Şimdi Ara

Reset Tuşunu Nasıl Kısadevre Yaptırabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dediğim gibi bu uzaktan foto üzerinden bir tesbit. Benim tahminim 4 nolu bacak ile şasi hattı. Yani devre kartında dolaşan eksi kutup.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip butonlarda 1 ile 2 içten kısadevredir. Bunun asıl amacı matriks bağlı devrelerde atlama köprüsü görevi görmesi. Aynı şekilde 3 ile 4 te köprüdür. Sizin yapmanız gereken 1 ile 2 bacaklarından birini 3 ile 4 bacaklarına kısadevre yapmak. Bunu 10 sn ile 30 sn arası yapıp cihazın fabrika ayarlarına dönüp dönmediğine bakmanız. Gerçek bir resette cihaz boot moduna gireceğinden ışıkların hepsinin geri yanması değil kısım kısım yanması yani boot ettikçe yanması lazım. Yoksa diğer şekilde büyük ihtimal bir besleme hattını kısadevre ediyorsunuz gibi.

Düzenleme : 1-2 ile 3-4 diyecekken 1-2 ile 2-4 şeklinde hatalı yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 9 Mart 2017; 18:9:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozuak

Bu tip butonlarda 1 ile 2 içten kısadevredir. Bunun asıl amacı matriks bağlı devrelerde atlama köprüsü görevi görmesi. Aynı şekilde 3 ile 4 te köprüdür. Sizin yapmanız gereken 1 ile 2 bacaklarından birini 2 ile 4 bacaklarına kısadevre yapmak. Bunu 10 sn ile 30 sn arası yapıp cihazın fabrika ayarlarına dönüp dönmediğine bakmanız. Gerçek bir resette cihaz boot moduna gireceğinden ışıkların hepsinin geri yanması değil kısım kısım yanması yani boot ettikçe yanması lazım. Yoksa diğer şekilde büyük ihtimal bir besleme hattını kısadevre ediyorsunuz gibi.

Bacaklar arası çeşitli kombinasyonlar denedim ama tık yok.
  • Tık yok demeyin 30 sn kadar kısa devre ettiniz mi yada butona basılı tuttunuz mu. 30 sn kadar basılı tutup ledleri gözlemleyin. Yine olmaz ise gelen hatta kopuk vardır yada kartta arıza.
  • quote:

Tık yok demeyin 30 sn kadar kısa devre ettiniz mi yada butona basılı tuttunuz mu. 30 sn kadar basılı tutup ledleri gözlemleyin. Yine olmaz ise gelen hatta kopuk vardır yada kartta arıza.

Bacakları birleştirdim de butona da basmam gerekiyor mu ?
  • Sizce ...
  • quote:

Sizce ...

Bu kısa devreyi zaten buton çalışmadığını düşünerek yapmıyor muyuz ?

Buton çalışsaydı kisadevreye gerek kalmazdı.

• Tamam da ben kısa devre yapıp butona da basın mı demişim anlamadım
  • Evet yada demissiniz.

Dediğim gibi bacakları birlestirdim bekledim 30 sn. Ama bişey olmadı.

Buton zaten işlemiyor.

• Yada demişim işte Ve dememişim. Neyse sizin buton büyük ihtimal ile sağlam devreniz arızalı. Arabirime hiçbir şekilde ulaşamıyormusunuz tarayıcı üzerinden. Arabirime ulaşıp fabrika ayarlarına dönersiniz. Şfre derseniz büyük ihtimalle fabrika şifresi duruyordur tabi cihaz çalışıyorsa kullanım kılavuzundan yada googledan araştırıp bakın başka yol yok gibi.
  • quote:

Yada demişim işte Ve dememişim. Neyse sizin buton büyük ihtimal ile sağlam devreniz arızalı. Arabirime hiçbir şekilde ulaşamıyormusunuz tarayıcı üzerinden. Arabirime ulaşıp fabrika ayarlarına dönersiniz. Şfre derseniz büyük ihtimalle fabrika şifresi duruyordur tabi cihaz çalışıyorsa kullanım kılavuzundan yada googledan araştırıp bakın başka yol yok gibi.

Şuanda tekrar denedim.
    2 VE 3 no'lu bacakları birleştirdim bekledim ısıklar gitti ve geldi.
    Şimdi deneyeceğim bakalım.

EDİT : OLMADI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 9 Mart 2017; 18:58:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.