Şimdi Ara

Resident Evil 5/OYUN ÇIKTIIII!!!!! (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.153
Cevap
1
Favori
101.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok artık. Böyle birşey yapmış olamaz capcom. Resident evil 8 saat olur mu Allah aşkına

Killzone veya Gears of War mı bu oyun, bu kadar kısa olacak
  • Diğer inceleme yapan yerlerde 18-20 saat arası oynanış olduğunu söylüyor. Nereleri diye sorma bilmiyorum merlinin kazani forumlarında okudum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

Diğer inceleme yapan yerlerde 18-20 saat arası oynanış olduğunu söylüyor. Nereleri diye sorma bilmiyorum merlinin kazani forumlarında okudum...

18-20 saat madalyon toplarsan,gizli bölgeleri açarsan falan.Açıkçası ben hiç uğraşmam bunlarla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

Diğer inceleme yapan yerlerde 18-20 saat arası oynanış olduğunu söylüyor. Nereleri diye sorma bilmiyorum merlinin kazani forumlarında okudum...

yani bir bakıma oyun içerssiinde iki ileri bir geri gitmek gibi birşey. kimi kandırıyorlarki .
  • quote:

Orjinalden alıntı: rick dangerous

SAGE@

Bahsettiğin yaratığı çok önceki videolarda bile normal oyun arası 2. sınıf boss(bkz.yenileyiciler-avcılar-giantlar) gibi gösteriyorlardı.
    Sanmıyorum WESKER olduğunu.

O yenileyici şerefsizler yine mi varmış , üzerlerine bir şarjor taramalı boşaltıyordum, hatta b.butterfly ve killer7 gibi silahları bosslardan çok bunlara kullandım. RE evrenindeki en nefret ettiğim yaratık tipi (tabi eski RE'lerdeki dev tarantulalar hariç, kişisel fobim olduğundan ayrı tutuyorum, hele RE Remake videolarını izleyince nevrim dönmüştü, ıyyk).

Bu arada süreden yakınan arkadaşlar extra şeyler yapılmadan çok uzun süren bir RE varmıydı ki? RE3 Nemesis 3-4 saatte bitebiliyormuş mesela (ben de başka başlıkta gördüm, yoksa bu sürede bitirme gibi bir olayım yok). Zaten RE hiçbirşey yapmadan öyle koştura koştura oynanmaz. (RE4'ü ilk oynadığımda yaklaşık 25 saatte bitirmiştim her tarafı kurcaladım tekrar tekrar dolaştım, bu oyun özellikle ilk seferinde böyle oynanır). Söylenenlerden anladığım kadarıyla yaklaşık RE4 uzunluğunda olacak (oyunu 7 saat civarında bitirdiğini söyleyenler var), kendinize şunu sorun RE4 kısa bir oyunmuydu, unutmadan RE5 demoya dayanarak oyunun RE4'ten daha zor olduğunu tahmin ediyorum, bu da oyunu daha da uzatabilecek bir faktör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 24 Şubat 2009; 1:45:21 >

• RE3 ü ben haftalarca oynamıştım tabi o zaman sindire sindire oynuyordum Bende @ Arsenic dediklerine katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

SAGE@

Bahsettiğin yaratığı çok önceki videolarda bile normal oyun arası 2. sınıf boss(bkz.yenileyiciler-avcılar-giantlar) gibi gösteriyorlardı.
    Sanmıyorum WESKER olduğunu.

O yenileyici şerefsizler yine mi varmış , üzerlerine bir şarjor taramalı boşaltıyordum, hatta b.butterfly ve killer7 gibi silahları bosslardan çok bunlara kullandım. RE evrenindeki en nefret ettiğim yaratık tipi (tabi eski RE'lerdeki dev tarantulalar hariç, kişisel fobim olduğundan ayrı tutuyorum, hele RE Remake videolarını izleyince nevrim dönmüştü, ıyyk).

