Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
11
Favori
30.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saat kulesinin hikayede önemli bir yeri yok demek malesef çok gerçekçi değil. tüm zamanların en iyi fake finaliydi bu sahne. oyun bitti sanıp nemesis'in roketatarıyla kafamıza kaynar sular dökülmüştü. eğer şehir orijinal re3'ten daha küçükse skandal. capcom böyle bir hataya düşmemiştir umarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi september28th -- 31 Mart 2020; 16:1:54 >
  • saat kulesi sahnesi yok oyun 6 saat, dandirik bir mp koymuşlar millet biraz daha oyalansın diye bir de diyorlar ki capcom orijinal RE3 e sadık kaldı o yüzden süre kısa
  • Buradaki tartışmalar aslında mantıksız. Bu oyunun iyi olduğunu savunanlar ya ilk defa oynayacak olanlar ya da orijinal oyunu zamanında oynamamış olanlardır. Yani arada zaman farkı 20 yıldan fazla var. Hal böyle olunca da eski orijinali oynayanlar onun aynısını istiyor ve yeni nesilde bu oyunu beğeniyor.
  • Bir diğeri Resident Evil 3 remake diğebilmemiz için bu oyun olmamış. Orijinal oyunda illaki değişiklik olacak ama oyunun %90'ını değiştirip de remake demek saçma olmuş. Resident Evil 1 remake oynayanlar ne demek istediğimi anlarlar. Oyunun süresine gelince orijinal oyunun süresi hızlı oynayınca 2 saat gibi doğrudur. Ama 20 yıldan fazla süre geçmiş yakında ps5 çıkacak, yani arada kaç tane konsol çıkmış. Halen daha gelip yok orijinal oyun daha kısaydı. Bu 6 saat olmuş diyen bir kişiye ne anlatırsanız boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_escape -- 31 Mart 2020; 16:21:55 >
  • Evet 6 saat kısa olmuş biraz daha uzun olabilirdi ama oyun dehşet gözüküyor.
  • adam yeni hesap açmış trollemek için vay arkadaş
  • Sure olayi yine kolaya kacma.
    GameBoy oyunu yarim saati simdi mario odysee de mi yarim saat yani. Uzun yapmamalari icin hic bir nedenleri yok. Ayrica bizi eskiye bagali kalmakla suclayanlar, o zaman neden re 2 remakeye ses cikarmadik ayila bayila oynadik ?

Arkadaslar sunu anlayin. kuru kuruya bir oyunu kotulemiyoruz. bazi arkadaslarimizin ben biliyorum bu oyun ruyasi gibi. Ancak gelinen nokta facede tanistigi manken coverle kizin bulusunca dombili cikmasi olayina benzedi. Ben sizden emin olun daha saglam bir oyun ciksin isterdim ama daha ilk duyuruldugunda ME -TWO yu gordum dedim tamam bir OPERATION raccon city gibi olmaz ama yan sirketle ancak bu kadar olur dedim malesefde oyle cikti. Su gunumuzde 6 saat cok kisa bir oyun. Ben ne bekledim cikan ne ya. openworl istemiyorum hayir ama yan konular mesela russo muydu kizini kaybeden onun gibi 10 larca yan hikaye ama konuya gidisata guzel yedirilmis yan gorevler OLURDA CARLOS icin ayrica bir yan senaryo falan derken elimize ilk okul cocugunun acemiliginde kitap ozeti gibi bisey tutusturulmus.

kucuk bir detay. Bize siz abartiyorsunuz diyenlere hazirciliga kacilmis dedigimiz de : Re Outbreak 2 den bir ss

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU]

• Çıkarılan bölümlerden sonra keşke remake değilde RE 1 gibi remastered mı olsaydı dedim kendi kendime :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Yönetime bildirsek mi acaba aynı IP ise sınırsız banlanır. :) Forumda iki üyelik yasak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 31 Mart 2020; 17:12:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Yönetime bildirsek mi acaba aynı IP ise sınırsız banlanır. :) Forumda iki üyelik yasak
    bırakalım gençler eğlensin zaten evde daralıyorlar bir eğlenceleride trollük onuda almayalım elleirnden
  • 1 senede yapılan oyun anca böyle olur, assassins creed mantığı gelsin paralar, bari re4 remake hakkını vererek yapılsa.
  • Oyunun puanları iyi fakat orijinal oyunda olan mekanların çıkarılması kabul edilemez. Sırf zamandan ve paradan tasarruf edilsin diye yapılmadıysa, bende bir şey bilmiyorum. Remake demek sadece teknik ve oynanış olarak yeniden yapmak değil, orijinal oyunda bulunmayan yeni mekanlar, karakterler ve düşmanlar eklemektir, oyunda bulunan mekan ve düşman çıkartmak değildir. Remake dahi olamayan oyuna neden 259₺ vereyim? Benim gözümde kesinlikle fiyatını haketmiyor, ne zaman 90-100₺’ye düşer o zaman alırım.

• Oyunun fanlarına göre olmamış. İlk oyunu zamanında oynayanların büyük bir çoğunluğu bu olmamış diyorsa mesele bitmiştir.

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    Outbreak'i de hiç sevmem. Çok kalitesiz buluyorum. Zor zoruna bitirmiştim zamanında. Oynanış mekaniği çok kötüydü, mekanlar iyiydi, oyun olarak kötüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Mart 2020; 18:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Outbreak'i de hiç sevmem. Çok kalitesiz buluyorum. Zor zoruna bitirmiştim zamanında. Oynanış mekaniği çok kötüydü, mekanlar iyiydi, oyun olarak kötüydü.
    Bundan sonra birde Code Veronica X remake iyi gider be hocam

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Aynen, serideki en korkunç oyunlar Resident Evil 1 ve Code Veronica'ydı. Keşke gelse.
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Outbreak 2'deki polis karakolunu normalde tekrar görünce acayip heyecanlanmamız lazımdı. Ha heyecanlanmıştım da, ama oyunun kendisi kötü olunca hiç de öyle güzel anılar bırakmamıştı. Tabi o karakolun zombi salgınından önceki gıcır gıcır hali çok güzeldi. Polisler sağlıklıydı, Marvin de öyle... Bir de şu bitkilerin olduğu mekan harikaydı, orayı baya beğenmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.