Şimdi Ara

Reseller Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık reseller almanın vakti geldi diye düşüntüm ucuz ve 2 gb -5 gb arası bir reseller arıyoruz.Kaliteli olmalı tabikide.Fakat daha önce reseller kullanmadıgım için pek fazla bilgim var bu yüzden bu konudada destek olcak arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

Deneme süresi veren hostgin firmaları öncelikli tercihimizdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradoks_06 -- 13 Şubat 2007; 10:24:30 >

• Windowsmu Linuxmu
  • iletişime geçerseniz deneme hesabı açabilirim, kullanırsınız memnun kalırsanızda devam edersiniz.

reseller unix server üzerinden verilmekte olup Tr Cpanel - WHM kullanılmaktadır.

Saygılar.
  • linux olacak
  • Linux ise size blueblood arkadaşımız yardımcı olur. Kendisi bilgili bir arkadaşımızdır. Ayrıca ptt hesap açımı hakkında topic açmışsınız sizde sanırım bir hosting sitesi açma hazırlığı var. Eğer tahminim doğruysa size msn destek veren bir yeri seçmenizi tavsiye ederim.

Ama ben bilgiliyim msn desteğe gerek yok derseniz size ayrıcawww.kebirhost.net i öneririm. Umarım aradığınız kaliteli hizmeti bulursunuz saygılarımla.
  • Türkiye sunuculardan mı yoksa yurtdışındakilerden mi istiyorsun karar vermen lazım, çünkü türkiye lokasyonlu sunucular hızlı olur ama bant genişliği problemi yaşayabilirsin müşteri ya da sizin sitelerin ziyaretçi sayısı yüksek ise; buna karşın yurtdışı biraz yavaş olur avantajı ise genelde bant genişliği bayağı yüksektir, müşterilerinin ziyaretçi sayısı yüksek ise uygun olur. Müşteri portfoyünü düşünerek iyi karar vermelisin. Birde en önemlisi firma seçimi ki insanı en çok düşündürende bu, saç baş yoldurmasın...
  • türkiye sunucuları tabi daha iyi dir.fakat su anda öle bir seçim şart digil her ikiside olabilir.yurtdısınada açıgız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortak aranıyor
    9 ay önce açıldı
    Aranıyor
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TR sunuculardawww.calianhost.net tafsiye ederim. Galiba hatırladığım kadar ile Reseller nasıl kullanılır diye video falanda hazırlamışlardı. o videolarıda verirler sana resellerini nasıl kullanacağını anlarsın. Zaten kendileride çok yardımcı oluyorlar benimde orda resellerim var tafsiye ederim
  • Pm Attım
  • sevinçhost sizi ekledim p6r6dox@gmail.com sizde eklerseniz sizinle görüşmek istiyorum.tekliflerinizi halen bekliyoruz arkadaşlar
  • Merhaba

Lokasyon Türkiye demişsiniz ama ben yinede yazayım belki düşünürsünüz ;

5 GB Web Alanı
    100 GB Aylık Trafik
    Sınırsız Hesap Açma
    Diğer Özellikler Sınırsız

Aylık Ücret : 15 $

10 GB Web Alanı
    200 GB Aylık Trafik
    Sınırsız Hesap Açma
    Diğer Özellikler Sınırsız

Aylık Ücret : 25 $

Lokasyon : ABD - Layered Tech.

Düşünürseniz imzamdaki adresle veya 'pm' yoluyla iletişime geçebilirsiniz..

Saygılarımla ,
  • 2,5 Gb - 25 ytl den açabiliriz , isterseniz denem hesabı da açabiliriz, destek konusunda ise gönlünüz rahat olsun ...
    bir de 4 Gblık paket war istersenz .... ;)
  • aylık 10 ytlye 1 gb reseller verebiliriz....
    iletişim için: bjk296@hotmail.com
  • Arkadaşın resellerıwww.sevinchost.net tarafından hizmete açılmıştır bilginize.
  • Her iki tarafada hayırlı olsun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®

Her iki tarafada hayırlı olsun :)

Teşekkürler.
  • Hayırlı olsun..

Yusuf beyin hizmette kusur etmiyeceğinden emin olabilirsiniz

Saygılarımla ,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.