Bu arada süreden yakınan arkadaşlar extra şeyler yapılmadan çok uzun süren bir RE varmıydı ki? RE3 Nemesis 3-4 saatte bitebiliyormuş mesela (ben de başka başlıkta gördüm, yoksa bu sürede bitirme gibi bir olayım yok). Zaten RE hiçbirşey yapmadan öyle koştura koştura oynanmaz. (RE4'ü ilk oynadığımda yaklaşık 25 saatte bitirmiştim her tarafı kurcaladım tekrar tekrar dolaştım, bu oyun özellikle ilk seferinde böyle oynanır). Söylenenlerden anladığım kadarıyla yaklaşık RE4 uzunluğunda olacak (oyunu 7 saat civarında bitirdiğini söyleyenler var), kendinize şunu sorun RE4 kısa bir oyunmuydu, unutmadan RE5 demoya dayanarak oyunun RE4'ten daha zor olduğunu tahmin ediyorum, bu da oyunu daha da uzatabilecek bir faktör.

ARSENİC@
    Abicim yok yenileyici felan, içini ferah tut sen
    Örnek olarak vermiştim sadece.
    Yalnız re4'deki ambiyansın 10/1'i belki ya var ya yok bu oyunda.
    Köy/İspanya/Kale/Gizemli ada(ada wong değil)/Fabrika/Hastane/Crauser/Leon/Merchant/Chief mendez(hacı fış fış)
    Daha yazayımmı.RE4'ün oynanışı 10 numaraydı, İNVENTORY desen hak getire, yeni oyunda 6 slot var başka bi halt yok.

Yalnız kanka NİNJA BLADE oynadınmı?
    O geyiğini yaptığımız örümcek, hayatında görüp görebileceğin en şirret, en gerçekçi, en korkunç ve en yavşak örümcek olmaya aday, şahsen benim nazarımda öyle, ama inanılmaz bir şekilde öldürdüm gönlün rahat olsun kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 24 Şubat 2009; 2:03:54 >

• quote:

ARSENİC@
    Köy/İspanya/Kale/Gizemli ada(ada wong değil)/Fabrika/Hastane/Crauser/Leon/Merchant/Chief mendez(hacı fış fış)
    Daha yazayımmı.RE4'ün oynanışı 10 numaraydı, İNVENTORY desen hak getire, yeni oyunda 6 slot var başka bi halt yok.

O geyiğini yaptığımız örümcek, hayatında görüp görebileceğin en şirret, en gerçekçi, en korkunç ve en yavşak örümcek olmaya aday, şahsen benim nazarımda öyle, ama inanılmaz bir şekilde öldürdüm gönlün rahat olsun kardeşim

Oh neyse yenileyiciler olmasın, onların sayısı kadar boss olsun razıyım ben.
    Ambiyansı bilemeyeceğim oynamak lazım önce ama RE5'ten çok umutluyum, sanırım RE fanlığımdan dolayı.

Kanka Ninja Blade henüz oynayamadım bu ara çok yoğunum, sadece bir kaç saat SF4 takılabildim, en son Akuma'yı açıp bıraktım, başka da bir oyuna bakamadım, ayrıca elimde dual kalmadı.
    İlk fırsatta oynayacağım, başlığına baktım da oyun çok övülmüş, sanırım beklenilenden çok daha sağlam geldi oyun, kaçmaz. O örümcek ne olacak onu ben de bilmiyorum, öldürülmesi kolay mı bari, bünye kaldırmazsa kardeşime geçirteceğim ama o da oyun oynamayı pek beceremez, beceremeyeceği kadar zorsa kendimi kasıp geçmeye çalışırım artık.

Bu oyunlara böcekvari canlıları niye koyarlar hiç anlamam, özellikle Capcom buna çok meraklı ama oyunları çoğunlukla mükemmel ötesi olduğundan katlanıyoruz, adamlar bu işin piri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 24 Şubat 2009; 2:18:06 >

• Resident Evil 4 kadar oynanış süresi olur benim tahminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EncoMaster

Resident Evil 5/OYUN ÇIKTIIII!!!!!

