Şimdi Ara

Replika Orjinal Farkı Galaxy S3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
17.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler rusyadan çok cüzzi bir fiyata s3 gelicek çakma olmasından korkuyorum 1 e 1 replikalar var gerçekten ayırt edilemiyor peki bunu nasıl anlayacağız mesela şu videoda adam karşılaştırmış fakat aynı fark edilemiyor nasıl olacak bu cumartesi günü telefonu alacağım nasıl kontrol etmeliyim??

• Ekran daha farklı bir kere ve ayrıca ekranın üst tarafında replikanın boşlugu daha fazla.Birde kişisel görüşüm kullanırken illaki 1 yada 2 ay sonra farkedilir değişim olur bence
  • Replika: * Arka kapak kısmı tam oturmamış, aralık varmış hissi var

* Mikrofon jackı daha geniş ve sağ tarafdaki deliğin ne olduğunu bilmiyorum ama orası daha büyük.
    * Alttaki şarj bağlantı ve usb pc bağlantı kısmı daha geniş, farklılıklar var, hemen yanındaki ufak delikdede farklılık var
    * Arkada yazan "samsung yazısı" birinde daha yoğun şekildeyken raplikada daha hafif tonlamada ince yazıyla yazılmış

* En önemlisi: Telefonu açarken diğerinin sistemi sanırım java tabalı olduğu için fark ettiysen çok seri açılıyor, ki bu adroidi bırak, akıllı telefonların hiç birinde bile bu kadar seri açılamaz.

* Ekran kalitesi daha mat

Bunlar sadece videoda gördüklerim, daha videoda gördüğüm 10 tane daha detay yazarım, kişisel görüşüm ise, telefonu elinde aldığında plastik kalitesinden ve ekran kalitesinden mutlaka anlaşılıcaktır, en önemlisi şarj kısmını çıkartıpi telefonun sim kart kısmına baktığındada çok rahatlıkla anlaşılır. daha bir çok etken var.

Fakat bu videodaki gibi ise gerçekten adamlar güzel iş çıkartmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan MCMV -- 6 Aralık 2012; 11:31:44 >

• http://www.galaxys3zamani.com/
    http://galaxys3kampanya.net/
    http://www.samsungonlinemarket.com/

bakın replikalar burdada mevcut hemde imeileri kayıtlı 2 yıl garantili

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkCedric

Beyler rusyadan çok cüzzi bir fiyata s3 gelicek çakma olmasından korkuyorum 1 e 1 replikalar var gerçekten ayırt edilemiyor peki bunu nasıl anlayacağız mesela şu videoda adam karşılaştırmış fakat aynı fark edilemiyor nasıl olacak bu iş cumartesi günü telefonu alacağım nasıl kontrol etmeliyim??

Hocam aşağıdaki konuyu incelemenizi şiddetle tavsiye ederim;

http://www.forumsanal.net/samsung-mobile/10924-sahte-samsung-galaxy-s3-nasil-anlasilir-dikkat-tuzaga-dusmeyin.html

• http://galaxys3kampanya.net/

bakın buradada replika var üstelik mağaza adreside var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Replika Samsung S5 Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben replika s3 almayii düşünüyorum yani diyer adıyla köre mali s3 telefon nasil saglammi bilgisi olan varmı kullanan varmı lütfen acill

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesteko27

arkadaşlar ben replika s3 almayii düşünüyorum yani diyer adıyla köre mali s3 telefon nasil saglammi bilgisi olan varmı kullanan varmı lütfen acill

Yani ben bugün ilk kez tesadüf eseri mısır çarşısının yanındaki sokakt gördüm elimle inceledim ağzım açık bir şekilde vapura binip kadıköye doğru gittim. Birşeyler öğrenmek için pc başına oturdum şimdi. 430TL fiyat vermişti. Çok etkilendim. Yani ben internete girip mail'lerime bakayım yeter dedim adama. Giriyor tabi dedi.Bayağı bir inceledim. Yanlız arkadaşım şu cihazı iyice bir araştıralım ve öğrendiklerimizi paylaşalım olur mu !

