Şimdi Ara

Reset Sonrası Yaşananlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar oyunda sırasında reset attı, özellikle video izlerken atıyor, anakarttan şüpheleniyorum, neyse böyle idare ediyoruz.
    Yeniden açılırken klavye' ye filan vurdum sinirle, onar, normal başlat vs ekranında birşey mi oldu emin değilim.

Reset attıktan sonra pc açıldığında, görev çubuğunun XP ' ye döndüğünü farkettim, kişisel ' den Aero temasına geçtim.
    Hızlı başlata eklediğim simgeler kaybolduğu gibi yenilerini ekleyemiyorum, görev çubuğu kilidini görev çubuğu kilidini kapatıp, çıkıyorum, tekar deniyorum yine kapalı.
    Bilgisayarım simgesi yok, başlat menüsünde son kullandığın programları listeleyen alan boş.
    Görev çubuğunun sağındaki simgeleri her seferinde göster dememe rağmen oturum açıp kapatınca yine gizliyor.
    anlamadım gitti, vurarken ters bir şey mi oldu anlamadım.
    sanki ayarlar sıfırlanmış gibi, verdiğim emri kabul etmiyor gibi bir durum var.
    başına gelen, fikri olan var mı?

• Daha da ilginçleşti.
    bilgisayarı kapattım daha açılmadı, kasa açılıyor görüntü yok.
    Reset vs derken overclocking failure, peşi sıra mavi ekran. (Sistemim stabil idi, uzun süredir kullanıyorum)
    Sonra yeniden başlarken "onarma" , "geri yükleme" filan yaptım, her ne olduysa son düzgün çalışan haline döndü.
    Bütün simgeler yerinde, görev çubuğu normal çalışıyor, bütün simgeleri gelmiş.

Ayrıca internet üzerinden video izlerken yaşadığım reset atmalar oc ile alakalı olabilir mi, prime95 vs stress testlerinde uzun süre çalıştırdım, düzgün çalıştı...

ram veya anakart da sorundan şüheleniyorum, gittiği yere kadar gitsin diye idare ediyoruz.

sistem: 2600K, p8p67 deluxe, Hd6950, Gskill Cl6 4 gb ram, corsair hx850 psu.

• Blue screen viewer indir ordan mavi ekranın ss'unu at bakalım niye vermiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.