Şimdi Ara

REPLİKA TELEFON ALİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birçok forumda araştırmama rağmen Replika cihaz konusunda ciddi kavram karmasalari olduğunu tespit ettim.Satıcıların neredeyse tamamı ya sattığı cihazı bilmiyor yada bilerek yanlış bilgi ve değer paylaşıyor.Unutmayın ki Replika alan insanların büyük bir kısmı maddi gücü yetersiz oldugundan ucuz olduğu için aliyorlar.Bu insanları kandırmaya kimsenin hakki yok.

    Öncelikle Replika cihazlar nedir.Replika bir nevi kopya demek.görünüşüyle işlevleriyle orjinale benzeyen kopya.ilk replikalar yaklaşık 5 yıl önce üretilmeye başlandı.bu cihazlar sadece dış görünüşüyle orijinaline benziyor kapasite ve özellik bakımından hicbir benzerlik içermiyordu.şuanda teknolojinin paralel ilerlemesiyle Replika cihazlar kapasite donanim kalitesi vs yönlerden orijinaline yaklaştı.fakat onlarca çeşit Replika urun ve hatta ayni modelin farklı onlarca replikasi olduğu için,alırken çok dikkatli olmamız lazim.

    Bir kere hicbir insan bu cihazları eline alıp inceleyip marketten test programları inceleyip ne oldugu nu bilemez.Çinlileri bu konuda takdir etmek gerek gerçek bilgiler o kadar gizli ki bulmak ve öğrenmek çok zor.
    Simdi, her insanin telefondan beklentisi farklıdır.telefon alırken donanım özelliklerine gore Replika alırsanız yüzde yüz kandirilirsiniz.kendi kullandığınız uygulama ve oyunlar üzerinden test ederek alin.ve mutlaka bir uygulama veya oyun üzerinden test etmeyin.cihazda kasılma uygulama ve oyun yuklendikce artacaktır.satıcının yaninda en sik kullandığınız oyunu yükler test edersiniz sorunsuz çalışır.hayranlıkla alırsınız.bir hafta sonra siz yükleme yaptıkça cihaz iğrenc bi hal alır.mümkün mertepe kullandığınız tüm uygulama ve oyunların hepsi yüklü olsun.

    Cihazı aldığınızda veya imkânınız varsa almadan pcye droid tool programıyla bağlayan.işlemcisi ekranda yazacaktır.işlemci bizim için önemli mt6572-mt6577 bunlar iki çekirdektir çözünürlüğü düşük sıkıntılı cihazlardır.mt6582 mt6589 dört çekirdektir.çözünürlüğü ve kamera kalitesi iyidir.şayet 512mb değilse birçok kişinin isini fazlasıyla görür.mt6592 ve mt6595 8 çekirdekli ve üst kalitede cihazlardır.yani Replika bir note 4 aldığınızda bunlardan hepsi çıkabilir.düşük donanımın çıkma ihtimali her zaman çok yüksektir.kaç paraya alırsanız alin.

    İşlemciyi öğrencimiz Rami nasıl ogreneceksiniz.bu kullanıcı açısından neredeyse imkânsız onun için yükle yenileceği hız kadar uygulama ve oyun yükleyip AC kapa yapıp kasmasından anlayabilirsiniz.hızı sizi rahatsız ettiyse RAM değeri azdır ve asla almayın.

    Bir diğer konu GSP.mutlaka alacağınız cihazın GPS ayarları ve fixlemesi yapilmis içine internet siz çalışan bir navigasyon yüklenmiş olsun.açın test edin uydu buluyor ve çalışıyorsa sıkıntı yok.

    Kamera konusu size kalmis ama bir çok replikada odaklama problemi var açın resim çekin ve resme bakıp değerlendirin.kamera çok güzel görülür ama kotu resim ceker.bir kaç ayrı resim çekin az ışıklı çok ışıklı ortamda ona gore değerlendirin.

    Ve en önemlisi bilinçli alici olun.çinde buradaki gibi alışveriş siteleri var ali express vs googledan bulabilirsiniz.alacağınız cihazı o sitelerde bir araştırın.oradaki fiyatı 180 dolar ken siz buradaki sitelerden 225 TL vs fiyatlara alıp ta iyi çıkma ihtimalini düşünmeyiniz.yani peşinen kandirilmayi göze almış oluyorsunuz.İstanbul içi satış yapan firmalar var tüm uygulamalar oyunlar programlar yüklü geliyor hatta uyku kodunu aktif eden flip cower kapak kırılmaya dayanıklı ekran filmiyle getiriyorlar.ben programcı olmama rağmen bu arkadaşlardan önce aldigim 3 Replika cihazda da kendi kendimi kandırdım.sırf fiyatı ucuz diye aldım çekmecede duruyor cihazlar.
    Şuan Replika note 4 kullanıyorum 6582 işlemciye ve 2gb RAM e sahip.cihazı alalı 7 ay oldu onlarca oyun asphalt GTA flash of clans vs vs yüklü face i watsapi herşeyi aktif kullanıyorum ve çok memnunum.satandan allah razi olsun diyorum.
    Saygılarımla umarım faydan olmuştur telefon alacaklarda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • özellikle sahibinden.com satılan replika cihazlara dikkat edin satıcılar gerçek özelliklerini yazmıyor. ilana bakarsanız cihaz nerdeyse kanatlanıp uçacak. ilanda iş, cep tel yazmalarına rağmen güvenmeyin. cihazı satarlar sonrasında muhatap bile almazlar. hepsi dolandırıcı birbirleriyle ile kankalardır dikkat edin.
  • Gücün yetmiyorsa replika alma, ikinci el galaxy ace al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.