Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turbetfur2

Oyunu almayı düşünüyorum fakat sadece 10-12 saat olması canimi sıkmıyor değil. Alakası yok ama witcher ve fallout4 den yani 100 kusur saatlik oyunlardan sonra çok az geliyor bana

Oyunu 10 kere bitirirsen toplam 100 saat oynamış oluyorsun işte aynı şey, hep aynı şeyleri yapmış oluyorsun ama diğer oyunlarda farklı değil witcher'da fallout'da temelde hep aynı şeyi yapıyorsun çoğu zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

Oyunu almayı düşünüyorum fakat sadece 10-12 saat olması canimi sıkmıyor değil. Alakası yok ama witcher ve fallout4 den yani 100 kusur saatlik oyunlardan sonra çok az geliyor bana

Oyunu 10 kere bitirirsen toplam 100 saat oynamış oluyorsun işte aynı şey, hep aynı şeyleri yapmış oluyorsun ama diğer oyunlarda farklı değil witcher'da fallout'da temelde hep aynı şeyi yapıyorsun çoğu zaman.

madhouse yada nightmare zorluk seviyelerinde jumpscare'lerin itemlerin veya başka şeylerin yeri değişiyormu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Ne alaka ya RPG mi bu?

Kusura bakma seni düşünemedim. Dusunebilseydim daha açıklayıcı yazardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne dediğinizi çok iyi anladım hocam. Şimdi bu oyun çok güzel tabi ama The Witcher bambaşka birşey. yani öyle oyunlar çok nadir gelir. Ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi The Witcherda temelde aynı şeyleri falan yapma olayı yok o duyguyu hissetmiyorsun hiç. Diğer konuya gelince 10-12 saat oynuyorsun ama oyun gerçekten çok sürükleyici ve dolu dolu. yani değiyor. ayrıca yeni dlcler gelicek. ve bitirince madhouseta tekrar oynayınca sıkacağını düşünmüyorum. çünkü o zorlukta oyun biraz daha farklı oluyor.

• Az önce season pass aldım, şimdi indireceğim DLC yi bakalım nasılmış.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Yorumunu bekliyorum hocam
  • Bu zamana kadar çıkmış tüm RE oyunlarının ana hikayeleri ortalama 10-12 saatte bitiyor zaten, en uzunu en sevilmeyen RE6. Ayrıca Silent Hill, Clock Tower, Dino Crisis, Fatal Frame gibi eski epik yapımlardan Dead Space, Alan Wake, Amnesia, Soma, Outlast gibi yeni sayılabilecek oyunlara kadar hepsinin ortalama süresi yine 10 saat civarında, hatta Outlast 5 saatte bitiyor. Aksiyon-korku türünde geçmişten bugüne süre anlamında pek değişen bir şey olmadığı için bu sürelerin oyunu alma konusunda kimseye engel olmaması lazım, oyun türleri ile ilgili çok yanlış beklentilere giriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fawkes81

Yorumunu bekliyorum hocam

Hocam gece oynarım oyunu. Gündüz oynamak heyecanlı olmuyor bu oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bu zamana kadar çıkmış tüm RE oyunlarının ana hikayeleri ortalama 10-12 saatte bitiyor zaten, en uzunu en sevilmeyen RE6. Ayrıca Silent Hill, Clock Tower, Dino Crisis, Fatal Frame gibi eski epik yapımlardan Dead Space, Alan Wake, Amnesia, Soma, Outlast gibi yeni sayılabilecek oyunlara kadar hepsinin ortalama süresi yine 10 saat civarında, hatta Outlast 5 saatte bitiyor. Aksiyon-korku türünde geçmişten bugüne süre anlamında pek değişen bir şey olmadığı için bu sürelerin oyunu alma konusunda kimseye engel olmaması lazım, oyun türleri ile ilgili çok yanlış beklentilere giriliyor.

oyunun süresi arttıkça sıkabilir, o zaman da oyun kötü olmuş derler. bence tam tadında.

• Senin bu mantıkla RPG den başka bir şey oynamaman gerekiyor kafan güzelmiş hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bitti son derece güzeldi gerçekten iyi ki deneyim etmişim. Acaba satmasam mı diyorum şu çıkacak DLC ler için. Standalone mi olacak yoksa oyun gerekecek mi? Araştırdım ama net bilgi göremedim.

