Şimdi Ara

Replika N97 !! Bakmadan Geçme....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Ben telefoncu filan değilim.Diyarbakırda normal bir öğrenciyim Arkadaşlar burda balıkçılarbaşı diye bir semt var.Orda bol miktarda replika n97 satılıyor.Eğer isteyen olursa ben burdan alıp kargoya verir ve gönderirim.

Telefonların özelliklerine gelince. Telefonda orjinal n97 deki bütün özellikler vardır.Hatta onlara ek olarak televizyon bile var.Zaten isteyen olursa internette az çok araştırır özelliklerini bana döner.

Arkadaşlar telefonun fiyatı 210 liradır.Bu fiyatın içine ptt nin havale kesintisi dahildir.Ama kargo alıcıya aittir.

NOT : Arkadaşlarbu arada bütün replikalarda tv ve vireless bulunmuyor.Doğal olarak bulunmayanların fiyatı 20 lira filan daha az oluyor.Eğer isteyen olursa 190 liraya tv siz ve virelessizde gönderebilirim.

NOT 2 : Arkadaşlar isteyen olursa replika n95 yada replika n89 da gönderebilirim.Eğer onlarıda isteyen olursa pm atın. Fiyatlardan tam emin değilim ama replika n95 : 150 replika n89 : 180 civarı olması lazım.Ama alan olursa ayrıntılı fiyatını sorarım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam bi kaç resim ekler misin birde kutu içerikleri nedir.
  • Usta şimdi sorun için adamı aradım.Diyor ki telefonun kutusu yokmuş ama şarj aletini data kablosunu filan biz elden veriyoruz.Birde telefonda navigasyon filanda varmış.Onları söylemeyi unuttum.

• Ayrıca foto konusunu söylemeyi unuttum.Fotoları yok bende ama internette zaten bulabilirsin replikaların fotosunu.Ben telefonu gördüm.Telefon sahte gibi durmuyor yani.Orjinalden öyle kolay kolay ayırt edilmiyor.Telefonun klavyesi filanda orjinal gibi duruyor.Klavyesini açtığında da öyle sahte mal hissi vermiyor.Güzel telefon yani.

• dostum yaptigin sey gayet guzel
    senin elindeki imkani forumla tum ulkeye paylasmaya calisiyorsun ama kucuk bir tavsiye
    sanmiyorum kimse foto filan gormeden telefon alsin
    hemen hemen tum ilanlarda satista olan aletin kendine ait fotolari mevcut bence sende gidip nerden temin ediceksen telefonlari
    fotolarini cek koy yada kendine kucuk bir sermaye koyup 1-2 tane al elinde bulunsun hem her turlu bigiyide daha rahat elinde telefon kutusu aksesurlari vs olur hemde
    alicilar direk 1. kisi ile iletisimde olur...

edit:imla hatalari :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YagmurGokdemir -- 26 Şubat 2010; 15:56:00 >
  • ekranı küçükmü büyükmü oda önemli
  • Yağmurgökdemir haklısın.En kısa zamanda fotolarını koymaya çalışacam.

Diğer arkadaş ekranı sormuş.Ekran normal n97 boyutundadır.Yani büyüktür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalnız fiyat biraz yüksek senin dediğin özellikte replikalar tahtakalede 150 tl'ye alınabiliyor zaten 250 tl'ye garantili olarak vardı markasını bilmiyorum ama aynı ürünün 2 sene garantilisiydi
  • Kardeş bak bu telefonlar önce diyarbakır urfa van şırnak yani önce doğu illerine sonra batıya gidiyor.Ayrıca bu serbest piyasadır yani telefonlar arasında fark olabilir.Ona bakarsan istanbul doğubanktada telefonu 230 milyona satıyorlar.Bende sana böyle bir örnek vereyim.Sizin gibiler hep herkesin ilanını baltalar başka yaptığınız iş yok ki.

Garantili filan demişsin yada 150 liralık olanlara demişsin.Bak onlarda zaten tv ve vireless %99 ihtimalle yoktur.Ayrıca birçok replika n97 de alttaki 2 tuş bile yok.Yani ben bu işin piyasasını ve inceliklerini araştırıp girdim buraya.Tahtakaledeki telefonun özelliklerine bak ondan sonra bence mesaj yaz.En azından ozaman sana ilanı niye baltalıyorsun demezdim haklısın derdim.

Telefon işi serbest piyasadır.Bu çin mallarını dünyaya pazarlayan 8-9 şirket varmış.Yani telefoncular öyle dedi.Ve fiyatlarda firmadan firmaya özellikten özelliğe değişyor.Örneğin çin malı n97 ler bu fiyata giderken isveç malı sahte n97 ler diyarbakırda 270 civarına gidyor.

Bu serbest piyasadır.Almak isteyenler önce araştırsın ölçüp dartsın eğer uygun görürlerse ben burdayım zaten.

• 150 tl olanda tv wireless çift hat klavye 3g bahsettiğin alttaki 2 tuş hepsi var
  • Git ordan al o zaman.Ayrıca üstte garantili falan bişeyden bahsetmişsin.Dolia n97 lerde 320 liradan satılıyor.Sen fiyatlarını sağolsun 200 civarlarına indiriyorsun.

Ağzı olan konuşuyor.Sana isveç replikalarda 270 ten satılıyor diyorum.ona ne cevap vereceksin ??

Dükkandan alışveriş yapmıyacaksan önünüde kapatmıyacaksın.Ama malesef her forumda sizin gibiler çıkıyor.Biri diyor doğubankta bilmem ne kadara satılıyor.Biri diyor bilmem tahtakalede ne olmuş.Biz burda zorla telefon satmıyoruz kimseye.Eğer ticaretten az buçuk çaksaydın serbest piyasa diye bişeyi duyardın.

Bırak telefonu dolar,euro fiyatları bile dövizciden dövizciye oynuyor.Bence önce git bunları öğren sonra gel

• sen bu telefonların isveçte üretildiğine inandıysan ben daha birşey demiyorum hemde sıcak fırsatlarda vardı 260 tl'ye 2 yıl garantili olanı yani kafamdan atmıyorum
  • Arkadaş sen her gördüğün sakallıya dede mi diyorsun ???

Eğer her gördüğün sakallıya dede demiyorsan ne bileyim amca dayı hatta teyze diyebiliyorsan her gördüğün telefona çin de demiyeceksin ok

• Selamlar, telefonlar isveç üretimimi? Tr kayıdı varmı ,garanti durumuda yok anladığım kadarıyla
    n97 arıyorum bende ,ne kadar iyi onu öğrenmeye çalışıyorum
    mesela n97de 32gb hafıza 5mp kamera vs vs özellikler var birebir olduğunu söyleyebilirmisin
    birde resim koyarsan yakında iletişime geçebilceğimizi düşünüyorum
    kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: awicenna

Selamlar, telefonlar isveç üretimimi? Tr kayıdı varmı ,garanti durumuda yok anladığım kadarıyla
    n97 arıyorum bende ,ne kadar iyi onu öğrenmeye çalışıyorum
    mesela n97de 32gb hafıza 5mp kamera vs vs özellikler var birebir olduğunu söyleyebilirmisin
    birde resim koyarsan yakında iletişime geçebilceğimizi düşünüyorum
    kolay gelsin..

Pm ile bilgi verildi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.