Şimdi Ara

Report Sistemi Nasıl İşliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırsam ofansif dilden report edilirsen chat diyaloglarına bakılıyor. Emin değilim ama.

Peki bilerek besleme falan olunca nasıl hallediyorlar ?

• Tribunalda maçta yapılan bütün konuşmalar, skorların ve item buildin gözüküyor. Elbette tek maçtan reportlanmayı değil, kişi hakkındaki bütün (sanırım 3-4'ten fazla kişinin reportladığı) maçların hepsini gösteriyor Tribunal. Bunun sonucunda Tribunal'a girenler bu kanıtları değerlendirerek suçlu ya da masum olarak yargılama yapıyorlar.
  • sanırım önceki maçlarada bakılıyor,en azından tribunal sistemde ben öyle yapıyordum.

bir maçla değerlendirilecegini zannetmiyorum.
  • ben şu ana kadar bir tek leave ve ırkçılık yapanların banlandığını gördüm.
  • son 10 oyuna bakıyorlar eğer bir oyunda leave veya feed veya ırkçılık vs. yaptıysanız ve banlanma korkusu yaşıyorsanız hemen peşinden botlara karşı 20 dakada bitirebileceğiniz oyunlar açın hepsinde iyi çocuk rolu oynayın başlarken gl hv falan yazın oyun içinde ss oyun sonunda gg wp vs. yazın sonuçta değerlendirecek kişi son 10 oyununuzdaki chate baktıgında genel olarak iyi bir oyuncu olarak gorunun ozamn ban yemezsiniz :) çünkü adamlar son 10 oyununuza bakıyor ona göre karar veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

son 10 oyuna bakıyorlar eğer bir oyunda leave veya feed veya ırkçılık vs. yaptıysanız ve banlanma korkusu yaşıyorsanız hemen peşinden botlara karşı 20 dakada bitirebileceğiniz oyunlar açın hepsinde iyi çocuk rolu oynayın başlarken gl hv falan yazın oyun içinde ss oyun sonunda gg wp vs. yazın sonuçta değerlendirecek kişi son 10 oyununuzdaki chate baktıgında genel olarak iyi bir oyuncu olarak gorunun ozamn ban yemezsiniz :) çünkü adamlar son 10 oyununuza bakıyor ona göre karar veriyorlar.

Güzel taktik, aferin. Küfür et sonra 10 oyun at oh ne alaaaa.
  • son 2 hafta içinde 10 gün banlandım 5 5 şeklinde gene 1 hafta banlamışlar sövdüm bırakacam lol'ü dedim bakalım ne cevap gelecek. O deil aylık en az 50 eoruluk rp de alıyorum ona rağmen banlıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

son 2 hafta içinde 10 gün banlandım 5 5 şeklinde gene 1 hafta banlamışlar sövdüm bırakacam lol'ü dedim bakalım ne cevap gelecek. O deil aylık en az 50 eoruluk rp de alıyorum ona rağmen banlıyorlar.

O kadar anlattım forum konularında. Adamlar deli gibi tahrik ediyorlar ondan sonra gel de küfür etme. Banlandım ben de boşu boşuna 14 gün hem de.
  • 1500 civarı oyun attım 1 kere bile banlanmadım.
  • islemiyor
  • Hiç ban yemedim betadan beri oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Hiç ban yemedim betadan beri oynuyorum

Aynen, 1300 normal oyun, 400'ün üstüne ranked oyunum var, hiç banlanmadım.

Çünkü ben... Bond... Soraka Bond!

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDumTsh

quote:

Aynen bissuru oynum oldu hic banlanmadim.

Cunku ben... Blanc... LeBlanc!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 9 Aralık 2011; 17:26:18 >

• quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

quote:

Aynen bissuru oynum oldu hic banlanmadim.

Cunku ben... Blanc... LeBlanc!...

Skora bittim

• Daha niceleri var bende :)

Note: Aga kas beni :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatar_

ben şu ana kadar bir tek leave ve ırkçılık yapanların banlandığını gördüm.

Oh ne ala.

Bugün oynadığım oyunların çoğunda feeder vardı. Maç sonuna doğru rapor edin lütfen diyorum. Ardından ne ana kalıyor ne baba. İyimiş. Milletin ailesine küfürü bas, olur olmadık sözler söyle ama ırkçılık olmadığı için ceza alma. Böyle saçma şey mi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutumnLeaf

quote:

Oh ne ala.

Bugün oynadığım oyunların çoğunda feeder vardı. Maç sonuna doğru rapor edin lütfen diyorum. Ardından ne ana kalıyor ne baba. İyimiş. Milletin ailesine küfürü bas, olur olmadık sözler söyle ama ırkçılık olmadığı için ceza alma. Böyle saçma şey mi olur?

Tribunalda sürülerce feeder gördüm onlar da banlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

quote:

Orijinalden alıntı: AutumnLeaf

quote:

Oh ne ala.

Tribunalda sürülerce feeder gördüm onlar da banlanıyor.

Bende görüyorum ama banlanıp banlanmadıklarını bilmiyorum.

Gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Stres atalım diyoruz daha fazla strese giriyoruz. Üstüne adamı rapor edin deyince adam anadan başlıyor, babaya kadar bir sürü şey söylüyor. Banlanmaması saçma geldi bana.

• Bu konuda benmde merak ettigim bisi var lanet olasica ttnet kullanicisi oldugun icin oyun icinde dewamli internet gidiyo gunde 3 kere kesin oluyo internet gelene kadar bi 10 dk geciyo cogu zaman da gece gidiyo sabaha kadar gelmiyo eminimki beni report ediyolar beni banlarlarsa savunma yapabilir miyim riota karsi??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.