Bildirim
resident evil 2 isdone.dll sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bozuk dosya, sebebi kötü kopya. ram veya ram yuvası hatası da dosya kopyala yapıştır gibi taşımalarda dosya bozulmalarına sebep de olabilir.
alıntılar:
WinRAR, CRC hatalarını atlamanıza izin veren yerleşik bir işleve sahiptir. Normal işlem sırasında, hata oluştuğunda çıkarılan dosya silinir. RAR'a sağ tıklayın ve genel seçenekler penceresini açmak için "Dosyaları Çıkart ..." seçeneğini seçin. "Çeşitli" altında, "Bozuk Dosyaları Sakla" seçeneğini işaretleyin. CRC verilerine rağmen, dosya belirttiğiniz klasöre kaydeder. Çok fazla zarar görürlerse birçok dosya bu yöntemi kullanarak çalışmaz, ancak bazıları çalışacaktır.
Panik almaya gerek yok !!! Bozuk RAR dosyanızı güvenilir RAR onarım yazılımı kullanarak etkili bir şekilde düzeltebilirsiniz. Birkaç gün önce, aynı problemin altında kaldım ve RAR CRC hatasını nasıl düzelteceğimi düşündüğümde endişelendim? Böyle bir durumda bu yazılım bozuk RAR dosyamı tamir etmeme ve içinde depolanan tüm verilerimi almama yardımcı oldu. Sadece yazılımı denemek ve CRC hatası nedeniyle bozuk RAR dosyanızı düzeltmek için aşağıdaki bağlantıları takip etmeniz gerekir.
Yazılım bağlantısı:www.rarrepairtool.com
How to repair RAR Archive after CRC error on Win XP | Fix RAR file on Windows XPhttp://www.rarrepairtool.com/how-to-repair-rar-archive-after-crc-error-on-win-xp.html
İndirme bağlantısı:
-
ram sorunu cikti. normalde ramler calisiyor. fakat oyun kurarken malum hatayi veriyor.
2 adet ram cikardim sorun halloldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Becca_Pramheda -- 4 Şubat 2019; 17:30:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun oynarken vermiyor mu, takılmalar felan? bu arada kaç ram vardı ki.. bizim dh üyeleri de maşaallah yedek donanım deposuna sahip hepsi. mhz leri mi farklıydı? bios ayarları felan neyse sen hepsini denemişsindir. -
ramler normal calisiyor. sadece kurulum sirasinda hata veriyor. memtest yaptim hatalar buldu. mhz ayarlarini yapamadim. kingstonlar 1600de calisiyor. sorunlu olanlar 1333te. onlari 1600 yapamadim bi turlu. bi ara iyice kurcalarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorunu bende yaşıyorum
2 tane dual ram kullanıyorum
sorun onlarda mı acaba?
deli etti beni bu hata
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X