|
O sahne şu an için topluluk tarafından oyunda en çok eleştirilen şey. Hakikaten Leon'u kötü gösteren biraz zayıf bir sahne olmuş. Daha doğrusu sahne ucuz korku filmi dehşeti maksadı ile Leon'a şaka yaptırarak çelişmiş ve Leon'ın reaksiyon hızını hafife almış. Dediğim gibi Leon'ın duyarsızlaşması ve mizahla idare etme (coping) mekanizmasıyla açıklanabilir ama o kadar da değil. Bu çaylak polis memuru Leon değil sonuçta, 30 yıllık süper ajan Leon. Daha hızlı tepki verebilirdi. Bu adam çaylak haliyle bile Ada'yı üzerine zıplayarak ve kurşun yiyerek kurtarmıştı. Onun için biraz burada dalga geçtim Ada olsaydı Leon üzerine uçarak atlardı diye. Gerçi Ada da testereli bir zombiye karşı o kadar yavaş tepkili olmazdı ve muhtemelen zombi testereyi bile çalıştıramadan tekmeyi yapıştırırdı ama neyse. Sahneyi ben ayarlıyor olsam hemşireyi odanın dışına çıkartırdım. Kapısında Leon görmeden konuştururdum. Sonra hemşire testereden odaya kaçmaya çalışırken kapısında kanlar içinde yere yığılırdı. Testere sesiyle zaten hareketlenmiş Leon o zaman alarm verip harekete geçerdi. Testereli de odaya dalardı. Capcom tarafından poor cutscene direction. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt