HD ve 3 yada Outbreak 3 çıktıktan sonra 1 ve 2'yi collection olarak çıkarma düşüncesi , tabi bu durmda herşey olabilir.

Karakter olark 1 ve 2 bulunan karakterlere ek olarak Claire ve Leon ikilisi eklenebilir yada gizli karakter olarak konulabilir.Sonuçta Raccon City'e döneceğimiz zbir oyun olacak ve oraları en iyi bilen bu ikiliden başkası değil. Karakter seçm olarak 10 yada 15 karakter düşünüyorum bu oyun ile ilgili , çünkü diğer oyunlarında 10'dan fazla karakter vardı.

Oyununun en can alıcı noktası ise item kapasitemizin az olması ve enfeksiyon'a yakalandığımız zaman kullanacağımız ilaçların etkisinin hızlı bir sürede geçmesi idi. Umarım bu yeni oyunda sandık tarzı depolama yeri yada Resident Evil 5'te ki gibi bir menü yapmaları , bulduğumuz itemleri veya eşyaları anında paylaşacağımız birisinin yanımızda olmamasından kaynaklanan bir itemi alamama durumunun ortadan kalkması bir nebze sıkıntıdan kurtabilir.

Oynanırlık olarak inşallah belli bir alan içerisinde karakterler arasında geçiş sınırı olmaz. A kişi bir yere gitmek istersen B kişinin yada takım arkadaşlarının illaki yakınında olma durumlarını pek sevmiyorum açıkcası ve çoğu kişide bu durumu sevmiyordur.Eski serilerde yok diye diye hatırlıyorum umarım bunda olmaz. Resident Evil 5'te olduğu gibi bile olsa güzel olur.

Aklıma gelenler bu kadar , geldikçe yazarım artık.

Arkadaşım sana tamamen katılıyorum duygularıma tercüman oldun..

Benim tek hayalin Outbreak tabanli bir kacis oyunu. Yani Sivillerden olusan (sivil derken kendine gelmis kacis icin hazir olan ornek Outbreak den David tarzi) bir grubun sehirden kacmasi.
    Ikinci bir grupta bunlari almak ve sekirden cikarmak icin zamanla yarisacaklar.
    Atiyorum ikinci grup 100 katli bir gokdelenin ustune inip ordan iceriye sizicaklar.
    Diger grup ise sehir cok buyuk oldugu icin hic bilmedikleri bir alandan oyuna baslayacaklar (sehrin cok buyuk olmasi lazim bikkinlik vermemesi adina ilk baslanan yerin. atiyorum en az 20-30 ilk baslanilan yer yapilmali, ha sonra kollar yani gidis yollari aza inebilir yani alt piramid seklinde. coklu baslayis sonra yavas yavas bir kac yola inme tarzi.)
    Daha sonra ikinci grup digerleri icin kat kat zombi temizleyerek asagi inecekler. (oyle 100 kat inme yok. bazi zaman yan apartmana gecisler (bir sekilde)
    bazi zaman yangin merdivenleri bazi zaman asansor ile 100 kat kisaltilabilir, ) Sonra diger grup ile karsilasacaklar. Diger grup atiyorum onceden silahli iken iceri girerken silahlarini birakip girmesi gerekecek. Burda is yine agirlik olarak kapi tutma, saklanma sandalye sopa vs dusecek vsvsvs..

Resident evil 3 de ki mekanlardan bazilarini gorebilecegiz, Atiyorum JIll hastalandiginda virus aldiginda Carlos ile hastaneye gidecegimizde o hastane yolu ve yagmur beni benden almisti. Ordan hastanenin arka tarafindan devam etsek ne guzel olur :)

Hayal iste.
    Hayalime bak onume konana bak.
    Yemiycem ulen.

• Şu oyunları Resident Evil adını kullanmadan sunsalar belki de yeni bir akım başlatacak adamlar. Böyle yaparak hem RE markasını rezil ediyorlar. Hem de oyunlar eski serilerin altında eziliyor. Eski tarz RE çıkarmaya pek hevesli olduklarını zannetmiyorum. Zaten eski oyun mekaniği şimdiki zaman oyunlarına kıyasla çok hantal. İnsanlar bir an önce aksiyona dalayım istiyor. Olan güzelim oyunlara oluyor. Biz bu günleri bile ararız yakında. Değişen türüyle bu oyunlardan keyif almaya bakmamız lazım. Yoksa, daha çok oflayıp puflarız.
  • resident evil aslında ikiye bölündü arkadaşlar bir aksiyon kısmı (ki yen jenerasyon için bu bizim çağımızdaki oyuncuların full aksiyon hızlı oynanış sevmesi bende bunlardan biriyim çoğunluk gibi) bir de korku kısmı var( mesela 3ds'e çıkan resident evil bildiğin eski resident evil'lar gibi) yakında konsollara korkulu olan oyun gelecektir.