Saçmalık arkadaşlar, resme bakarsanız Amateur modda o zaman 4 saatte bitirmiş oyunu.(4.07'.30'') Bu resim büyük ihtimalle ya tek uzun, yada bikaç chapter' a ait oynanış süresi. 18-20-25 saatler havada uçuşup, RE 4 min. 15 saatte biterken, bu derinlikte bir oyun imkanı yok 7 saatte bitirilemez. 4 senenin emeği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 24 Şubat 2009; 10:12:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

ARSENİC@

Oh neyse yenileyiciler olmasın, onların sayısı kadar boss olsun razıyım ben.
    Ambiyansı bilemeyeceğim oynamak lazım önce ama RE5'ten çok umutluyum, sanırım RE fanlığımdan dolayı.

Kanka Ninja Blade henüz oynayamadım bu ara çok yoğunum, sadece bir kaç saat SF4 takılabildim, en son Akuma'yı açıp bıraktım, başka da bir oyuna bakamadım, ayrıca elimde dual kalmadı.
    İlk fırsatta oynayacağım, başlığına baktım da oyun çok övülmüş, sanırım beklenilenden çok daha sağlam geldi oyun, kaçmaz. O örümcek ne olacak onu ben de bilmiyorum, öldürülmesi kolay mı bari, bünye kaldırmazsa kardeşime geçirteceğim ama o da oyun oynamayı pek beceremez, beceremeyeceği kadar zorsa kendimi kasıp geçmeye çalışırım artık.

Bu oyunlara böcekvari canlıları niye koyarlar hiç anlamam, özellikle Capcom buna çok meraklı ama oyunları çoğunlukla mükemmel ötesi olduğundan katlanıyoruz, adamlar bu işin piri.

Oyundaki tüm boss'lar bir kaç aşamada ölüyorlar.
    Dediğin gibi oyunda full börtü böcek haklıyoruz
    Motor kullandığımız, panzer kullandığımız bölümlerde var otobanda.
    Lakin ağarlıklı olarak gökyüzünde uçuyoruz, hele bir uçak kurtarma bölümü varki hiç sorma.
    Sanırım kardeşinin öldüremeyeceğ türden bir boss, çünkü ilk gördüğünde "LEVEL 5" olduğunu söylüyor kahramanızmız KEN OGAWA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 24 Şubat 2009; 10:34:49 >

• bu oyun 20 25 saat sürmez bence.iyi oynayan biri etrafta birşey açmak için gezinmezse 5 saatte bitirir.
  • Oldu canım görürsem söylerim
  • Ben oyun oynarken etraftaki eklentilere faln hiç takılmam direk oyunu bitirmek için oynuyorum, bana bu şekli daha zevkli geliyor ilerlemek varken etrafta gezinmek bana göre değil bu durumda şimdi ben oyunu 8-9 saatte bitiririm
  • Verildimi Bilmiyorum...

RE 5 Xbox 360 Bundle ;

Resident Evil 5/OYUN ÇIKTIIII!!!!!

http://www.engadget.com/2009/02/24/red-resident-evil-5-xbox-360-unveiled/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Şubat 2009; 14:04:37 >
  • Daha önce söylenti olduğuna dair bir haberi ben vermiştim ama yeni olarak bu paket onaylandı.Hersey iyi güzelde neden kırmızı yapmıslar bence çok kötü olmus.
  • Sade bir renk yapıcaklarına RE5 desenli bir xbox yapsalardı işte o zamn tutardı ama bu şekilde hiç bişey ifade etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 24 Şubat 2009; 14:47:46 >
  • Güzelime her renk yakışıyor be...

Helal olsun MS'ye.
  • Üzerinde Re 5 temaları falan olsaydı çok daha güzel olurdu.Ne bilim Sheva,Chris ve Wesker'ın oldugu bir resim yada Umbrella logosu falan olsaydı çok daha süper olurdu
  • Çıkış Tarihi: 13/03/09 az kaldı
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.