• Oyun vr ile inanılmaz arkadaşlar..ben böyle bişey görmedim resmen evin içinde atmosferi yaşatıyo..kulaklıkla beraber acaip oluyo..anlatılmaz yaşanır..

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

bu cok iyiydi

• Resident evil serisinin tum oyunlarini oynamis biri olarak oyunun Mekan ve atmosferine hayran kaldigimi söylemeliyim ancak BUYUK bir ancak oyunun adinin RE olmasi itibari ile oyunun içerdiği re elementleri neredeyse sifirin altinda.Yani adini saymazsak oyun iyi re adi altinda oyunu değerlendirirsek elimizde pekte elle tutulur bir sey yok.

Birincisi Spoiler olur mu bilmiyorum ama oyunda yatarik/düşman vs ne derseniz artik yok denecek kadar az.

Cesitlilik hic yok. 1 tane var oda normal sisman ve yerde giden diye ayni yaratigin varyasyonlari.

2. bulmacalar cok kotu cok basit ve ozgunlukten cok uzak. Bulmacakari sirf koymak için koymuşlar. Pompaliyi alirken ki bulmaca bile RE 1996 da ki ilk oyunla ayni.

3. Mekan cesitlligi cok az. Nereydeyse yüzde 80 ayni yerde geçiyor. Bundan 20 yil once cikmis ve boyutu ses dosyalari da dahil 370 MB olan ilk oyunda bile mekanlar bu oyundan daha cesitliydi.

4. Konu cok kotuydu. 3. sinif amarikan korku film konusunu zorlamayla tehditle umbrellaya uruborus vs hangi virüsse ise ona bağlamaya calismislar ama cok zorlama durmus uymamis.

Ne umdum ne buldum ?\

Dedimya mekanlari cok beğendim. Mekanlar en cok beğendim RE 1 yani remake oyununun ve Zero mekanlarinin korkutuculuğunda, kapiyi acip bodruma giden merdiveni gordugunuz de gerçekten moraliniz bozulup asagi inmek istemiyorsunuz. Hiriltilar, tikirtilar, mekanin ahşap olmasindan dolayi kendi ayak sesinizden dahi urktugunuz anlar , odaya girdiğiniz de diğer odalardan gelen sesler, ruzgar sesi atmosfere iyice derinlik katmis ama :

Umdugum sey olan ZOMBIE maalesef yok.

Zombisiz bir re de benim için pek bir RE olmuyor olsada belli bir yerden oteye gideniyor maalesef,

Yav atiyorum az biraz disar cikar gibi yapıyoruz bari bi kac kopek koyaydin. Bi örümcek olsaydı bi yilan bi kus karga vs ama yok. Dedigim gibi düşman cesitliligi olarak en yavan re oyunuydu benim için re sayarsak bu oyunu.

• resıdent evilmi outlastmı anlamadım bu oyunu bakıyorum diğer resıdent evil serilerine bu oyunla alakası bile yok hepsi tps tarzı
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bu zamana kadar çıkmış tüm RE oyunlarının ana hikayeleri ortalama 10-12 saatte bitiyor zaten, en uzunu en sevilmeyen RE6. Ayrıca Silent Hill, Clock Tower, Dino Crisis, Fatal Frame gibi eski epik yapımlardan Dead Space, Alan Wake, Amnesia, Soma, Outlast gibi yeni sayılabilecek oyunlara kadar hepsinin ortalama süresi yine 10 saat civarında, hatta Outlast 5 saatte bitiyor. Aksiyon-korku türünde geçmişten bugüne süre anlamında pek değişen bir şey olmadığı için bu sürelerin oyunu alma konusunda kimseye engel olmaması lazım, oyun türleri ile ilgili çok yanlış beklentilere giriliyor.

imza.
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Çöze çöze bulmaca bırakmadınız adamlara :)) şaka biyana bedroom dlc bölümü biraz da bunun için galiba

• ilk dlc beleş olmayacak mıydı :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

ilk dlc beleş olmayacak mıydı :?

Evet Ne hero DLC'si beleş olacaktı fakat banned fotoge vol 1 diye bi DLC çıkmış 28TL fiyatı
  • Simdi mediaimarkttan kendime ps vr patlattim. Aksama senlik var insallah.
    RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.