arkadaşlar reseller hosting arıyom php ve asp çalıştırmasını istiyorum sınırsız domain 3gb alan bi 30gb bandwith limit olursa iyi olur yurt dışından almayı düşünüyom ve benim için php onemli eğer windows tabanlı bir host alırsam phpyi sikintiya atmış olur muyum? php önemli olduğu için direk linux tabanlı mı alsam yardımlarınızı bekliyorum..
Merhaba
Hem asp hem php çalıştırsın istiyorsanız windows almak zorundasınız. Ama phpler çok daha onemli diyorsanız linuxu kesinlikle tavsiye edrim. Asp siteler içinde ufak bir win. reseller alabilirsiniz. Saygılar
ilgin için teşekkür ederim peki önerebilceğin yurtdışı firmaları var mı?
Benim yurt dışı piyasasıyla ilgili pek bilgim yok malesef yanlış ynlendirmiyim şimdi. O konuda başka arkadaşlar yardımcı olur.
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Yurt içi düşünürseniz yardımcı olabiliriz.
İlgilenirseniz Pm Atın :)
Konu hakkında daha detaylı bilgi ve hizmet isterseniz yardımcı olabilirim Bütün müşterilerimize 2 Gün ücretsiz test hizmeti vermekle beraber sunucularımız almanya türkiye lokasyonlu olmakta hem php hemde asp sistemleri desteklemektedir
iletişim içinwww.e-nokta.net adresinden bilgileri edinebilirsiniz.
PHP ile bir kod yazan codeger nerde yazıyor ve test ediyor bu kodu?? cevap windows xp kurduğu bir makinede. peki soruyorum windowsta kodlanan bir php neden linuxda daha iyi çalışsın.
Bu güne kadar işi bilmeyen kulaktan doğma bilgiyle windows asp linux php diyen yüzlerce kişi gördüm ama bir kişi bile ispatlayamadı şu işin mantığını
Saldırı dersen linux a yapılır. cpu vb.. limitler linuxda var. Windowsu sevmem ama ne günehı var. 4 yıldır tüm php sitelerim windowsta ve bir linux firması çıkıp bende olsa daha iyi diyemedi daha doğrusu dedi ama dediği bilgisizliğinde kaldı ispatlayamadı.
Sana tavsiyem arkadaşım KESİNLİKLE WİNDOWS al kafan rahat olsun. TR deki firmaların %60 ı linux lisansız daha az aylık ödeme diye linux server alıyor yada windows yöneteceğine güvenemiyor. Tavsiyem kaliteli bir yerden Windows al kafan rahat etsin
Not : yanılıyorsun byLiLattah diyenlere peşin cevap verim ispat edin açın bir host kurayım sitemi test edelim herkes görsün.. şu anda 50 den fazla host firmasının server güvenliği server bakımını yapıyorum ve üzgünüm ama yanılmıyorum..
Bilginize,
peki windows hostlarda .htaccess olayı varmı?
Sallama 50 tane servera bakım yapıyormuşsun sen ne anlarsın bakımdan,
bakımları burasımı yapıyor acaba kendi sunucunda dahil olmak üzere.
ah be byLiLattah hocam kurcaladıkça hep birşeyler çıkıyor nedense?Neden böyle şeyleri yapıyorsun anlamadım ki...
ya arkadaşlar iki dakka da ortalık karışmış ben ne oldu anlamadım benim tek isteğim kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bi kaç host firması
üst kısımda tavsiye firmaları yazdım.
Windows serverlerde tek sorun üst kısımda sorduğunuz sorundur yani .htaccess tam randımanlı çalışmamaktadır. Ekibimle birlikte bazı çalışmalar yaptık ve windows serverde .httacces çalıştırdık ama kısıtlı konumda..
@bLuEbLooD® 50 den daha fazla bakım yaptığım server. znnlabs system32 nin dir yani Sinanın sitesidir o kısma bu bilgiyi yazmasında bir sakınca görmedim.
@MH
Katılıyorum murat
@canerkademli Nasıl şeyler yapıyorum arkadaş açıklarmısın?
Forum ortamını kirletmeye gerek yok istersen PM at istersen müsait bir anda msn de görüşelim..
Forumda asla isim vermem ama sadece burda host satan 10 den fazla firmanın windows 2003 server bakımını yapmaktayım..
Bilginize,
Ok. tamam ozaman yapılmayan şeyi yazıyorlarsa sizin içinde yanlış bir durum yoksa bize bir eşy söylemek düşmez.
quote:
Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®
Ok. tamam ozaman yapılmayan şeyi yazıyorlarsa sizin içinde yanlış bir durum yoksa bize bir eşy söylemek düşmez.
İsmini yanlış hatırlıyorsam kusura bakma serkan. sorunum ne senle nede o müşteri ile ilgili. benim tek sorunum şu insanlardaki önyargı. bir sorun var ise illa taraf tutulacak ise iki tarafta dinlenir. ama bu dinlenme forum ortamında olmaz msn denen birşey var. Bu cümlemide yanlış anlama sakın ama 5. yılımızdayız bu sektörede. ve şu anda host satan (inan isim vermek isterdim ama etik değil) birçok firmanın domain ana bayisi biziz. eğer denilen gibi bir yer olsak nasıl olurda 1500 e yakın domain tescil edebilirdik. 50 ye yakın reseller 500 e yakın host satabilirdik. yada doladırıc olsaydık nasıl olurda hostticaret gibi isim yapmış bir firma windows müşterilerini bize bırakabilirdi??
Müşteri msn den sordu uzak olmasa ofisinize gelmek isterdim bu konu hakkında dedi bende dedim ki hiç birişim yok izmirde tanıdığımda pek yok ama eğer amacınız görüşmek ise masraf bana ait haftaya geleyim sabah orda olurum görüşürüz gece dönerim dedim. tamam dedi haftaya izmirdeyim sadece bu müşteri ile görüşmek için? sizce dolandırıcılar bunu yaparmı?
Gerçekten benim kızdığım bir kaç şey var. eskiden sessiz kalırdım ama bende insanım artık yapılan olaylar benide üzüyor karşılıksız o kadar kişinin elinden tuttum ki bir yerlere gelmesi için uğraştım ki ama nedense bir yere gelen unutuyor. Neyse dediğim gibi o kadar laf demiş olsanda senle ilgili bir sorunum yok müşteri ilede yok dileyeceği bir özür unutturur herşeyi sonuçta insanız..
Bilginize,
Est. rica ederim. eevt ismim Serkan
Hakan bende seni tam adamerweb ten tanıyorum yani 4-5 yıldır tanıyorum bu zamana kadar ağzımdan seninle ilgili iyi veya kötü bir şey çıktımı çıkmadı.
Seninlede herhangi bir sorunum yok, ama bende bu işlere yeni girmedim neyin ne olduğunuda çok iyi biliyorum nasıl transfer yapılır işleyişi nasıldır çok iyi biliyorum. Sen kendi ağzınla Mesuta demedinmi, kabul domain önceden yoktu panelinize yeni ekledim diye.
Senden transfer şifresi istedi sen bir şifre verdin, yanlış çıktı hadi diyelim ben bu işi bilmiyorum yanlış yaptım peki koskoca, sadece hostibg, hostcini demi bu işleri bilmiyor yanlış yapıyor hostcinine sorduk neden transfer olmuyor diye gelen maili sana yazayım, onlarda seninle aynı domain firmasını kullanıyor.
Domain kilidinin açık olduğu zaten public olarak görüntülenebilmektedir. Fakat şifresini size iletildiği kadar bilebilirsiniz. Bu iletimde şifre değiştirilmiş yada harfleri yanlış okunmuş olabilir. Bu nedenle bu durumdan işlem sadece az önce belirttiğim gibi Internal transfer yada ücret iadesi şeklinde gerçekleşecektir.
Gelen mail bu, Diğer Yurtdışı ana firmalardan gelen maillerdede şifrelerin yanlış olduğu belirtildi
bu işi dahada uzatmanın bir anlamı yok, haklı veya haksız bu saatten sonrada bir önemi yok artık, domaini versende sen bilirsin vermesende sen bilirsin,
Ayrıca bugüne kadar net ortamında kimseden bir yardım almadım, sadece Cyberturk' ten Taha, Murat' ın büyük katkıları olmuştur bana. o bakımdan onun için üzerime alınmıyorum.
Yani artık bu saatten sonra hiç bir şeye karışmıyorum, Müşterin ile senin arandadır artık olan birşey kendisinede söyleyeceğim msj. editlemesi için ama R10 dan banlandı, bunu başarabilirmi editleyebilirmi banlandığı için söz veremem.
Ondan sonrada sana kalmış ister hostcinine internal transfer yap, istersen al domaini başkasına sat,
Saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme