merhaba benim pc oyunlara girerken restart atıyodu sadece oyunlara girerken sonra ekran kartını değiştirdim 0 bi ekran kartı taktım 2 hafta falan sorunsuzdu fakat sonra gene bu olay başladı bilgisayarı açıyorum yaklaşık yarım saat falan internette takıldıktan sonra deniyince giriyo oyunlara ama ilk yarım saatte kesinlikle her oyunda res atıyo oyunlara girmeye başladıktan sonra ben elle res atsam bile tekrar açılınca oyunlara girebiliyorum sizce sorun ne olabilir
sistemden kaynaklanabilir. bi format at derim
Mümkünse sisteminin ısı değerlerini öğren.İşlemcin ekran kartın vs. Bunları bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz.
işlemcinin termal macunu kurumuş olabilir ama bilgisayarının ısısını kontrol et onun için everest programını tavsiye ediyorum o pc nin ısısını gösterir
ısıyıda kontrol ette birde güç kaynağına bi bak derimm....yani gücü karşılayamıyor olabilir....
Ekran kartının ısısına bak fanını kontrol et çalışıyormu çalışıyorsa işlemci ısısına falan bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme