Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psn de RE süper paket vardı, içinde 10 tane RE oyunu vardı. Bende o paketi alınca RE6 geldi. Benimde en çok RE2 ve code veronica hoşuma gidenler. Eğer oynamadıysan nintendoya çıkan RE remake ve Zero çok iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Psn de RE süper paket vardı, içinde 10 tane RE oyunu vardı. Bende o paketi alınca RE6 geldi. Benimde en çok RE2 ve code veronica hoşuma gidenler. Eğer oynamadıysan nintendoya çıkan RE remake ve Zero çok iyi oyunlar.

Remake ve Zero oynadım tekrar tekrar hemde
    Remakenın grafıkleri atmosferi şimdiki oyunların birçoğunda yok
    Zero yenılıkçi olmuş ve çok şahane bir oyundu
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Kardeş sınırsız av tüfeği sikilini açtım skill bara da koydum oyun içi mermi sınırsız değil. Mandığı nasıl bu sınırsız mermi işinin aydınlatırmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isababa1906

Kardeş sınırsız av tüfeği sikilini açtım skill bara da koydum oyun içi mermi sınırsız değil. Mandığı nasıl bu sınırsız mermi işinin aydınlatırmısın.

Oyun başlamadan infinite ammo seçeneğini açık bıraktın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Orijinalden alıntı: isababa1906

Oyun başlamadan infinite ammo seçeneğini açık bıraktın mı?

bilmiyom kardeş bakıyım hemen muhtemelen açık değildir. şimdiden sağolasın
  • Aynı dert bende de var arkadaslar. infinite magnum skilini açtım. skillere yerleştirdim ama hala sınırsız değil. Bi el atın...
  • arkadaşlar oyunu nasıl co-op oynuycaz kardeşimle beraber oynamak istiyorum ama oyuna girince adamın biri yaralı bir kadını taşıyor tek kişi oynanıyor napcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

arkadaşlar oyunu nasıl co-op oynuycaz kardeşimle beraber oynamak istiyorum ama oyuna girince adamın biri yaralı bir kadını taşıyor tek kişi oynanıyor napcaz

Yanlış hatırlamıyorsam o başlangıç bölümünü bitirmen gerekiyor. Yaklaşık 20 dk sürmesi lazım.

• jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    öyle mi sağol hocam
  • Arkadaslar plustan revelations 2 alırsam ortak olacak olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler kusura bakmayın konu hort olacak ama bende bu oyun var ps3'e takiyorum oyun basliyor start new game basiyorum aciliyor ama loading yazisinda takili kaliyor ne yapmaliyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

beyler kusura bakmayın konu hort olacak ama bende bu oyun var ps3'e takiyorum oyun basliyor start new game basiyorum aciliyor ama loading yazisinda takili kaliyor ne yapmaliyim ?

ön yükleme dosyalarını mı yüklüyor?
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    evet dosyalari yukluyor sonra oyuna girecekken loading yazosidnda cok uzun bekliyor

1- acaba hdd (12 gb ) yer kalmadigi icin olabilirmi zira yer kalmasaydi cd yi ilk acilista uyari verirdi..
    2 - birde cd çok ince bir çizik var ama görülüyor acaba ondanda olabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

evet dosyalari yukluyor sonra oyuna girecekken loading yazosidnda cok uzun bekliyor

1- acaba hdd (12 gb ) yer kalmadigi icin olabilirmi zira yer kalmasaydi cd yi ilk acilista uyari verirdi..
    2 - birde cd çok ince bir çizik var ama görülüyor acaba ondanda olabilir mi ?

başka oyunlarda böyle bir sorun oluyor mu?

(Oyun Verileri Yardımcı Programı) buradaki diğer oyunlara ait gereksiz ön yükleme verilerini silin.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    yok olmuyor bir tek bu oyunda böyle oluyor

• Oncelikle merhaba arkadaslar.Oyunu 2 kisilik oynama ayarlarini birturlu yapamadik.acil yardimci olursaniz cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melinda.de -- 28 Şubat 2015; 19:42:06 >
  • Pc bölümünde konusunu bulamadım buraya yazayım dedim. Bu oyun bana 7 milyar kişi bile olumsuz eleştiri yapsa dikkate almamayı öğretti. Dibi düşmek derler ya aynen öyle dibim düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksukara

Pc bölümünde konusunu bulamadım buraya yazayım dedim. Bu oyun bana 7 milyar kişi bile olumsuz eleştiri yapsa dikkate almamayı öğretti. Dibi düşmek derler ya aynen öyle dibim düştü.

Oyun aslinda guzel bi oyun ama resident evil denince akla gelen hayatta kalma korkusu ögeleri yerine bol aksiyonlu bi oyun sunulunca beklenileni verememis oldu...

• Orjinal dokudan uzak olsa bile Resident Evil abi. Ölüsü yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: goksukara

Pc bölümünde konusunu bulamadım buraya yazayım dedim. Bu oyun bana 7 milyar kişi bile olumsuz eleştiri yapsa dikkate almamayı öğretti. Dibi düşmek derler ya aynen öyle dibim düştü.

özellikle Leon senaryosu harikaydı.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.