• bnde araştırmak istiyorum tam bgun akcaktim arkas alma dedi hemen kapaniyor ya kullanan arkadaşlar yokmu hiç

• arkadaşlar ben aldım yurt dışından geldi imei çaktık kapanma sorunu yok türkiyedekilere on basar size bir site önereyimwww.pandawill.com site adı bu siteden aldım paypalla alınabiliyor kargo beleş 3 haftada geliyor fiyatı sitede neyse o hangi ürünü seçereseniz o geliyor ahmet isteyene mehmet gelmiyor yani neyse o

mesela paranıza göre

http://www.pandawill.com/gti9300-smart-phone-47-inch-hd-amoled-screen-android-40-mtk6577-dual-core-80mp-camera-blue-p70312.html

320TL

http://www.pandawill.com/f9300-smart-phone-android-40-mtk6577-dual-core-3g-gps-47-inch-black-p69056.html

250TL

http://www.pandawill.com/9300-pad-47-inch-smart-phone-android-40-mtk6515-3g-wifi-blue-p67735.html
    200TL

inceleyin

üsteki 2si çift işlemcili

• Bir antutu testine bakar.
  • bencmark (performans testi) yaparsanız gayet de anlaşılır fakat kapıya telefon geldiğinde dur iki dk test yapayım diyemezsiniz bunun yerine ufak detaylara bakmanız lazım mesela kutusunda samsung bandrolleri varmı yada ne biliyim imei numarasını kontrol etmek lazım internetten 2dk sürmez bunlara bakmak.
  • beyin de tümör

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedrìc

Beyler rusyadan çok cüzzi bir fiyata s3 gelicek çakma olmasından korkuyorum 1 e 1 replikalar var gerçekten ayırt edilemiyor peki bunu nasıl anlayacağız mesela şu videoda adam karşılaştırmış fakat aynı fark edilemiyor nasıl olacak bu iş cumartesi günü telefonu alacağım nasıl kontrol etmeliyim??

replikası daha hızlı :D

• Replika diyen arkadaşlar eğer amerikada doğmuş olsaydık bu telefonu 2 yıl opetör tahütüyle 200 dolara alcaktık yani 200 lira diyelim bu telefonun adam diyoki ederi 200 dolar yani 200 lira gibi olcaktı amerikada yaşasaydık neyse kendi ülkemizde 400 lira ederi var bu telefonun 400 liralık mala 1500 lira vermek en büyük kazıktır replika telefon almak değil hee kendin çalışır kazanır alırsın para senin ama burdaki baba parasıyla bu telefonlara 2000 bin 1500 lira verirken insanın az vicdanı sızlaması gerekir bunlar hep marka meraklısı arkadaşların söylemi ah biyerde buluşa bilsekte arkadaşın telefonunu getirsem orjinalden zerre farkını bulamazsınız arkadaşımda vardı replikası 350 400 liraya almıştı orjinalinden zerre farkı yoktu yanlız şöyle bişiy var replikanında replikası var onlar 5 para etmez ellinde kalır 1 hafta hiç bi farkı olmayanlar var ben s4 ünkisi çıksın direk arkadaşın aldığı yerden alıcam mesela öyle repliklar varki adam orjinal diye bile satıyo farkına varmıyon telefon bozulursa ancak garantiye gittiğinde anlıyon adamlar aşmış olayı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxxonur

Replika diyen arkadaşlar eğer amerikada doğmuş olsaydık bu telefonu 2 yıl opetör tahütüyle 200 dolara alcaktık yani 200 lira diyelim bu telefonun adam diyoki ederi 200 dolar yani 200 lira gibi olcaktı amerikada yaşasaydık neyse kendi ülkemizde 400 lira ederi var bu telefonun 400 liralık mala 1500 lira vermek en büyük kazıktır replika telefon almak değil hee kendin çalışır kazanır alırsın para senin ama burdaki baba parasıyla bu telefonlara 2000 bin 1500 lira verirken insanın az vicdanı sızlaması gerekir bunlar hep marka meraklısı arkadaşların söylemi ah biyerde buluşa bilsekte arkadaşın telefonunu getirsem orjinalden zerre farkını bulamazsınız arkadaşımda vardı replikası 350 400 liraya almıştı orjinalinden zerre farkı yoktu yanlız şöyle bişiy var replikanında replikası var onlar 5 para etmez ellinde kalır 1 hafta hiç bi farkı olmayanlar var ben s4 ünkisi çıksın direk arkadaşın aldığı yerden alıcam mesela öyle repliklar varki adam orjinal diye bile satıyo farkına varmıyon telefon bozulursa ancak garantiye gittiğinde anlıyon adamlar aşmış olayı :D

Replikaların ucuz ve ederinin tam olduğunu belirtmişsin ama teknik destek olarak bir garantisi olmuyor replika yerine uzak doğulu firmalardan FP ürünleri tercih edebilirsiniz.teknik servisleride bulunuyor hemde.