ama bu oyunda çok güzel gözüküyor aksiyon severler için bir kere potansiyeli var zaten resident evil'ın aksiyon olması için çok fazla sebep var silahlar efsane gözüküyor çok az third person shooter'da bunu görebilirsiniz kaliteyi yani. umarım güzel olur her şeyiyle. multisi çok eğlenceli olacak şüphem yok.
  • ZIbil tane bu oynanista oyun var. Yani bunun re olmasina gerek yok.
    Hizli tps oynanis isteyen gider atiyorum yeni cikan socom 4 vs oynar.
    RE serisine hiz yakismaz, yakismiyor yakismayacakta.
    Yemin ediyorum bu oyunun adi residen evil YAPTIRIMCI da capcom degilde baska bir sey olsaydi su an begenler bile begenmeyecek, e3 de esamesi okunmayacak forumlarda bile gorunmeyecekti. CUnki o kadar vasat bir action oyunu.
  • Benim anlamadığım RE hayranları hep ilk 3 seri ye benzer korku macera tarzında bir oyun umut ederken, yapımcı firma neden hep inatla aksiyon maceraya kayıyor? Senelerdir milletin dilinde tüy bitti şu oyunu özüne döndürün artık diye ama yapımcı firma inatla son dönem multiplayer action oyun modasına uymaya çalışıyor. Tamam uysun uymasın demiyoruz ama neden resident evil üzerinden bunu yapıyorlar? Bu oyunun popüleritesinden yararlanmaya çalışıyorlar belkide ama olan hep gerçek RE fanlarına oluyor, her seri sonu hayal kırıklığı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Benim anlamadığım RE hayranları hep ilk 3 seri ye benzer korku macera tarzında bir oyun umut ederken, yapımcı firma neden hep inatla aksiyon maceraya kayıyor? Senelerdir milletin dilinde tüy bitti şu oyunu özüne döndürün artık diye ama yapımcı firma inatla son dönem multiplayer action oyun modasına uymaya çalışıyor. Tamam uysun uymasın demiyoruz ama neden resident evil üzerinden bunu yapıyorlar? Bu oyunun popüleritesinden yararlanmaya çalışıyorlar belkide ama olan hep gerçek RE fanlarına oluyor, her seri sonu hayal kırıklığı..

Hocam olay cok acik.
    Eski RE fanlari ya oyun oynamayi birakti yada cok azlar su an.
    Bu devirde oyun oynuyan gecnlik ise RE gibi bulmacali sunlu bunlu oyunlari sevmiyor.
    Bunu soyle ozetleyebiliriz. fast food yiyceklerle simdi ki oyuncularin oyun kulturu ayni. Bkz Fifa ve Call Of dan baska cihaza oyun sokmayan bir dunya insan var.
    Hal boyle olunca hersey call oflasiyor. Oyuncular artik bunu istiyor. Ha iyi yone dogru mu gidiyor hayir ancak firma para kazanmak istiyorsa cogunlugun istedigini yani korku yerine bu sekilde deli fisek bir online action oyunu yapiyor.
    Diger yandan korku unsurunuda portable cihazlara cikariyor ki re korku fanlarini nintendoda dudukleyebilsin diye,. Dar alanda kisa paslasmalar diyelim buna. Sirf re icin game cube alanlari goz onune alirsaniz 3ds nin de satisini bir nebze yeni cikacak fakat eski tarz olan re nin artiracagini ongorebilirsiniz.
    Devamli eski nesil kullaniliyor.
    Acikcasi yukarda biri yazmis,. biz artik bunlara uyucaz diye. Hicde uymaya oyun oynamayi da birakmaya gerek yok.
    Allaha cok sukur su an bir kac korku oyunu var (sirada sileny hill sonrasinda seganin yeni Alien i ve yeni gelecek olan dead space ler vs)
    Re anlayacaginiz artik hic bir zaman eski ree olmayacaktir. Re 5 in satsilari cunki cok iyiydi. Bu oyununda olusu en az 1.5 milyon satar. Yani satislar bu kadar iyi giderken firmanin oyun oynanabilirliginde koklu bir degisime gidecegini su an icin hic mi hic sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Benim anlamadığım RE hayranları hep ilk 3 seri ye benzer korku macera tarzında bir oyun umut ederken, yapımcı firma neden hep inatla aksiyon maceraya kayıyor? Senelerdir milletin dilinde tüy bitti şu oyunu özüne döndürün artık diye ama yapımcı firma inatla son dönem multiplayer action oyun modasına uymaya çalışıyor. Tamam uysun uymasın demiyoruz ama neden resident evil üzerinden bunu yapıyorlar? Bu oyunun popüleritesinden yararlanmaya çalışıyorlar belkide ama olan hep gerçek RE fanlarına oluyor, her seri sonu hayal kırıklığı..

üstad cevap cok basit aslında, adamlar satışlarda düşüşe geçmişti, aksiyon tarzına dönerek cıkışa geçtiler ve cıkış cok iyi ilerleri
    hal böyleyken nasıl eski hallerine dönebilirlerki, kendini koy onların yerine hazır parayı kazanmaya devam etmekmi istersin yoksa
    bi thelikeye atılayım bakalım neler oluyormu demek istersin, yeni nesil bu oyunları seviyor ve eskiden bizim klasigimiz olan re2 re3 felan
    simdi yeni nesilin re5 gibi klasikleri olmaya baslicak eskiyi unutucaklar onların klasikleri re5 lerden baslayacak

• Eğer RE 5 gerçekten 1.5 milyon sattıysa bu insanlara müstehak cidden. RE 5 kötü bir oyun değildi evet ama RE yi RE yapan ilk 3 oyundan çok uzak. 4. oyunla başlayan kervan devam edecek dediğin gibi hocam, bencede eski nesil oyuncular olarak artık RE den umudumuzu kesmeliyiz. Bu seride severek oynadıgım oyun olan silent hill bu modaya uymaz inşallah.(Uymasıda abesle iştigaldir).SH nin yeni çıkacak oyunundan da insanlar çok umutlu, bekleyip görecez artık
  • aynen üstad SH uymazsa en azından o tarzda bi oyununuz olur aksiyon isteyincede RE ye devam
    bu arada 1,5 milyon degil 6 milyon sattı sanırım re5
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.