• Ne teknik desteği dostum 350 400 liraya alırsın 1 yıl kullanırsın seneye yeni modelini alırsın 2000 lira verceğemime 4 üst modelini birden alırım yemişim teknik desteğini ama iyisini bulmak önemli belirttim replikanında replikası var onlar 5 para etmez hee sen telefonu hunharca kullanıyosan ozaman teknik destek olmalı ama benim 5800 3 yıldır duruyo ondan önceki samsunsg e 900 4 yıldır duruyo hiç bir şeyde olmadı bitane taklit telefonum var oda 1.5 yıldır hiç bişiy olmadı güzelce kullanırsan telefona teknik desteğe falan ihtiyaç olmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxonur

Ne teknik desteği dostum 350 400 liraya alırsın 1 yıl kullanırsın seneye yeni modelini alırsın 2000 lira verceğemime 4 üst modelini birden alırım yemişim teknik desteğini ama iyisini bulmak önemli belirttim replikanında replikası var onlar 5 para etmez hee sen telefonu hunharca kullanıyosan ozaman teknik destek olmalı ama benim 5800 3 yıldır duruyo ondan önceki samsunsg e 900 4 yıldır duruyo hiç bir şeyde olmadı bitane taklit telefonum var oda 1.5 yıldır hiç bişiy olmadı güzelce kullanırsan telefona teknik desteğe falan ihtiyaç olmaz....

Seneye yeni modelini alma sende misal 1.500 verip orjinal alırım ve seneye yeni bir telefonda almam ? Arkamda teknik destek olur.koskoca firma bünyesinde binlerce mühendis tarafından yazılım,donanım stabilitesi yapılmış,kaliteli malzeme ve kompanentler kullanılmış,küresel çapta teknik servis desteği sunulmuş ürünü almak var.diğer yandan sırf arkadaşlarına hava atsın,aman ezik görünmesin,popülariteye ayak uydursunlar akımından çıkan replikalar var.neden ? neden insan replika alma ihtiyacı duyar ? neden "merdiven altı" kaba tabirle üretimi yapan kopyacı şirket replika yapar ? nedeni yukarda yazdığım türdeki insanlara satmak için.F/P ürün arıyan insan bence gider Nexus,Zte,Xaomi,Huwaei vs. vs. ama garanti ürün alır.sırf A markasına benzeyip ego tatmini yapmak için,havalı görünmek için çakma ürünler almaz.mesela geçenlerde çinli bir gencin telefonu patladı ve hayatını kaybetti,diğer yandan bu ürünler SAR değerlerinden bahsetmiyorum.örnek : Ahmet çakma dediğimiz replika yada değil bir telefon aldı ve telefon patladı.ahmet kör oldu,sağır oldu.şimdi bu gerizekalı Ahmet sarı çizmeli Mehmet ağayı nereden bulacak ? Bu adamın ameliyat,tazminat vs. hakkını kim vericek ? Aynı örnegi SAR değerleri içinde düşünebiliriz.kısacası reklamlara kanmayın ve bütçenizi aşan ürünler almayın.eğer bir ürün alıyorsanız ( sadece elektronik ürünler değil ) sağlığınızı,cebinizi ve menfaatlerinizi düşunerek alın.bu yazıda sizi eleştirmiyorum sadece bu çakma zihniyetin yanlışlarından bahsediyorum.

• Senin o patlama dediği olay orjinallerdede oluyo arkadaşım ben hava atmak anlamında telefon almıyorum zaten taklit diyede söylerim arkadaşıma telefonla ne havası atcam havaya ihtiyacım yok bana içeriği önemli ve karşılıyor benim isteklerimi görünüşü benim hoşuma gitsin ister taklit olsun ister olmasın sar değerinide yemişim zaten içki alkol sigara her şeyin dibindeyim olursa onlardan olurum zaten kanser ben kendi adıma konuşuyorum kardeşim ben 400 lira ederi olan telefona 2000 lira vermem devlet telefonun ederinden 3 4 kat fazla vergi koyuyo sanki çok az vergi ödüyomuşuz gibi ben vermek istemiyorum dostum enayi gibi hissediyorum kendimi telefonun 3 4 kat fazlasını vergiye vermeyi benim düşüncelerim bunlar ben sana saygı duyarım haklısın tabiki orjinale replika ürün desteği sar değeri açısından falan kıyaslanamaz bile amerikadaki gibi burdada 200 dolara satılsın devlet 4 kat vergi koymasın hee telefonun gerçek ederi 2000 lira olsun gider orjinalini alırım ama bu kadar vergi vermek benim içimi yakıyo tamam ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxonur -- 22 Nisan 2013; 23:34:32 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.